tigergreg Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 23 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Αυτό ξαναπέστο. Για τις ΑΣΥΕ, νομίζω οτι οι αποφάσεις τους δεν έχουν ισχύ εφ' όρου ζωής πλέον, κάπου είχα διαβάσει οτι υποχρεούνται να περάσουν από ΚΕΠΑ. 1 λεπτό πριν, Anorymous είπε ισχυουν κανονικα μονο η εφορεια δεν τις δεχετε Εδω και δυο χρονια τις δεχετε και η εφορια αλλα λογω ισχυρης γραφειοκρατιτιδας των γελοιων υπαλληλων δεν δεχονται (αυθαιρετα φυσικα) τις παλιες αποφασεις που ειχαν μονιμη ισχυ. Σε αιτημα μου να μου το δωσουν γραπτα αρνηθηκαν τα ζωα και σκεπτομαι να κανω προσφυγη/καταγγελια στην δημοσια διοικηση η στον συνηγορο του πολιτη. Σωθηκα τωρα αλλα τουλαχιστον δεν πρεπει να δειξω αδρανεια..... Τελος παντων ξεφυγα απο το θεμα. Παρεμπιπτοντως φορτισα και την δικια μου καρτα για 30 μερες....... 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Εδω και δυο χρονια τις δεχετε και η εφορια αλλα λογω ισχυρης γραφειοκρατιτιδας των γελοιων υπαλληλων δεν δεχονται (αυθαιρετα φυσικα) τις παλιες αποφασεις που ειχαν μονιμη ισχυ. Σε αιτημα μου να μου το δωσουν γραπτα αρνηθηκαν τα ζωα και σκεπτομαι να κανω προσφυγη/καταγγελια στην δημοσια διοικηση η στον συνηγορο του πολιτη. Σωθηκα τωρα αλλα τουλαχιστον δεν πρεπει να δειξω αδρανεια..... Τελος παντων ξεφυγα απο το θεμα. Παρεμπιπτοντως φορτισα και την δικια μου καρτα για 30 μερες....... Αρνήθηκαν να σου απαντήσουν γραπτά με βάση ποιες αποφάσεις/νόμους/ΠΔ/εγκυκλίους δεν δέχονται τις αποφάσεις των ΑΣΥΕ; Αν η άρνησή τους να σου απαντήσουν είναι γραπτώς ,τότε πήγαινε δικαστικά και τους τακτοποιείς άνετα. Αν η άρνηση είναι προφορική, τότε είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα.
tigergreg Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Αρνήθηκαν να σου απαντήσουν γραπτά με βάση ποιες αποφάσεις/νόμους/ΠΔ/εγκυκλίους δεν δέχονται τις αποφάσεις των ΑΣΥΕ; Αν η άρνησή τους να σου απαντήσουν είναι γραπτώς ,τότε πήγαινε δικαστικά και τους τακτοποιείς άνετα. Αν η άρνηση είναι προφορική, τότε είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα. H λογικη τους ειναι ο τι η αποφαση της ασυε ζητηθηκε απο το γενικο λογιστηριο του κρατους (υπουργειο οικονομικων) και οχι απο την εφορια (υπουργειο οικονομικων). Η αποφαση αυτη ηταν εφ απαξ και εφ ορου ζωης και αυτοι ισχυριζονται αυθαιρετα φυσικα οτι ειναι παλια......(1998) Γραπτο αιτημα μου με αριθμο πρωτοκολου μπορει να κανει 6 μηνες να απαντηθει και με τυπικες απαντησεις ανευ ουσιας. Βεβαια αμα τους επισκευτει δικηγορος αλλαζουν υφος αλλα δεν θελω να το φτασω στα ακρα.
rus Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 12/4/2018 στις 11:59 ΠΜ, tigergreg είπε Ερωτημα αφελους.... Καταλαβαινω τον λογο που οι ανεργοι ανανεωνουν την καρτα τους καθε μηνα καθοτι η ανεργια ειναι κατι παροδικο (θελουμε να πιστευουμε).... Η κατηγορια των αμεα ομως γιατι? Μπας και θα βγει νεο ματι νεο χερι νεο ποδι η νεο νεφρο? Μπας και φυγει η μουρλα η νοητικη καθυστερηση και το νταουν? Yποθετω λογω του ότι υπαρχει μεγαλος αριθμος μαϊμου αναπηρων και βαζουν το συνεχη επανελεγχο σα δικλειδα ασφαλειας για να τους τσακωνουν. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από rus
tigergreg Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, rus είπε Yποθετω λογω του ότι υπαρχει μεγαλος αριθμος μαϊμου αναπηρων και βαζουν το συνεχη επανελεγχο σα δικλειδα ασφαλειας για να τους τσακωνουν. Οι μαιμου αναπηροι δεν ηταν απο επιτροπες αλλα απο ψευτικα δικαιολογητικα. Ακομα και τα σημερινα κεπα μπορει καποιος να εξαπατησει ετσι οποτε η ταλαιπωρια χιλιαδων αμεα γι αυτον τον λογο ειναι ατυχης. Κοντολογις αν ειναι να σε εξαπατησει καποιος τι μπορει να τον σταματησει να το ξανακανει στα 3 η 5 η 10 χρονια παλι?
