rus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα πρεπει να ακουστει και η εκδοχή του οδηγου, και καποιος φορεας (δικαστηριο, επιτροπή κλπ) να βγαλει πορισμα εξεταζοντας τα γεγονοτα. Να βγαζουμε μονοι μας πορισμα ειναι το μονο ευκολο. Σε κάθε περιπτωση υπαρχει διαβαθμιση ποινων, δεν είναι δυνατον να ζητάμε απολυση για τετοια παραπτώματα. 'Η να... πεινασουν τα παιδια του και να μη βρισκει αλλου δουλεια, οπως χαρακτηριστικα ευχήθηκες τυφλωμένος προφανως από εκδικητικη μανια. Αν καποιος σου χαραξει το αυτοκινητο τι ποινη θα ζητήσεις? εκτελεση? Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από rus 1 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Το χάραγμα στο αυτοκίνητο δεν έχει καμιά σχέση με το περιστατικό που ανέφερα. Μόνο και μόνο που ο άλλος έχει μόνιμη δουλειά και πληρώνεται από τους φορολογούμενους οφείλει να μην βρίζει και να τηρεί αυτά που πρέπει για την δουλειά του, εμένα αν μου έβριζε την μάνα θα του είχα δώσει μπουνιά, έτυχε να πέσει σε άτομο που είχε πολλούς γνωστούς του από τα ΜΜΜ και γνώριζε πληροφορίες για βάρδιες και πολλά άλλα οπότε οι δικαιολογίες περί βάρδιας δεν πέρασαν, προσπάθησε να την σκαπουλάρει με εκφοβισμούς και την αστυνομία γιατί δεν ήθελε να δουλέψει αλλά την πάτησε, αν είχε δίκιο θα έλεγε ο προϊστάμενος να διώξει τους επιβάτες και να επιστρέψει στην αφετηρία με άδειο το όχημα, φαντάσου πόσοι και πόσοι είναι στον δημόσιο τομέα που δεν θέλουν να δουλέψουν και κρύβονται πίσω απ' την μονιμότητα. Απόλυση με συνοπτικές διαδικασίες φίλε μου, αρκετά έχει κουραστεί η κοινωνία με τέτοια φαινόμενα. 3 2
rus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παραπτώματα είναι και τα δυο, και το ένα και το άλλο επιφερουν ποινες. Ο οδηγος που εβρισε μπορει προηγουμένως κατι να του ειπαν για την οικογενεια του. Τα εξεταζουμε όλα, όχι μόνο ότι μας βολευει. Αν όμως ζητας απολυση και μονιμη ανεργια για ένα τετοιο ελαφρυ παραπτωμα, για κατι πιο σοβαρο πχ. να χαραξουν το αυτοκινητο σου και μετα να αναγκαστείς να δωσεις 400ε για να το βαψεις, εκει τι θα ζητήσεις? δις εις θάνατον και εως συγγενών τριτου βαθμου? Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από rus 1 1
asmilon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Rus πρεπει να αγαπας πολυ το αμαξι σου για να θεωρεις πιο βαρυ παραπτωμα το χαραγμα του, απο το να αφησει ενας οδηγος λεωφορειου ολους τους επιβατες του στην μεση του δρομου, απλα και μονο επειδη βαριεται να κανει την βαρδια του. Αυτος ναι ειναι λογος για απολυση, σκεψου να πεις στον ιδιωτικο τομεα οτι φευγεις πιο νωρις επειδη βαριεσαι και διωχνεις ολους τους πελατες. 11 2
Getta Robo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 @*nenya* καταλαβαινεις τωρα για τι υπαλληλους, και ποση αξιοκρατια υφισταται. Και δεν μιλαμε για ατομικο συμβαν σε καμια περιπτωση...
*nenya* Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδί μου δεν είναι ότι δεν γνωρίζω την κατάσταση. Αλλά δεν μπορώ να κάθομαι και με σταυρωμένα χέρια όταν βλέπω να γίνονται μαλακίες στα ΜΜΜ. Πχ προχθές έστειλα παράπονο στον ΟΑΣΑ για αυτοκόλλητο που έβαλαν κάτι γίδια πάνω ακριβώς στην ηλεκτρονική στάση και ο κόσμος δεν ήξερε πού πάει το κάθε λεωφορείο και τί ώρα θα περάσει. Θα μπορούσα να κάτσω κι εγώ να κουνάω το κεφάλι μου όπως έκαναν οι γιαγιούλες που κάθονταν στη στάση. Αλλά δεν μου αρκεί αυτό. Παράπονα λοιπόν, πρήξιμο μέχρι να καταλάβουν ότι εμείς οι επιβάτες τους ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και έχουμε απαιτήσεις. Edit: και για να προλάβω καναν εξυπνάκια που θα γράψει 'Και γιατί δεν έβγαζες εσύ το αυτοκόλλητο από μόνη σου;' η απάντηση είναι ότι δεν έχω ύψος 2,30 μέτρα Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από *nenya* 1 1
Getta Robo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Ωραια θα σου πω το εξεις. Ειχε κανει καποιος εμετο στο 040 ξημερωματα. Επομενη μερα, ο εμετος ηταν ακομα στο καθισμα. Χρονια μετα, μπορεις να βρεις την σταμπα του. Μεταξυ αλλων, η καθαριοτητα πολλων λεωφοριων, ειναι ανυπαρκτη. Δεν ξερουν τι συμβαινει; φυσικα και ξερουν. Και για τι οδηγους προσλαμβανουν και με τη κριτηρια (πολλες φορες ανυπαρκτα), και για την καθαριοτητα και για ολα. Δεν θελουν να γινουν αλλαγες. Τα τρωνε αλλου; τους χαλαει να προσλαβουν σωστο κοσμο; Δεν το ξερω. Υπερ σου ειμαι ολων αυτων, αλλα πολυ απλα, σπανιως θα γινει οτιδηποτε. Θυμησου πως οτι ψηφιζουμε, παιρνουμε. Ε, τα ΜΜΜ δεν θα ηταν εξαιρεση. 3
*nenya* Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 41 minutes ago, Getta Robo said: Θυμησου πως οτι ψηφιζουμε, παιρνουμε. Ε, τα ΜΜΜ δεν θα ηταν εξαιρεση. ευτυχώς απ'όταν άρχισα να ψηφίζω έως και τώρα δεν έχω ψηφίσει ποτέ κάποιον που να μας έχει κυβερνήσει. Κοιμάμαι με την συνείδησή μου ήσυχη. Μερικοί όμως [μαζώχες άραγε;] που ψήφισαν και 2 και παραπάνω φορές τους ίδιους ΕΝΩ είχαν δει τα σκατά στην πράξη ε, τά'θελε ο κώλος τους. Και το τρώμε ομαδικώς το αγγούρι σε όλους τους τομείς... 1
rus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, asmilon είπε Rus πρεπει να αγαπας πολυ το αμαξι σου για να θεωρεις πιο βαρυ παραπτωμα το χαραγμα του, απο το να αφησει ενας οδηγος λεωφορειου ολους τους επιβατες του στην μεση του δρομου, απλα και μονο επειδη βαριεται να κανει την βαρδια του. Αυτος ναι ειναι λογος για απολυση, σκεψου να πεις στον ιδιωτικο τομεα οτι φευγεις πιο νωρις επειδη βαριεσαι και διωχνεις ολους τους πελατες. Δεν εχω αμαξι, τυχαιο παραδειγμα ηταν. Όπως ειπα το βαψιμο μπορει να κοστιζει 400ε, το να ριξεις μπινελικια ή να κατεβασεις επιβατες 3 στασεις πιο κατω κοστιζει σαφως λιγοτερο. Το οτι βαριεται να κανει τη βαρδια του είναι η εκδοχη του επιβατη, η εκδοχη του οδηγου ποια είναι, δε σε ενδιαφερει να την ακουσεις? Τοσο ευκολα καταδικαζεις καποιον και δε του δινεις ουτε το δικαιωμα να απολογηθει?
asmilon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Rus ας υποθεσουμε πως εχουμε χασει κατι απο την ιστορια και εχει δικιο ο οδηγος. Ειναι λογικο και σωστο να κατεβασει τους επιβατες πριν το τελος της διαδρομης; Ο αλλος γιατι πληρωσε εισιτήριο και τον αφηνει πριν φτασει εκει που πρεπει; Ο επαγγελματισμος και η αισθηση ευθυνης που πηγαν; Και στο τελος της ημερας, πληρωνεται για να κανει αυτη την δουλεια πληρως και με σεβασμο στον επιβατη, αν δεν μπορει ας βρει κατι αλλο. Και επειδη στην ιδια χωρα ζουμε, το φαινομενο δεν περιοριζεται μονο στα ΜΜΜ, ολο το δημοσιο εχει αναλογες περιπτωσεις. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από asmilon 3 1
rus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Για να μου λες τετοια σημαινει ότι δεν εχεις καταλαβει τι εχω γραψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις