Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Adanos είπε

Για το μηνιαίο πράγματι δεν βρίσκω λόγο. Για το ενιαίο είναι κάτι άλλο. Τώρα ελεγκτές δεν έχω πετύχει πέραν από μια φορά που δεν ήταν καν ελεγκτές αλλά "έρευνα".

16 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε

Ναι, για το μηνιαίο λέω και εγώ :) Και εγώ έρευνα πέτυχα, αλλά χτες η κοπέλα μου πέτυχε ελεγκτή στο Σύνταγμα :o 

8 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Μήπως ήθελες να γράψεις το αντίθετο;

Γιατί να θέλω να γράψω το αντίθετο; :P Αντιλαμβάνονται κίνηση (ότι περνάς ανάμεσα), και κλείνουν. 

Δημοσ.
1 minute ago, tommybertsen said:

Ναι, για το μηνιαίο λέω και εγώ :) Και εγώ έρευνα πέτυχα, αλλά χτες η κοπέλα μου πέτυχε ελεγκτή στο Σύνταγμα :o

Ναι σύνταγμα πετυχαίνω και εγώ συχνά αλλά όσο καιρό έχω την κάρτα μου δεν με έχουν σταματήσει.

Δημοσ.

Με την κάρτα της ήταν και παρόλα αυτά την σταμάτησαν. Νομίζω τυχαίους ελέγχους κάνουν. Πόσο κόσμο να προλάβουν στο Σύνταγμα; Μόλις κλείσουν οι μπάρες τελείως, εκτιμώ πως οι ελεγκτές (όσοι απέμειναν), θα είναι διακοσμητικοί και θα υπάρχουν μόνο σε αεροδρόμιο and such stations. 

Δημοσ.
44 minutes ago, tommybertsen said:

Με την κάρτα της ήταν και παρόλα αυτά την σταμάτησαν. Νομίζω τυχαίους ελέγχους κάνουν. Πόσο κόσμο να προλάβουν στο Σύνταγμα; Μόλις κλείσουν οι μπάρες τελείως, εκτιμώ πως οι ελεγκτές (όσοι απέμειναν), θα είναι διακοσμητικοί και θα υπάρχουν μόνο σε αεροδρόμιο and such stations. 

Προφανώς και κάνουν τυχαίους ελέγχους. Δεν ξέρεις αν ο άλλος έχει κάρτα ή όχι. Μπορεί να χώθηκε πίσω από άλλον με κάρτα - κοινώς γλίστρα - και γι' αυτόν τον λόγο πιστεύω πως ΔΕΝ θα είναι διακοσμητικοί οι ελεγκτές. Απλώς δεν θα είναι πολλοί και με τεράστιο φόρτο.

Δημοσ.

Σε λεωφορειο σημερα ,οι καρτες ετρωγαν ακυρο.Αν τα μηχανηματα τους δεν δουλευουν,δεν φταει ο κοσμακης

• Confused 1
Δημοσ.

Σε λιγες μερες κλεινω 2 μηνες απο τοτε που εκανα για κακη μου τυχη την αιτηση.Πηγα στα διπλα ΕΛΤΑ δεν ειχαν ιδεα γενικα με το συγκεκριμενο θεμα τι παιζει.

Πηρα τηλεφωνο πιο πισω που αναφερθηκε σε μετσοβου δεν το σηκωναν(και δεν θα κατσω να τους κυνηγαω).

Πηγα σημερα σε διπλανο γκισε σταθμου μηπως μπορουσαν να την ακυρωσουν για να μου βγαζανε επι τοπου αλλη,παλι την εμφανιζει μεσα στο συστημα και δεν αφηνει τον υπαλληλο να βγαλει καρτα.Μια κοπελα μου μπροστα το ιδιο πραγμα.Περιμενει εδω και 2 μηνες,τιποτα.

Δεν πειραζει μεχρι να αποφασισουν να τα φτιαξουν οπως πρεπει με το χαρτι απο ΟΑΕΔ και αν δεν υπαρχει ατομο για να ανοιγει τις πορτες,τοτε θα γελασουμε.

Επειδη και η υπομονη εχει και τα ορια της.

Δημοσ.
Στις 22/5/2018 στις 3:15 ΜΜ, soiramk είπε

Στο λεωφορείο μια φορά δεν την χτυπάμε (στην είσοδο);

Επίσης μου απομένουν ακόμα 11 μέρες για ανανέωση, αλλά μιας και με έβγαλε ο δρόμος μου από Πανόρμου (που ήταν το μηχάνημα που 'έπιασε' η ενεργοποίηση), δοκίμασα να περάσω την επιδότηση του επόμενου μήνα. Δεν βρέθηκε προϊόν μου έλεγε... Άρα μάλλον ήταν πολύ νωρίς ακόμα; Δεν θέλει πάλι να περάσεις από ΗΔΙΚΑ, έτσι;

4-5 μέρες πριν λήξει θα μπορείς να βάλεις νέα επιδότηση στο μηχάνημα που βγαίνουν τα εισιτήρια. Εσύ το δοκίμασες πολύ νωρίς γι αυτό σου λέει ότι δεν υπάρχει προϊόν επιδότησης. 

Ναι, στα λεωφορεία την χτυπάς μόνο μια φορά όταν μπαίνεις. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lek88 είπε

4-5 μέρες πριν λήξει θα μπορείς να βάλεις νέα επιδότηση στο μηχάνημα που βγαίνουν τα εισιτήρια. Εσύ το δοκίμασες πολύ νωρίς γι αυτό σου λέει ότι δεν υπάρχει προϊόν επιδότησης. 

Ναι, στα λεωφορεία την χτυπάς μόνο μια φορά όταν μπαίνεις. 

Αν λήξει η επιδότηση για κάποιον μήνα, είναι υποχρεωτικό να βάλεις καινούργια επιδότηση για τον επόμενο ή μπορείς να το κάνεις όποτε θέλεις π.χ όποτε χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις ΜΜΜ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Αν λήξει η επιδότηση για κάποιον μήνα, είναι υποχρεωτικό να βάλεις καινούργια επιδότηση για τον επόμενο ή μπορείς να το κάνεις όποτε θέλεις π.χ όποτε χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις ΜΜΜ; 

Οποτε θέλεις. Πχ αν λείπεις στο χωριό για 2 μήνες, βάζεις την επιδότηση όταν επιστρέψεις και θες να χρησιμοποιήσεις κάποιο ΜΜΜ. Δεν ακυρώνεται η κάρτα αν αργήσεις 

Επεξ/σία από lek88
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, lek88 είπε

Οποτε θέλεις. Πχ αν λείπεις στο χωριό για 2 μήνες, βάζεις την επιδότηση όταν επιστρέψεις και θες να χρησιμοποιήσεις κάποιο ΜΜΜ. Δεν ακυρώνεται η κάρτα αν αργήσεις 

Μονο που δεν ειναι σιγουρο οτι θα ανοιγουν οι πυλες με την βλακεια που κουβαλαει αυτο το κρατος. Τιποτα δε λειτουργει σωστα

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Μονο που δεν ειναι σιγουρο οτι θα ανοιγουν οι πυλες με την βλακεια που κουβαλαει αυτο το κρατος. Τιποτα δε λειτουργει σωστα

Θα ανοίγουν αν βάλει κόμιστρο /επιδότηση. 

Ότι δεν λειτουργεί τίποτα είναι γεγονός δυστυχώς.... 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, BarcodeCrew είπε

Στο αpp athenacard ,αν εχουμε ξεχασει το κωδικο ,τι κανουμε ?Καινουργια εγγραφη δεν με αφηνει.

Πως θες να κάνεις καινούρια εγγραφή με κάρτα ήδη εγγεγραμμένη; Πατάς ότι ξέχασες τον κωδικό (από το σαιτ καλύτερα), και βάζεις σαν κωδικό τα 11 ψηφία του ΑΜΚΑ σου, και μετά έναν 8ψήφιο κωδικό δικό σου.

35 λεπτά πριν, lek88 είπε

Ότι δεν λειτουργεί τίποτα είναι γεγονός δυστυχώς.... 

Καλύτερα να πούμε ότι "υπολειτουργούν" , για να είμαστε μέσα. Δεν έχω πέσει σε πύλη που δεν ανοίγει μέχρι τώρα, έπεσε η κοπέλα μου, αλλά άνοιξε,  eventually. 😛 

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα έχει απαντηθεί αλλά ψάχνω και δεν το βρίσκω.

Όταν με το καλό βρω δουλειά, τί πρέπει να κάνω για να ξαναγίνει η κάρτα "κανονική" και όχι ανεργίας ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...