Diskimpex Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Εχω δει χαρτια αναπηριας να λενε και καλα σε βελτιωση .Εκτος αν τους βολευει ετσι ,να σε κοψουν οποτε θελουν
rus Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, tigergreg είπε Οι μαιμου αναπηροι δεν ηταν απο επιτροπες αλλα απο ψευτικα δικαιολογητικα. ...τα οποια ενεκριναν οι επιτροπες. 11 λεπτά πριν, tigergreg είπε Κοντολογις αν ειναι να σε εξαπατησει καποιος τι μπορει να τον σταματησει να το ξανακανει στα 3 η 5 η 10 χρονια παλι? Δε μιλαμε για εξαπατηση, οι μαϊμουδιες αυτές γινονταν λογω χρηματισμου ή ψηφοθηριας. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από rus
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, tigergreg είπε H λογικη τους ειναι ο τι η αποφαση της ασυε ζητηθηκε απο το γενικο λογιστηριο του κρατους (υπουργειο οικονομικων) και οχι απο την εφορια (υπουργειο οικονομικων). Η αποφαση αυτη ηταν εφ απαξ και εφ ορου ζωης και αυτοι ισχυριζονται αυθαιρετα φυσικα οτι ειναι παλια......(1998) Γραπτο αιτημα μου με αριθμο πρωτοκολου μπορει να κανει 6 μηνες να απαντηθει και με τυπικες απαντησεις ανευ ουσιας. Βεβαια αμα τους επισκευτει δικηγορος αλλαζουν υφος αλλα δεν θελω να το φτασω στα ακρα. Αν η άρνηση/μη αποδοχή σου έχει κοστίσει οικονομικά π.χ να μην μπορείς να λάβεις επίδομα αναπηρίας, τότε να το φτάσεις όσο πιο πολύ μπορείς. 10 ώρες πριν, Diskimpex είπε Εχω δει χαρτια αναπηριας να λενε και καλα σε βελτιωση .Εκτος αν τους βολευει ετσι ,να σε κοψουν οποτε θελουν Συμβαίνει σε πάρα πολλές περιπτώσεις, υπάρχουν αναστρέψιμες και μη αναστρέψιμες αναπηρίες, η δεύτερη ομάδα είναι γύρω στις 30 και ορίζονται με νόμο, στις υπόλοιπες μπορεί να συμβεί, όπως π.χ στους καρκινοπαθείς αν δεν υπάρξει επιδείνωση του όγκου για κάποια χρόνια. 1
rus Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 H βεβαιωση του οαεδ καταργηθηκε οριστικα ή ισχυει ακομα?
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Ισχύει ακόμα. προχτές φίλος μου την έδειξε σε ελεγκτή στο λεωφορείο. 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 5 hours ago, Βασίλης_29 said: σε ελεγκτή στο λεωφορείο BREAKING NEWS! 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, ThReSh είπε BREAKING NEWS! Και εμένα μου είχαν πει οτι δεν πηγαίνουν στα λεωφορεία, αλλά άρχισαν οι έλεγχοι. Ο ελεγκτής είχε ένα μηχάνημα που έβαζες μέσα τις κάρτες και έδειχνε αν χτύπησες εισιτήριο. Κατέγραφε και σε ένα χαρτί κάτι.
Fotia Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Kαι εγω πέτυχα ελεκτή ,αλλά κοίταζε μάλλον δοκιμαστικά .Περισσότερο έλεγξε την λειτουργία του ακυρωτικού.Πολλοί παραπονέθηκαν ότι τους γράφει λάθος,ενώ έχουν κόμιστρο στην κάρτα.
tommybertsen Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Και εμένα μου είχαν πει οτι δεν πηγαίνουν στα λεωφορεία, αλλά άρχισαν οι έλεγχοι. Ο ελεγκτής είχε ένα μηχάνημα που έβαζες μέσα τις κάρτες και έδειχνε αν χτύπησες εισιτήριο. Κατέγραφε και σε ένα χαρτί κάτι. Δεν είναι ελεγκτής αυτός που καταγράφει κάτι σε χαρτί πάντως. Στον ΗΣΑΠ μπήκε ένας τέτοιος και όταν τον ΡΩΤΗΣΑ μόνο, μου είπε ότι είναι ελέω γκάλοπ για να δει πόσοι είναι άνεργοι και γενικά πόσοι χτυπάνε. Μόλις μπήκε (στον σταθμό των πετραλώνων), καμιά δεκαριά άτομα κατέβηκαν τρέχοντας Είχε το μηχάνημα αυτό και έδειχνε ότι έδειχνε... Όπως του ελεγκτή. Αλλά ένα χρόνο στην Αθήνα, δεν έχω δει ελεγκτή ΠΟΥΘΕΝΑ. Τι να πω πραγματικά, δεν ξέρω Και εγώ , επειδή προσωρινά είμαι άνεργος, ενεργοποίησα την προσωποποιημένη μου κάρτα μέσω ΗΔΙΚΑ , αλλά ενημερώθηκα ότι πρέπει ο ΟΑΕΔ να συνεννοηθεί με ΣΤΑΣΥ ώστε να μπει κάποια επιλογή στα μηχανήματα φόρτισης/έκδοσης και να επιλέγεις μηδενικό κόμιστρο. Μέχρι τότε, σε όσους σταθμούς έχουν κλείσει οι πύλες, θα μένει και μία ανοιχτή για τους τζαμπ...εεε ανέργους. Μόλις, το 2050 δηλαδή, ο ΟΑΕΔ συνεννοηθεί με ΣΤΑΣΥ, θα κλείσουν οριστικά 1
rus Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, tommybertsen είπε Και εγώ , επειδή προσωρινά είμαι άνεργος, Oταν λες 'προσωρινα'? εννοεις ότι εχεις κανονισει να εχεις δουλεια στο αμεσο μελλον?
Προτεινόμενες αναρτήσεις