Diskimpex Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Ελληνικό δαιμόνιο στο μετρό - Ένας χτυπάει εισιτήριο... τρεις περνάνε! https://www.protothema.gr/greece/article/787665/video-elliniko-daimonio-sto-metro-enas-htupaei-eisitirio-treis-pernane/
Anorymous Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Σήμερα ευαγγελισμό γινόταν χαμουλης φαντάζομαι είναι οι πρώτες μέρες μετά θά στρώσει
jakegate7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 2 hours ago, fingolfingr said: Ασχετο Νο2 Αλήθεια με τα παιδιά (πχ 5-8 χρονων) τι παίζει; Χτυπάει ο ενήλικος και σπρώνει το παιδι για να περάσουν και οι 2 χωρίς να τους χτυπήσει η μπαρα; Τα παιδια βγαζουν δικια τους καρτα. ΑΜΚΑ εχουν ολοι οποτε δεν υπαρχει προβλημα. Νομιζω μεχρι τα 12 ειναι δωρεαν.
fingolfingr Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, jakegate7 είπε Τα παιδια βγαζουν δικια τους καρτα. ΑΜΚΑ εχουν ολοι οποτε δεν υπαρχει προβλημα. Νομιζω μεχρι τα 12 ειναι δωρεαν. Αμκα έχουν και άντε πες ότι βγάζουν κάρτα. Πως την φορτίζεις; Στο ΗΔΙΚΑ θέλει κωδικούς taxis και δεν νομίζω να είναι για αυτή την κατηγορία.
Fulgore Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Στις 5/16/2018 στις 12:56 ΜΜ, nemesi54 είπε Να πώ κι εγώ την εμπειρία μου.(δώστε βάση να δείτε μέγεθος μπουρδέλου) 26 Μαρτίου Παραγγελία Online 26 Απριλίου τηλεφωνώ στα Ελτα Courier αλλά κάρτα δεν βρίσκουν (προσοχή μεγάλη σε αυτό) 14 Μαΐου Ξανατηλεφωνώ και μαθαίνω ότι η κάρτα μου επέστρεψε ώς Αζήτητη στα κεντρικά του ΟΑΣΑ στην Μετσόβου !! 15 Μαΐου τηλεφωνώ στην Μετσόβου μην τυχόν και πάω τσάμπα...Με τα πολλά απαντά μια κυρία, η κάρτα είναι εκεί και πάω επιτόπου και την παραλαμβάνω. Κοιτώ τον φάκελο και έχει πάνω tracking number, το βάζω στο site και μαθαίνω ότι η καρτα ήταν ΕΝΑ μήνα στο κατάστημα και ότι είχα ειδοποιηθεί μάλιστα! Συγκεκριμένα απο τις 2 Απριλίου με περιμένει εκεί, δλδ όταν πήρα και ρώτησα η κάρτα ήταν ήδη στο πρακτορείο!! Έμεινε ακριβώς ΕΝΑ μήνα εκεί και την γύρισαν πίσω! Όλο αυτο τον μήνα δεν έλαβα ΚΑΜΙΑ ειδοποίηση, και να σκεφτείτε ότι λόγω ανεργίας βγαίνω ελάχιστα απο το σπίτι. Χτες το μεσημέρι μπήκα ηδικα και την ενεργοποίησα. Σήμερα μέσω του app και nfc φόρτισα και την επιδότηση!! Νόμιζα ότι θα πάρει κανα 3άρι μέρες αλλά σε λιγότερο απο 24 ώρες έγιναν όλα! (πάλι καλά με όσα τράβηξα) Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση.Περιμενω απο αρχες Απριλιου που εκανα την αιτηση την καρτα,πηγα σημερα ρωτησα και στα κοντινα ΕΛΤΑ τιποτα.Αρα με βλεπω αυριο να παιρνω μια και καλη τηλεφωνο στην Μετσοβου και ο Θεος βοηθος. 2 ώρες πριν, Diskimpex είπε Ελληνικό δαιμόνιο στο μετρό - Ένας χτυπάει εισιτήριο... τρεις περνάνε! https://www.protothema.gr/greece/article/787665/video-elliniko-daimonio-sto-metro-enas-htupaei-eisitirio-treis-pernane/ Τα σχολια απο κατω ειναι πολυ ''heavy metal''.... Επισης ειναι λογικο να γινεται αυτο το πραγμα γιατι και πριν αυτο γινοταν.Περναγαν ολοι απο την κεντρικη πορτα των ΑΜΕΑ που την εβλεπαν ανοιχτη.Αλλα οταν δεν υπαρχει εκει ενας ελεγχος να γινει σωστη η δουλεια,αυτα συμβαινουν...
jakegate7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, fingolfingr said: Αμκα έχουν και άντε πες ότι βγάζουν κάρτα. Πως την φορτίζεις; Στο ΗΔΙΚΑ θέλει κωδικούς taxis και δεν νομίζω να είναι για αυτή την κατηγορία. έχω την εντυπωση οτι δεν χρειάζονται να μπούνε στο idika, γιατί η ηλικία είναι ήδη γνωστή οπότε ξέρουν πότε "λήγει" η κάθε κατηγορία. τελικά μέχρι παιδιά ηλικίας 6 ετών είναι δωρεάν, από τα 7 εως τα 18 ειναι μειωμένο. βέβαια μάλλον δεν έχουν προβλέψει το ενδεχόμενο να υπάρχει παιδί 7-18 με άνεργους γονείς. θα πληρώνουν οι άνεργοι γονείς για την κάρτα του παιδιού τους. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από jakegate7
jonkyr Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Σήμερα πάντως μού έσκασε κοπελίτσα (πιτσιρίκα) τρέχοντας από πίσω μου για να περάσει από τη μπάρα όταν πέρασα εγώ. Δεν την πήρα μυρωδιά εγκαίρως, θα φρέναρα λίγο για να γελάσουμε Αλλά εκεί είναι το μυστικό, δεν έχεις μάτια στην πλάτη Μία πύλη πάντως ήταν ανοικτή, μπορούσε να περάσει από εκεί και χωρίς τη "βοήθειά" μου.
tommybertsen Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, jonkyr είπε Σήμερα πάντως μού έσκασε κοπελίτσα (πιτσιρίκα) τρέχοντας από πίσω μου για να περάσει από τη μπάρα όταν πέρασα εγώ. Δεν την πήρα μυρωδιά εγκαίρως, θα φρέναρα λίγο για να γελάσουμε Αλλά εκεί είναι το μυστικό, δεν έχεις μάτια στην πλάτη Μία πύλη πάντως ήταν ανοικτή, μπορούσε να περάσει από εκεί και χωρίς τη "βοήθειά" μου. Πέρνα με την όπισθεν
fingolfingr Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, jonkyr είπε Σήμερα πάντως μού έσκασε κοπελίτσα (πιτσιρίκα) τρέχοντας από πίσω μου για να περάσει από τη μπάρα όταν πέρασα εγώ. Δεν την πήρα μυρωδιά εγκαίρως, θα φρέναρα λίγο για να γελάσουμε Αλλά εκεί είναι το μυστικό, δεν έχεις μάτια στην πλάτη Μία πύλη πάντως ήταν ανοικτή, μπορούσε να περάσει από εκεί και χωρίς τη "βοήθειά" μου. Εγώ από την άλλη είχα μπροστά μου μία που χτύπησε και από πίσω χώθηκαν άλλες 2 γεματούλες γυναίκες γύρω στα 50. Επειδή την τελευταία την έπιασαν οι μπάρες καθώς έκλειναν τις έσπρωξε με δύναμη και τις άνοιξε. Το κορυφαίο είναι ότι μετά άρχισαν την μουρμούρα του στυλ "τι πράγματα είναι αυτά", "καλά κάνουν και τους τα σπάνε κλπ". 1
Adanos Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 14 hours ago, Diskimpex said: Ελληνικό δαιμόνιο στο μετρό - Ένας χτυπάει εισιτήριο... τρεις περνάνε! https://www.protothema.gr/greece/article/787665/video-elliniko-daimonio-sto-metro-enas-htupaei-eisitirio-treis-pernane/ Ναι, οι μπάρες ΑΜΕΑ είναι λίιιγο αργές (μάλλον για ευνόητους λόγους). Ο Έλληνας βεβαίως-βεβαίως το εκμεταλλεύεται. Θα στρώσει που θα πάει; Τα σχόλια πράγματι είναι διαμάντια. Ο άλλος λέει για δωρεάν συγκοινωνίες. Είναι δυνατόν; Τα θέλουμε όλα τζάμπα πια; 8 hours ago, fingolfingr said: Εγώ από την άλλη είχα μπροστά μου μία που χτύπησε και από πίσω χώθηκαν άλλες 2 γεματούλες γυναίκες γύρω στα 50. Επειδή την τελευταία την έπιασαν οι μπάρες καθώς έκλειναν τις έσπρωξε με δύναμη και τις άνοιξε. Το κορυφαίο είναι ότι μετά άρχισαν την μουρμούρα του στυλ "τι πράγματα είναι αυτά", "καλά κάνουν και τους τα σπάνε κλπ". Η μουρμούρα είναι must. Αν δεν μουρμουρίσουμε σαν λαός κάτι δεν πάει καλά. Δεν σκέφτεται πως αν μπλοκάρει ή χαλάσει την πύλη, θα ταλαιπωρήσει τους υπόλοιπους; Δηλαδή τι μυαλά είναι αυτά; Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από Adanos 1
lek88 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά υπάρχει η δυνατότητα να βάζω το δωρεάν κόμιστρο των 30 ημερών (άνεργη) και μέσω υπολογιστή? Μέσω της ιστοσελίδας που ενεργοποίησα την κάρτα γίνεται? Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από lek88
BarcodeCrew Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μαλλον μονο απο κινητο(NFC) εγω εχθες ετσι εκανα ανανεωση.
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Στις 16/5/2018 στις 12:56 ΜΜ, nemesi54 είπε Να πώ κι εγώ την εμπειρία μου.(δώστε βάση να δείτε μέγεθος μπουρδέλου) 26 Μαρτίου Παραγγελία Online 26 Απριλίου τηλεφωνώ στα Ελτα Courier αλλά κάρτα δεν βρίσκουν (προσοχή μεγάλη σε αυτό) 14 Μαΐου Ξανατηλεφωνώ και μαθαίνω ότι η κάρτα μου επέστρεψε ώς Αζήτητη στα κεντρικά του ΟΑΣΑ στην Μετσόβου !! 15 Μαΐου τηλεφωνώ στην Μετσόβου μην τυχόν και πάω τσάμπα...Με τα πολλά απαντά μια κυρία, η κάρτα είναι εκεί και πάω επιτόπου και την παραλαμβάνω. Κοιτώ τον φάκελο και έχει πάνω tracking number, το βάζω στο site και μαθαίνω ότι η καρτα ήταν ΕΝΑ μήνα στο κατάστημα και ότι είχα ειδοποιηθεί μάλιστα! Συγκεκριμένα απο τις 2 Απριλίου με περιμένει εκεί, δλδ όταν πήρα και ρώτησα η κάρτα ήταν ήδη στο πρακτορείο!! Έμεινε ακριβώς ΕΝΑ μήνα εκεί και την γύρισαν πίσω! Όλο αυτο τον μήνα δεν έλαβα ΚΑΜΙΑ ειδοποίηση, και να σκεφτείτε ότι λόγω ανεργίας βγαίνω ελάχιστα απο το σπίτι. Χτες το μεσημέρι μπήκα ηδικα και την ενεργοποίησα. Σήμερα μέσω του app και nfc φόρτισα και την επιδότηση!! Νόμιζα ότι θα πάρει κανα 3άρι μέρες αλλά σε λιγότερο απο 24 ώρες έγιναν όλα! (πάλι καλά με όσα τράβηξα) Το όλο πρόβλημα στην αποστολή των καρτών είναι από τα ΕΛΤΑ, ο ΟΑΣΑ ευθύνεται σε ελάχιστες περιπτώσεις. Εχτές μετακινήθηκα από Ομόνοια προς ΚΑΤ, στο ΚΑΤ είχαν κλείσει οι μπάρες και υπήρχε άνθρωπος να κοιτάει μην πάει κανένας τζαμπαντζής να περάσει από πίσω. Πάντως το σύστημα έτσι όπως το έχουν, δεν μειώνει τους τζαμπατζήδες γιατί θα πηγαίνουν να περάσουν από την μπάρα μέχρι να κλίσει, πρέπει σε όλες τις πύλες να υπάρχουν άνθρωποι να κοιτάνε.
theoritikos Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 45 λεπτά πριν, lek88 είπε Παιδιά υπάρχει η δυνατότητα να βάζω το δωρεάν κόμιστρο των 30 ημερών (άνεργη) και μέσω υπολογιστή? Μέσω της ιστοσελίδας που ενεργοποίησα την κάρτα γίνεται? Γίνεται μόνο με κινητό που έχει nfc και την εφαρμογή athena card
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 32 λεπτά πριν, theoritikos είπε Γίνεται μόνο με κινητό που έχει nfc και την εφαρμογή athena card Μπορείς να βάλεις nfc σε υπάρχον smartphone ή πρέπει να αγοράσεις καινούργιο κινητό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις