Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φέτος, παρατηρείται τεράστια αύξηση στα φίδια. Κάτοικοι συναντούν φίδια ακόμα και σε τουαλέτες σπιτιών.

Ακούγεται ότι οικολόγοι έχουν αφήσει ελεύθερα μεγάλες ποσότητες διάφορων ειδών φιδιών.

Είναι εφικτό κάτι τέτοιο; Εμένα προσωπικά μου φαίνεται πολύ παράξενο.

Δημοσ.

Επαρχία μένω αλλά επειδή εδώ δίπλα στο σπίτι μου έχουμε μια γειτονισσα που έχει καμία 15αρια γάτες δεν υπάρχει ούτε φίδι ούτε ποντίκι. Στα χωράφια έχω σκοτώσει 3 όλα αυτά τα χρόνια. Λαφιατες εμφανίζονται συνήθως.

• Like 1
Δημοσ.

Και στο βουνο πισω απο το χωριο μου (ασπροβαλτα) ξαμολυσαν προπερσι κατι οχιες και γεμισε ο τοπος και απο τις 2 πλευρες του βουνου.

Τι εξυπνοι αυτοι οι οικολογοι

Δημοσ.

nik324 άναψε κάνα ερκοντήσιο, πιες κάνα νερό, κάνε ένα τσιγάρο και ξαναπάμε. Ήρεμα, όλοι φίλοι είμαστε.

• Like 1
Δημοσ.

για τους οικολογους ναι ειναι αληθεια, ξαμολανε φιδια για να "κρατησουν σταθερό το οικοσύστημα"... 

Επίσης σε πολλά σημεία εμποδίζουν να μπουν αντιπυρικές ζώνες πάλι για το ''καλό'' του φυσικού περιβάλλοντος. Γενικά βάση της δράσης τους το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούν μόνο προβλήματα.

• Like 4
Δημοσ.

Αυτό με τους οικολόγους το ακούω χρόνια και για φίδια και για αλεπούδες.

Η απορία μου και ερώτηση ταυτόχρονα είναι αν έχει δει ποτέ του κανείς εκτροφείο για φίδια ή αλεπούδες.

Δεν μπορεί από κάπου τα παίρνουν για να τα αμολάνε ελεύθερα στην φύση.

Εγώ πάντως ούτε έχω δει ούτε έχω ακούσει για τέτοιο εκτροφείο .

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό με τους οικολόγους το ακούω χρόνια και για φίδια και για αλεπούδες.

Η απορία μου και ερώτηση ταυτόχρονα είναι αν έχει δει ποτέ του κανείς εκτροφείο για φίδια ή αλεπούδες.

Δεν μπορεί από κάπου τα παίρνουν για να τα αμολάνε ελεύθερα στην φύση.

Εγώ πάντως ούτε έχω δει ούτε έχω ακούσει για τέτοιο εκτροφείο .

Για φίδια δεν ξέρω αλλά αλεπού υπάρχει μια στη γειτονιά μας εδώ Αθήνα.

Σίγουρα την έχει ξαμολίσει κάποιος.Είναι ήσυχη πάντως και φοβάται πολύ τους ανθρώπους.

Τις βάζω διάφορα κόκαλλα και τέτοια στο κήπο και έρχεται και τρώει το βράδυ.(μετά τις 10)

Εκτροφεία σίγουρα υπάρχουν γιατί χρησιμοποιούν το δέρμα τους σε ρούχα και τέτοια.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως και εγώ έχω παρατηρήσει μία έξαρση κατά τη διάρκεια των ποδηλατικών μου εξορμήσεων. Έχω δει δεκάδες σκοτωμένα φίδια στο δρόμο φέτος, εν αντιθέσει με παλαιότερα που έβλεπα σπάνια. (Στην Ήπειρο πάντα)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι μονο τα φιδια που αφηνουν στην φυση οι οικολογοι... Φετος και περυσι εμφανιστηκαν αρκουδες σε βουνα της Λαρισας, που δεν εχουν αναφερθει ποτε ξανα στο παρελθον εμφανισεις τους. Φυσικα αυτες καποιος τις αφησε ελευθερες. Το αποτελεσμα ειναι να κανουν καταστροφες και φυσικα να σκοτωθουν απο τους κατοικους.

• Like 1
Δημοσ.

Για φίδια δεν ξέρω αλλά αλεπού υπάρχει μια στη γειτονιά μας εδώ Αθήνα.

Σίγουρα την έχει ξαμολίσει κάποιος.Είναι ήσυχη πάντως και φοβάται πολύ τους ανθρώπους.

Τις βάζω διάφορα κόκαλλα και τέτοια στο κήπο και έρχεται και τρώει το βράδυ.(μετά τις 10)

Εκτροφεία σίγουρα υπάρχουν γιατί χρησιμοποιούν το δέρμα τους σε ρούχα και τέτοια.

Λονδίνο γίνατε;

Πανέμορφα ζωντανά, αλλά ήσυχη ξε-ήσυχη, αν υπάρχει μικρό παιδί ή/και κατοικίδιο, προσοχή (διάβασε το άρθρο για τις "σκανδαλιές" τους).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...