Ntinos_KILLER Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Γίνεται να είμαι εγγεγραμμένος σε δύο τμήματα σε δύο διαφορετικά ελληνικά πανεπιστήμια; Διάβασα αρκετά ποστ με αυτό το θέμα αλλά το πιο πρόσφατο ήταν το 2012. Μου είπαν από το πανεπιστήμιο ότι είναι παράνομο αλλά φέτος χιλιάδες άτομα πήραν παράνομες μεταγραφές. Δήλωναν μόνιμη κατοικία το σπίτι ενός θείου στην Αθήνα χωρίς ποτέ να γίνει έλεγχος για το που πραγματικά είναι η μόνιμη κατοικία με αποτέλεσμα φέτος τα πανεπιστήμια της Αθήνας(αναφέρομαι σε αυτα γιατί σπουδάζω αθήνα) να έχουν υπερπληθυσμό. Βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν είναι όλοι παράνομοι αλλά πολύ από αυτούς είναι καθώς κατάγομαι από Τρίκαλα και έχω 2 γνωστούς που δώσαμε μαζί πέρυσι πανελλήνιες, μόνιμη κατοικία τους είναι τα τρίκαλα, πέρασαν ο ένας λάρισα και ο άλλος πατρα και κάνοντας μια λαμογιά με την μόνιμη κατοικία, δήλωσαν ότι μένουν αθήνα(σε θείους τους) μέσω από κάτι χαρτιά στο κεπ με αποτέλεσμα και ο ένας και ο άλλος να πάρουν μεταγραφή για τα αντίστοιχα τμήματα της αθήνας. Μάλιστα ένας τρίτος γνωστός μου πέρασε πληροφορική και τηλεπικοινωνίες Τρίπολη και με το ίδιο “κολπάκι” του έδωσαν το δικαίωμα να επιλέξει όποια πληροφορική θέλει από τις τεσσερις στην Αθήνα. Σπουδάζω πληροφορική στο χαροκόπειο και θα ήθελα να περάσω στην πληροφορική του ΕΚΠΑ γι αυτό σκέφτομαι αν γίνεται να δηλώσω με το 10% για την πληροφορική της τρίπολης(σε περίπτωση που δεν πιάσω του εκπα) και να πάρω μεταγραφή για αθήνα. Ξέρει κάποιος τι γίνεται φέτος με τις μεταγραφές; Θα είναι τόσο ελαστικές όσο πέρυσι; Ευχαριστώ!
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/paideia/63290/ta-kritiria-gia-tis-meteggrafes-foititon-2015-2016
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα