dhmak Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Λογικό μου ακούγεται, αφού και η ανανέωση ανεργίας στον ΟΑΕΔ γίνεται ανά τρίμηνο. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Στις 5/7/2018 στις 1:57 ΜΜ, rus είπε Ποιο μηχανημα φιλε μου, για κουτι μιλησα Ισως δε το γνωριζεις αλλα στα λεωφορεια χωρις εισπρακτορα που εμφανιστηκαν στη δεκ.του 80, διπλα στον οδηγο υπηρχε ένα διαφανες πλαστικο κουτι, εμπαινε μεσα ο επιβατης(από τη μπροστινη πορτα αποκλειστικα) και εριχνε στο κουτι το αντιτιμο του εισιτηριου υπο το αγρυπνο υποτιθεται βλεμμα του οδηγου. Αν το λεωφορειο ηταν στην αφετηρια του και δεν υπηχε οδηγος τοτε εριχνες ότι ηθελες ή και τιποτα. Ακομα θυμαμαι και γελαω τις φορες που εμπαινα χωρις οδηγο στη καρεκλα του και για τα ματια του κοσμου εριχνα μια δραχμουλα η οποια εκανε έναν ανεπαισθητο ηχο οταν επεφτε, πολύ μικροτερο δηλαδη από τις 30δρχ. και οι επιβάτες με κοιταγαν περιεργα... Aa οκ, οχι δεν είχα ιδέα οτι υπήρξε κάτι τέτοιο. Καλά είχανε βάλει κουτί σαν το παγκάρι της εκκλησίας ας πούμε που υποτίθεται οτι το έβλεπε ο οδηγός..... ο καθένας μπορούσε να ρίξει οτι θέλει μέσα......
rus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Aa οκ, οχι δεν είχα ιδέα οτι υπήρξε κάτι τέτοιο. Καλά είχανε βάλει κουτί σαν το παγκάρι της εκκλησίας ας πούμε που υποτίθεται οτι το έβλεπε ο οδηγός..... ο καθένας μπορούσε να ρίξει οτι θέλει μέσα...... Ναι, εριχνες μεσα τις 20-30 δρχ. σε κερματα και υποτιθεται ότι ο οδηγος από διπλα εβλεπε. Αλλα αν σου ελειπε ένα ταληρο ή ενα δεκαρικο που να το καταλαβαινε... Επισης υπηρχε και μια τρυπα παραπλευρως για τα χαρτινα, σε αυτη τη περιπτωση περιμενες καποιον άλλο επιβατη να παρεις τα ρεστα σου! Αυτό το εκαναν για να γλυτωσουν τον εισπρακτορα που υπηρχε στα προηγουμενα λεωφορεια, αλλα τελικα η χασουρα ηταν μεγαλυτερη από το κοστος του εισπρακτορα. Στη συνεχεια εφαρμοστηκε το χαρτινο εισιτηριο που ακυρωνοταν στα μηχανάκια. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από rus
Diskimpex Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Η ταλαιπωρια με τις μπαρες και θεματα με τις καρτες ,σε χωρες τριτου κοσμου .Το ιδιο και στα λεωφορεια.Εκει εβαλαν και δρομολογια καλοκαιριου.Ασφυκτικα γεματα Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από Diskimpex
*nenya* Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Και τα προβληματα στα μηχανηματα με τις μπαρες που τα πας; Άνω Πατησια το απογευμα κολλησαν κ εμεναν ανοιχτες σχεδον ολες οι μπαρες και εβγαζαν σφαλμα στις καρτες ολων. Την χτυπησα σε 4 μηχανηματα μεχρι να την δεχτει. Ο κοσμος εσπρωχνε και πηγαινε περα δωθε προβληματισμενος. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 2 1
tommybertsen Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, *nenya* είπε ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Το "θα φτιαχτούν μόνες τους" , το σκέφτηκες ως ενδεχόμενο; Τι εννοείς πως όχι; Αυτοί το σκέφτηκαν Και όταν κολλάνε σφυρίζουν κιόλας
Getta Robo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Σταθμοι Ελευθεριος Βενιζελος και Καλλιθεα, εχω δει να κολλανε μηχανηματα, οπως και να μην δεχεται επιλεκτικα καρτες. Ε να μην παρουνε κανα κονδυλι 10.000.000 να τα ξαναφτιαξουν οι ανθρωποι; Τοσες θεσεις πρεπει να δικαιολογησουν αλλωστε. 2
tommybertsen Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Σήμερα το απόγευμα (κατά τις 20:30) της Καλλιθέας ήταν άψογο Μπορεί, αφού πέρασε ο γκατεμόσαυρος (εγώ δηλαδή), να χάλασε μετά από λίγο Στο Μοναστηράκι είναι ανοιχτές οι μπάρες του ηλεκτρικού, αλλά κλειστές του μετρό. Φανταστικό innovation 😛 1
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Αν δεν περασουν και σε αυτο το μετρο 2-3χρονια μην περιμενετε προκοπη. Ετσι εγινε και με την πληρωμη σε καρτες που επρεπε να ερθουν τα capital control για να αρχισει ο κοσμος να χρησιμοποιει. Τον πρωτο καιρο ο κακος χαμος γινοταν οπως και τωρα δεξια και αριστερα.Επρεπε να περασουν 3 χρονια απο τοτε να φτασουμε στο σημερα που ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα. Ετσι θα γινει και με αυτο το μετρο.
lek88 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Παιδιά η εφαρμογή για τις κάρτες τι προσφέρει;; τι δείχνει και τι μπορείς να κάνεις με αυτή; Ρωτάω γιατί αν δεν αξίζει μη κάθομαι και φτιάχνω λογαριασμό
tommybertsen Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Φόρτιση/επαναφόρτιση της κάρτας με επιδότηση ανέργου ή χρηματικό αντίτιμο (πχ 30 ημερών ή ότι άλλο μπορεί να γίνει μέσω της προσωποποιημένης athenacard). Μέσω NFC αυτά εννοείται. Απλά δεν επισκέπτεσαι μηχανήματα. Δηλαδή όχι απλά αξίζει να ασχοληθείς με αυτή, αλλά εδώ και καιρό δεν άξιζε να επισκέπτεσαι μηχανήματα. 1
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Τα προβληματα παντως συνεχιζονται με το κλεισιμο πολλων σταθμων του ηλεκτρικου για την εκδοση εισητ.
geioannou Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 προσπαθω να στειλω μια αιτηση απο το ιντερνετ αλλα τρεις φορες μου την εχει κοψει. πιστευω οτι ηταν τα mb της φωτογραφια αλλα το εχω κατεβασει στα 616kb αλλα ακομα δεν το δεχεται. εχει κανεις ιδεα ποσο πρεπει να ειναι η φωτογραφια ?
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, geioannou είπε προσπαθω να στειλω μια αιτηση απο το ιντερνετ αλλα τρεις φορες μου την εχει κοψει. πιστευω οτι ηταν τα mb της φωτογραφια αλλα το εχω κατεβασει στα 616kb αλλα ακομα δεν το δεχεται. εχει κανεις ιδεα ποσο πρεπει να ειναι η φωτογραφια ? Δεν γνωρίζω αλλά σου προτείνω να πας να βγάλεις απ' τα εκδοτήρια την κάρτα. 1
geioannou Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 μα αφου γινεται και ηλεκτρονικα!!! τελικα το δεχτηκε. κατεβασα στην αναλυση της φωτογραφιας στα 100 kb και εκανα και ενα reboot το μοντεμ μπας και ειχε μπλοκαρει την IP του παροχου μετα απο τις 4-5 αποτυχημενες προσπαθειες
Προτεινόμενες αναρτήσεις