GrandGamer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Ξέρουμε ακριβώς ποια βεβαίωση χρειάζεται; είναι ειδική που εκδίδεται μόνο από τα γραφεία ή την εκτυπώνουμε και ηλεκτρονικά;
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Αυτό με ενδιαφέρει και εμένα, γιατί η βεβαίωση χρόνου ανεργίας μέσα από το σύστημα του ΟΑΕΔ γράφει ως ημερομηνίες την ημέρα εγγραφής στον ΟΑΕΔ και την ημέρα εκτύπωσης από το σύστημα, μπορει να το δει κανένας περίεργος ελεγκτής και να υπάρχει θέμα.
Composer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Η μετακίνηση ανέργων συνεχίζει να ισχύει; Ακόμα δεν έχω καταλάβει αν μπορώ αν δείχνω την κάρτα ή χρειάζομαι βεβαίωση. (και από που εκτυπώνω αυτή την βεβαίωση. Πρέπει να πάω να βγάλω κωδικούς από τον οαεδ; )
GrandGamer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Η μετακίνηση ανέργων συνεχίζει να ισχύει; Ακόμα δεν έχω καταλάβει αν μπορώ αν δείχνω την κάρτα ή χρειάζομαι βεβαίωση. (και από που εκτυπώνω αυτή την βεβαίωση. Πρέπει να πάω να βγάλω κωδικούς από τον οαεδ; ) Μπορείς να βγάλεις τη βεβαίωση μόνος σου από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, όπως ανανεώνεις την κάρτα σου ή να πας στον ΟΑΕΔ και να σου βγάλει. Απ' ότι έχω καταλάβει χρειάζεται βεβαίωση χρόνου(ότι είσαι γραμμένος άνεργος από Χ μέχρι σήμερα τάδε του μήνα) και διαρκεί για 1 μήνα. Ίσως να μην έχω καταλάβει καλά και να χρειάζεται το αποδεικτικό ανανέωσης. Όπως και να έχει και τα 2 μπορείς να τα εκτυπώσεις μόνος σου από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες.
Anorymous Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Η μετακίνηση ανέργων συνεχίζει να ισχύει; Ακόμα δεν έχω καταλάβει αν μπορώ αν δείχνω την κάρτα ή χρειάζομαι βεβαίωση. (και από που εκτυπώνω αυτή την βεβαίωση. Πρέπει να πάω να βγάλω κωδικούς από τον οαεδ; ) λοιπον αν παιρνεις επιδομα τοτε μονο καρτα ανεργιας , αν τωρα δεν παιρνεις και ανανεωνεις την καρτα ονλαιν τοτε καρτα ανεργιας και μαζι εκτυπομενο το αποδεικτικο ανανεωσης.
Paraskeyh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πήγα σήμερα στον ΟΑΕΔ και ζήτησα βεβαίωση για ΜΜΜ. Μου έδωσε ενα χαρτί που λέει οτι είμαι άνεργη απο ταδε μέχρι τάδε ημερομηνία και εκδόθηκε σήμερα για κάθε νόμιμη χρήση.Μου είπε ότι ισχύει για όλα τα μέσα εκτός του προαστειακού και οτι ισχύει για ένα μήνα και μαζί με αυτό πρέπει να χω την ταυτότητα μου και την κάρτα ανεργίας.Μετά από 30 μέρες θέλει καινούρια βεβαίωση.Ελπίζω να βοήθησα. 1
gia_nnis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πήγα σήμερα στον ΟΑΕΔ και ζήτησα βεβαίωση για ΜΜΜ. Μου έδωσε ενα χαρτί που λέει οτι είμαι άνεργη απο ταδε μέχρι τάδε ημερομηνία και εκδόθηκε σήμερα για κάθε νόμιμη χρήση.Μου είπε ότι ισχύει για όλα τα μέσα εκτός του προαστειακού και οτι ισχύει για ένα μήνα και μαζί με αυτό πρέπει να χω την ταυτότητα μου και την κάρτα ανεργίας.Μετά από 30 μέρες θέλει καινούρια βεβαίωση.Ελπίζω να βοήθησα.Ανακυκλωση... Το εχουμε αναφερει.. Το θεμα ειναι γιατι δεν τους ρωτησεις για φωτοτυπια απο ηλεκτρονικο λογαριασμο του οαεδ αν κανει..? γιατι τουλαχιστον στις πληροφοριες του μετρο αυτο ισχυριζεται..!
GrandGamer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ανακυκλωση... Το εχουμε αναφερει.. Το θεμα ειναι γιατι δεν τους ρωτησεις για φωτοτυπια απο ηλεκτρονικο λογαριασμο του οαεδ αν κανει..? γιατι τουλαχιστον στις πληροφοριες του μετρο αυτο ισχυριζεται..! Γιατί να μην κάνει; Αυτό που εκτυπώνεις από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες παίρνεις και από τον ΟΑΕΔ.
gia_nnis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί να μην κάνει; Αυτό που εκτυπώνεις από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες παίρνεις και από τον ΟΑΕΔ.Γιατι ο οαεδ δινει μια βεβαιωση ενος μηνα και οχι αυτο του ηλεκτρονικου λογαριασμου..
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Πήγα σήμερα στον ΟΑΕΔ και ζήτησα βεβαίωση για ΜΜΜ. Μου έδωσε ενα χαρτί που λέει οτι είμαι άνεργη απο ταδε μέχρι τάδε ημερομηνία και εκδόθηκε σήμερα για κάθε νόμιμη χρήση.Μου είπε ότι ισχύει για όλα τα μέσα εκτός του προαστειακού και οτι ισχύει για ένα μήνα και μαζί με αυτό πρέπει να χω την ταυτότητα μου και την κάρτα ανεργίας.Μετά από 30 μέρες θέλει καινούρια βεβαίωση.Ελπίζω να βοήθησα. Τζάμπα πήγες στον ΟΑΕΔ, αυτή την βεβαίωση θα μπορούσες να την εκτυπώσεις και από το ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΑΕΔ στο οποίο μπαίνεις με τον κλειδάριθμο που σου έδωσαν.
GrandGamer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι ο οαεδ δινει μια βεβαιωση ενος μηνα και οχι αυτο του ηλεκτρονικου λογαριασμου.. Η βεβαίωση που δίνει ο ΟΑΕΔ, βάσει όλων όσων έχω διαβάσει εδώ, είναι η Βεβαίωση Χρόνου Ανεργίας την οποία μπορείς να εκτυπώσεις από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες.
gia_nnis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Τζάμπα πήγες στον ΟΑΕΔ, αυτή την βεβαίωση θα μπορούσες να την εκτυπώσεις και από το ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΑΕΔ στο οποίο μπαίνεις με τον κλειδάριθμο που σου έδωσαν.Υπαρχει βεβαιωση ενος μηνα στον ηλεκτρονικο λογαριασμο? Γιατι μεσα απο το θεμα υποθηκε οτι κανει μονο το χαρτι που σου δινει ο οαεδ..
Atallos1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Το κουραζετε χωρις λογο Το χαρτι ειναι το ιδιο ειτε το παρετε απο οαεδ ειτε το εκτυπωσετε μονοι σας
gia_nnis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Το κουραζετε χωρις λογο Το χαρτι ειναι το ιδιο ειτε το παρετε απο οαεδ ειτε το εκτυπωσετε μονοι σας Ξερεις τι με προβληματιζει? Οσοι πηγαν στον οαεδ για το χαρτι δεν τους ανεφερε αυτο που λες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις