Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ο αλλος λεει πως κυκλοφορεις δωρεαν λες και πριν λιγους μηνες που περιμεναμε να βγει η εφαρμογη του Ηδικα δεν μετακινουμασταν ολοι με την βεβαιωση αυτη.....

Ρωτησα πως κυκλοφορει για να ξερω, όχι για να κανω πλακα. Δε γνωριζω αν ισχυει ακομα η βεβαιωση, ενώ με αυτά που διαβαζω εδώ περι μη λειτουργικοτητας της νεας καρτας δεν εχω βγαλει ακρη.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η βεβαίωση απλά υπάρχει για περιπτώσεις που δεν λειτουργεί σωστά το σύστημα. Θεωρητικά πάντα, δεν ισχύει, αλλά όταν δεν έχεις τι να κάνεις με την κάρτα... μάλλον την χρειάζεσαι.

Πάντως χτες επιβεβαίωσα αυτό που αρκετοί έχουν πει. Αν είσαι σε σταθμό μετρό/ηλεκτρικού, και δεν χτυπήσεις στην είσοδο την κάρτα, επειδή πχ είναι ανοιχτές οι πύλες, τότε στην έξοδο βγάζει κάτι σε ΕΟ14 σφάλμα (αν το θυμάμαι σωστά). Για παράδειγμα, έτρεξα στο σταθμό της Καλλιθέας να προλάβω το τρένο, κατέβηκα ομόνοια απευθείας στο μετρό, και μετά στο σταθμό Πανεπιστήμιο δεν μου άνοιγε στην έξοδο. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βγεις από την...είσοδο (χτυπάς από την πίσω πλευρά την κάρτα). Έτσι ανοίγει και δεν χρειάζεται να "χωθείς" πουθενά, ούτε να φωνάζεις το σταθμάρχη.

Α, και συνεχίζεται η παρωδία. Δοκίμασα ακύρωση από ΗΔΙΚΑ, και μου έβγαζε κάποιο error (3 φορές). Αφού θέλουν να κυκλοφορώ τζάμπα, τι, όχι να τους πω; :lol: (θα ξαναδοκιμάσω μετά το ΣΚ μπας και...)

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 2
Δημοσ.

Εχω παρατηρησει τωρα τελευταια οτι οι πυλες κολανε σε φαση βαζω καρτα και κανει 20 δευτερα να την δεκτη και να ανοιξει , το εχει δει αλλος αυτο ?

• Like 1
Δημοσ.

20 δεύτερα χωρίς να σου βγάζει κάποιο σφάλμα πάνω; Απλά δεν ανοίγει; Αν ναι, δεν το έχω ξαναδεί. Έχω δει να βγάζει σφάλμα "τάδε", αλλά μετά την 2η ή 3η προσπάθεια, να ανοίγει κανονικά. Κάπου θα οφείλονται τα σφάλματα, δεν μπορεί... Πρέπει να βγει υπόμνημα για το τι σημαίνει το κάθε error (βέβαια, ξέρουν μήπως και αυτοί; 😛 )

Δημοσ.

Αν έχεις κάποιος φορτωμένη κάρτα ανεργίας και ξεκινήσει να εργάζεται τι πρέπει να κάνει για να την φορτώσει με χρήματα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες παραπάνω. Enough. . Pm and that's it. Ή αναφορά :) 

23 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Αν έχεις κάποιος φορτωμένη κάρτα ανεργίας και ξεκινήσει να εργάζεται τι πρέπει να κάνει για να την φορτώσει με χρήματα?

Και να που έχει δίκαιο ο adanos τελικά 😛  Γιατί βαριέστε να διαβάσετε ΔΥΟ σελίδες μήπως και βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει; Πάμε ξανά.

Την Δευτέρα ξεκίνησα ξανά  να εργάζομαι. Είχα ήδη την κάρτα από ΗΔΙΚΑ+επιδότηση με ανεργία, με υπόλοιπο περίπου μίας βδομάδας. Ενώ έχω πρόσληψη, η κάρτα συνέχισε να λειτουργεί ως ανέργου. Μάλιστα, όταν δοκίμασα προχτές να την φορτίσω με ανεργία μέσω NFC , προς έκπληξή μου, φορτίστηκε κανονικά και σήμερα (σε 2 ωρίτσες περίπου), αναμένεται να την δοκιμάσω ξανά. Αν λειτουργεί ως ανέργου, σημαίνει ότι πρέπει να μπεις στο ΗΔΙΚΑ και να κάνεις ακύρωση μόνος σου. ΑΝ μπεις, πες και σε εμένα αν δουλεύει, γιατί ουσιαστικά προχτές που το δοκίμασα, μου έβγαλε 3 φορές το ίδιο error και δεν την ακύρωνε. Θέλουν να μπαίνω δωρεάν βρε αδερφέ, τι να κάνουμε :P 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tommybertsen είπε

Παίδες παραπάνω. Enough. . Pm and that's it. Ή αναφορά :) 

Και να που έχει δίκαιο ο adanos τελικά 😛  Γιατί βαριέστε να διαβάσετε ΔΥΟ σελίδες μήπως και βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει; Πάμε ξανά.

Και όχι μόνο αυτό αλλά σβήσανε και ένα κάρο μηνύματα χωρίς λόγο. Αλλά δε βαριέσαι; :P

Καλή αρχή στην εργασία σου ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποια ήταν αρκετά έκτος θέματος :)

Ευχαριστώ πολύ. Είναι έκτακτη εργασία και την κάνω ένα χρόνο σταμάτα- ξεκίνα :)

Μόνιμα ίσως σε ένα διάστημα 1-2 χρόνων ακόμη. 

Btw η κάρτα χτυπήθηκε κανονικά και έχω άλλο ένα μήνα. Γελάει ο κόσμος κυριολεκτικά :lol:

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ερώτηση: Έχω την κάρτα, είναι ενεργοποιημένη αλλά δεν την έχω φορτίσει ποτέ, γίνεται μέσω της εφαρμογής (με NFC) ή την πρώτη φορά πρέπει να γίνει σε μηχάνημα?  

Δημοσ.

Από Δευτέρα μόνο από μπροστά είσοδος στα λεωφορείο. Νέος χαμούλης έχει να γίνει.

FYI, αυτήν τη φορά τη φόρτισα επιτυχώς 9 ημέρες πριν την λήξη του 30ήμερου.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Από Δευτέρα μόνο από μπροστά είσοδος στα λεωφορείο. Νέος χαμούλης έχει να γίνει.

Όλε, να στηθούμε σε στάσεις λεωφορείων με τα κινητά να καταγράψουμε το πατιρντί. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...