Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερεις τι με προβληματιζει? Οσοι πηγαν στον οαεδ για το χαρτι δεν τους ανεφερε αυτο που λες..

Ρε παιδιά, είναι απλό το πράμα. Ας μας πει κάποιος που πήγε και πήρε χαρτί από τον ΟΑΕΔ, τι γράφει πάνω αυτό το χαρτι ή ας στείλει φωτογραφία(χωρίς τα στοιχεία φυσικά) για να δούμε αν είναι το ίδιο.

Δημοσ.

<p>Έχω γνωστή που έχει καρτα ανεργίας. Με εκτυπωμένη την επιβεβαίωση ανανέωσης χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ δωρεάν. (Έτσι της είπαν απο τον ΟΑΕΔ)</p>

Δημοσ.

<p>Έχω γνωστή που έχει καρτα ανεργίας. Με εκτυπωμένη την επιβεβαίωση ανανέωσης χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ δωρεάν. (Έτσι της είπαν απο τον ΟΑΕΔ)</p>

γνωστος επεσε σε ελεγχο του ζητησαν αυτα τα 2 κι ολα οκ , σε ενα αλλο παιδι ζητησαν μονο την καρτα και ας ειχε ληξει δεν του ειπαν τιποτα

Δημοσ.

γνωστος επεσε σε ελεγχο του ζητησαν αυτα τα 2 κι ολα οκ , σε ενα αλλο παιδι ζητησαν μονο την καρτα και ας ειχε ληξει δεν του ειπαν τιποτα

οτι να ναι
Δημοσ.

να εκτυπώσουμε την βεβαίωση απο το online σύστημα γίνεται την ΔΕΧΟΝΤΑΙ ;

ρε αδερφε και να μην την δεχονται αν εισαι εγγεγραμμενος στον οαεδ θα διαγραφει το προστιμο απλα θα τρεξεις λιγο.. Αυτο που σου λεω ειναι στην χειροτερη περιπτωση..
Δημοσ.

Για 50η φορα ,ναι

Καλοσύνη σου.

Λοιπόν μπαίνετε στο προφίλ σας και επιλέγετε απο την δεξιά στήλη δελτία ανεργίας.

Πατάτε το μπλέ κουτάκι που γράφει αποδεικτικό ανανέωσης.

Το εκτυπώνετε και μόλις λήξει και ανανεώσετε ηλεκτρονικά θα εκτυπώσετε το επόμενο.

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο έκανα, αυτό που δεν κατάλαβα είνια ποιο από τα 2 χαρτιά ισχύει για 1 μήνα που έλεγαν και χρειάζεται επανεκτύπωση, η βεβαίωση ή το άλλο που λέει ανανέωση και δεν έχει σφραγίδα επάνω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ειναι απλό!

εκτυπωνεις απο το oaed.gr (κανεις login κτλπ φυσικα) μια βεβαιωση ανεργιας και εχεις και μαζι σου τη καρτα ανεργιας

εγω ετσι ηξερα.....και ετσι θαναι δηλαδη....

οσο για τη βεβαιωση αν δε πας στον οαεδ ο ιδιος εκτυπωνε την, καθε πρωτη του μηνος....ή τελος μηνα ...ωστε να σου γινει συνηθεια να το θυμασαι οτι πρεπει να το κανεις αυτο!

τοσο απλο!

επιτελους να μπαινουν δωρεαν παντου οι μακροχρονιοι ανεργοι...( δε ξερω 100%  αν αυτο ολο ισχυει και για τους φρεσκους ανεργους-λογικα πρεπει αλλα δε ξερω με σιγουριά!)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,έχουμε κάποιο νέο σχετικά με το θέμα? Κυρίως ενδιαφέρομαι να μάθω τι γίνεται με τα μετρό/αστικά που πάνε αεροδρόμιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...