katergaris79 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Υποτίθεται πώς όταν ξεκινήσει κανονικά η λειτουργία των καρτών η είσοδος θα γίνεται μόνο από την μπροστά πόρτα και η έξοδος μόνο από τις πίσω.
Anorymous Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 22 λεπτά πριν, 3DJIN είπε τι νοημα εχει στα λεωφορεια αφου δε βαλανε μπαρες η τουλαχιστον να μπαινει ο κοσμος απο τον οδηγο ωστε να γινεται ελεγχος... παλι οσοι κυκλοφορουσαν τσαμπα ετσι θα συνεχισουν δεν προσφερει τιποτα το ηλεκτρονικο εισ. στα λεωφορεια μπορει να μην προσφερει τιποτα αλλα αν πεσεις σε ελεγχο θα φας προστιμο 1
3DJIN Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Anorymous είπε μπορει να μην προσφερει τιποτα αλλα αν πεσεις σε ελεγχο θα φας προστιμο αυτο ισχυει εδω και δεκαετιες και δεν ειδα να αποτρεπει κοσμο απο το να κυκλοφορει δωρεαν
Anorymous Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, 3DJIN είπε αυτο ισχυει εδω και δεκαετιες και δεν ειδα να αποτρεπει κοσμο απο το να κυκλοφορει δωρεαν υποτιθεται τωρα θα ειναι πιο συστηματικα, αφου στο μετρο δεν θα μπορουν να μπουν λογο μπαρας ολο το βαρος θα πεσει στα αστικα λεωφορια
patrickdrd Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 αλανια ληγει σημερα ο μηνας που ειχα φορτισει την καρτα του αδερφου μου, οι ανεκδιηγητοι φυσικα ακομα να στειλουν καρτα... τι κανουμε τωρα; απ οτι ειδα μετσοβου ειναι.. της ταλαιπωριας, ειδικα για εργαζομενο... μονη λυση/εναλλακτικη το 2ευρω; (τραγικο δηλαδη να πρεπει να πληρωσεις 2ευρω επειδη το μπουρδελοσυστημα τους δεν καταφερε να σε εξυπηρετησει ή επειδη αν θελετε δεν κουνησες τον κ@λο σου να πας στο σταθμο να τη βγαλεις επι τοπου να ξεμπερδευεις, αλλα τι να κανουμε; )
Dannie Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 18 ώρες πριν, jonkyr είπε Έχω διαβάσει χίλια μύρια στο νήμα και πήγα σε στάση τραμ προετοιμασμένος για το χειρότερο. Έβαλα την κάρτα μου, πάτησα "επιδότηση", μπήκε το ποσό σε 30''. Έβαλα την κάρτα της συζύγου, προσπάθησα τρεις φορές, έβγαζε σφάλμα. Λέω "ρε γμτ, έχει οδηγίες χρήσης κάπου; Ας την γυρίσω ανάποδα" (το πάνω, κάτω). Πάτησα "επιδότηση", όλα καλά. Για να εξηγήσω τι είναι "το πάνω, κάτω", έβαζα την κάρτα στη θήκη με την φωτογραφία από "μέσα" (να κοιτάζει το μηχάνημα δλδ) και "κάτω" (μέσα στη θήκη δλδ). Την γύρισα με τη φωτό μέσα και πάνω και δούλεψε. Όλα εύκολα τελικά, απλώς παίδεψα λίγο έναν επιβάτη που περίμενε αλλά του παραχώρησα τη σειρά μου για να μην περιμένει. Ποιο ποσο μπηκε?Μηπως εννοεις οτι εγραψε 30 μερες ελευθερα....!
jonkyr Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Dannie είπε Ποιο ποσο μπηκε?Μηπως εννοεις οτι εγραψε 30 μερες ελευθερα....! Δίκιο έχεις, δεν μπήκε ποσό (αν και γράφει "Σύνολο 0,00 ευρώ", αλλά το μηδέν δεν είναι ποσό ). "Αεροδρόμιο, 30 ημερών Άνεργοι" γράφει.
christopher0016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 σε μετρο αττικη εχει μηχανημα για να φορτισω δωρεαν?
Diskimpex Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Εχει μηχανηματα κανονικα για εισητηρια .Αν λειτουργει σαν υπηρεσια αγνωστο 1
tigergreg Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Ερωτημα αφελους.... Καταλαβαινω τον λογο που οι ανεργοι ανανεωνουν την καρτα τους καθε μηνα καθοτι η ανεργια ειναι κατι παροδικο (θελουμε να πιστευουμε).... Η κατηγορια των αμεα ομως γιατι? Μπας και θα βγει νεο ματι νεο χερι νεο ποδι η νεο νεφρο? Μπας και φυγει η μουρλα η νοητικη καθυστερηση και το νταουν? Εφοσον η καρτα μου ισχυει απο το 2016!!! (ετσι μου εβγαλε το μηχανημα) εως το 2036 γιατι χρειαζεται ανανεωση στην ηδικα καθε μηνα? Και γιατι πρεπει να τα χτυπαμε σε λεωφορεια-τρολευ-μετρο? Προσμετρωνται ολα τα εισιτηρια των αμεα ωστε να επιδοτειτε το ακριβες ποσον καθε μηνα απο ευρωπαικη ενωση? (επιδοτουνται πολλα χρονια απο εε-παλιοτερα στις νομαρχιες τωρα στις περιφερειες). Αν δεν προσμετρωνται γιατι απλα να μην τα δειχνουμε στους ελεγκτες οπως καναμε παλιοτερα? Γενικοτερα δεν θα επρεπε η κατηγορια αμεα να ταλαιπωρειται το λιγοτερο δυνατον? Και καλα υπαρχουν πολλοι συγγενεις κλπ που υποστηριζουν και βοηθανε τις καταστασεις αλλα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι εντελως αβοηθητοι..... Επισης σε τραινα και κτελ που ειχαμε 50% και πλοια 50% (μονο τυφλοι) πως θα περναμε? ( ΝΑΙ! χρειαζεται βεβαιωση οτι εισαι τυφλος....) Παλιοτερα ηταν και στα αεροπορικα εισιτηρια (αθανατη ολυμπιακη) αλλα καταργηθηκε! 4
Diskimpex Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Τα κανουν για ελεγχο .Οπως νομιζουν αυτοι .Και να δικαιολογηθουν θεσεις εργασιας παντου
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Για μένα δεν θα έπρεπε να υπήρχε καθόλου ανανέωση. Με το που λήγει η ανεργία να μην μπορείς να φορτίσεις δωρεάν την κάρτα από το μηχάνημα, το ίδιο και με την αναπηρία να υπάρχει σύνδεση με σύστημα των ΚΕΠΑ, αλλά τι λέω..... 1
tigergreg Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 43 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Για μένα δεν θα έπρεπε να υπήρχε καθόλου ανανέωση. Με το που λήγει η ανεργία να μην μπορείς να φορτίσεις δωρεάν την κάρτα από το μηχάνημα, το ίδιο και με την αναπηρία να υπάρχει σύνδεση με σύστημα των ΚΕΠΑ, αλλά τι λέω..... Εκτος τα ΚΕΠΑ ειναι και η ΑΣΥΕ και πιθανοτατα και αλλος φορεας. Απο τα 15 μου εχω περασει 22 επιτροπες.... Ημαρτον λεμε.... Και το χειροτερο ολων ειναι οτι οσο ανακατευονται ταχα για το καλυτερο τοσο χειροτερα τα κανουν. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 22 λεπτά πριν, tigergreg είπε Και το χειροτερο ολων ειναι οτι οσο ανακατευονται ταχα για το καλυτερο τοσο χειροτερα τα κανουν. Αυτό ξαναπέστο. Για τις ΑΣΥΕ, νομίζω οτι οι αποφάσεις τους δεν έχουν ισχύ εφ' όρου ζωής πλέον, κάπου είχα διαβάσει οτι υποχρεούνται να περάσουν από ΚΕΠΑ.
Anorymous Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 21 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Αυτό ξαναπέστο. Για τις ΑΣΥΕ, νομίζω οτι οι αποφάσεις τους δεν έχουν ισχύ εφ' όρου ζωής πλέον, κάπου είχα διαβάσει οτι υποχρεούνται να περάσουν από ΚΕΠΑ. ισχυουν κανονικα μονο η εφορεια δεν τις δεχετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις