jonkyr Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Στις 4/10/2018 στις 8:01 ΜΜ, jonkyr είπε Έχω διαβάσει χίλια μύρια στο νήμα και πήγα σε στάση τραμ προετοιμασμένος για το χειρότερο. Έβαλα την κάρτα μου, πάτησα "επιδότηση", μπήκε το ποσό σε 30''. Έβαλα την κάρτα της συζύγου, προσπάθησα τρεις φορές, έβγαζε σφάλμα. Λέω "ρε γμτ, έχει οδηγίες χρήσης κάπου; Ας την γυρίσω ανάποδα" (το πάνω, κάτω). Πάτησα "επιδότηση", όλα καλά. Για να εξηγήσω τι είναι "το πάνω, κάτω", έβαζα την κάρτα στη θήκη με την φωτογραφία από "μέσα" (να κοιτάζει το μηχάνημα δλδ) και "κάτω" (μέσα στη θήκη δλδ). Την γύρισα με τη φωτό μέσα και πάνω και δούλεψε. Όλα εύκολα τελικά, απλώς παίδεψα λίγο έναν επιβάτη που περίμενε αλλά του παραχώρησα τη σειρά μου για να μην περιμένει. 3 ώρες πριν, ladakis είπε ερωτώ και παρακαλω οποιος ξερει να καμει εναν κόπο να απαντήσει γιατι εχω απελπιστεί σε όσους δεν μπορούσαν να φορτισουν επιδοτησουν και καταφεραν σε χ προσπάθεια παίρνοντας τα μηχανήματα /σταθμους σβάρνα, οταν δεν τα καφερνατε σας έβγαζε μηνυμα Η ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗ, ενώ την είχατε ενεργοποιήσει μέσω eidika? Γιατι σε Εμένα αυτο συμβαίνει Αν ναι, πείτε κάνα σταθμό που τα καταφέρατε τελικα Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό που έγραψα τότε, ευκαιρία να το βάλω ξανά εδώ διότι βλέπω ότι αρκετοί αντιμετωπίζουν πάσης φύσεως προβλήματα με τη φόρτιση. Νομίζω ότι τότε έγραφε "δεν υπάρχει επιδότηση" ή "δεν μπορεί να φορτωθεί η επιδότηση" (κάπως έτσι τέλος πάντων) κι όχι αυτό που λες εσύ. 1
Adanos Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Στις 4/28/2018 στις 2:38 ΠΜ, ladakis είπε Ελα σιγα υπερβολές δίνει και ρυθμό στο ξύσιμο των αρχιδόνε του υπευθυνου σταθμού και των κολληταριων του που πίνουν καφεδουμπα πισω απο τις κατεβασμενες γριλιες Πιστεύω πως οι υπάλληλοι στα εκδοτήρια ΔΕΝ ξύνονται, ειδικά τώρα με όλο αυτόν τον χαμό. Τώρα οι υπεύθυνοι σταθμού κλπ είναι μια άλλη ιστορία. 14 ώρες πριν, ladakis είπε ερωτώ και παρακαλω οποιος ξερει να καμει εναν κόπο να απαντήσει γιατι εχω απελπιστεί σε όσους δεν μπορούσαν να φορτισουν επιδοτησουν και καταφεραν σε χ προσπάθεια παίρνοντας τα μηχανήματα /σταθμους σβάρνα, οταν δεν τα καφερνατε σας έβγαζε μηνυμα Η ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗ, ενώ την είχατε ενεργοποιήσει μέσω eidika? Γιατι σε Εμένα αυτο συμβαίνει Αν ναι, πείτε κάνα σταθμό που τα καταφέρατε τελικα Πριν πόσο καιρό έκανες την ενεργοποίηση στο ΗΔΙΚΑ; Γιατί θέλει 2-3 μέρες συνήθως.
tommybertsen Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Adanos είπε Γιατί θέλει 2-3 μέρες συνήθως Καμιά βδομάδα έχει σίγουρα που το λέει εδώ Τι ακριβώς θέλει 2-3 μέρες; Αφού με το που τελειώνεις τη διαδικασία σου λέει ότι ενεργοποιήθηκες επιτυχώς. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από tommybertsen
Adanos Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Καμιά βδομάδα έχει σίγουρα που το λέει εδώ Τι ακριβώς θέλει 2-3 μέρες; Αφού με το που τελειώνεις τη διαδικασία σου λέει ότι ενεργοποιήθηκες επιτυχώς. Ε, κάτσε ντε... ακόμα χωνεύουν τα αρνιά. Ναι, σου λέει ενεργοποίηση αλλά μέχρι να περάσει η έγκριση στους τρομερούς server του ΗΔΙΚΑ, θέλει τον χρόνο του. Μην το πιέζεις το σύστημα. Πέρα απ' την πλάκα αν όντως περιμένει τόσο καιρό (δεν παρακολούθησα πιστά τα ποστ), πρέπει να κοιτάξει τι γίνεται.
tommybertsen Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ που το πιέζουμε κιόλας Σύστημα είναι κι αυτό, έχει ψυχούλα Νομίζω έχει σίγουρα 1 εβδομάδα, αν όχι περισσότερο. Εγώ είχα κάνει ότι έκανα στο ΗΔΙΚΑ 4 Απρίλη, 17 Απρίλη ενεργοποίησα την κάρτα και όλα καλά. Αν μπορέσει να πάει σε έναν από τους σταθμούς που σίγουρα γίνεται δουλειά, φαντάζομαι ο φίλος, θα ενημερώσει
Dark_son20 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 16 Απριλίου έκανα στο site την ενεργοποίηση του πεθερού μου ίδια μέρα πήγα στο μηχάνημα στο τέρμα του περάματος και δεν έκανε ενεργοποίηση. πήρα στο 11185 και μου είπαν θέλει μια βδομάδα για να πάει η ενεργοποίηση στο δίκτυο τον μηχανημάτων. 28 Απριλίου στο ίδιο μηχάνημα στο τέρμα του περάματος ενεργοποιηθηκε για 30 μέρες των άνεργων κανονικά. τώρα θέλω να δω αν πρέπει κάθε 30 μέρες να του κάνω στο site πρώτα η απλά θα του μάθω να πατά στο μηχάνημα επιδότηση
theoritikos Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Σήμερα οι πύλες του μετρό αποφάσισαν πως δεν δέχονται την κάρτα μου. Χθες λειτουργούσε σωστά. Τι παίζει;
tommybertsen Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 11 λεπτά πριν, theoritikos είπε Σήμερα οι πύλες του μετρό αποφάσισαν πως δεν δέχονται την κάρτα μου. Χθες λειτουργούσε σωστά. Τι παίζει; Έχουν προσωπικότητα , τι νόμιζες; Απεργουν κι αυτές Εμένα πάλι μια χαρά. Σε σταθμό ηλεκτρικού όμως.
jonkyr Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, Anorymous είπε δοκιμασε κανεις να κανει ανανεωση ? Ωχ, αρχίσαμε τις δύσκολες ερωτήσεις...
tommybertsen Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Επειδή αναμένεται να με πάρουν στη δουλειά τέλη του Μάη, λογικά στα μέσα του μήνα (17) θα κάνω μία ανανέωση. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχω θέμα. Θα πάω στο ίδιο μηχάνημα όμως Καλό μήνα 2
Anorymous Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, jonkyr είπε Ωχ, αρχίσαμε τις δύσκολες ερωτήσεις... Πήγα πρίν λίγο για ανανέωση και μου έβγαλε δεν υπάρχει προϊόν επιδοτήσεις ελέγξτε το κουπόνι σας. Από ότι καταλάβατε προβλέπεται μπαχαλο
Miracle Worker Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στο επιδοτηση πηγες ή στο επαναφορτιση; Εγω σημερα την φορτισα πρωτη φορα. Γενικα ολα κινησαν γρηγορα και ομαλα, περα απο το οτι γυρισα 3 σταθμους ποδαρατος για να βρω εκδοτηριο χωρις προβλημα. Βεβαια η φωτογραφια ειναι τοσο σκοτεινη, που φαινομαι σαν κλειδωμενος παιχτης στο Pro Evolution. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από Miracle Worker 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Αν χρειάστηκε να περάσεις από τρεις σταθμούς για να βρεις μηχάνημα να φορτίσεις την κάρτα, αυτό αποτελεί πρόβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις