EdwEinaiRap Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Ειμαι δυσλεκτικος και θελω να βγαλω χαρτι πιστοποιησης...υπαρχει καποιος που εχει κανει ολη την διαδικασια να μου πει τι πρεπει να κανω?
paylidis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 ο γιατρός που σου είπε οτι εχεις δυσλεξία θα σε στείλει σε καταλληλο κεντρο/επιτροπή ωστε να περάσεις και να σου δώσουν το χαρτί.
yioula Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 [σε νοσοκομειο με ραντεβου] θα στο σφραγισουν κιολας ανανεωνεται καθε χρονο και μετα για καθε μηνιαια αποδειξη θα πας στο ΙΚΑ για να σου βαζουν τα χρηματα εκει ζητανε βιβλιαριο τραπεζης,βιβλιαριο ικα,,αμκα,αιτηση,αποδειξη πληρωμης υπηρεσιων,πτυχιο λογο/εργαθεραπευτη 1
Mr_Proper Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 [σε νοσοκομειο με ραντεβου] θα στο σφραγισουν κιολας ανανεωνεται καθε χρονο και μετα για καθε μηνιαια αποδειξη θα πας στο ΙΚΑ για να σου βαζουν τα χρηματα εκει ζητανε βιβλιαριο τραπεζης,βιβλιαριο ικα,,αμκα,αιτηση,αποδειξη πληρωμης υπηρεσιων,πτυχιο λογο/εργαθεραπευτη Παίρνεις επίδομα αν έχεις δυσλεξία;
Anorymous Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Παίρνεις επίδομα αν έχεις δυσλεξία; οχι αλλα εχεις πιο χαλαρη αντιμετοπιση στις εξετασεις του σχολειου και στις πανελληνιες.
BritGreek Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Το πιο γρηγορο σε χρονο ραντεβου ειναι στην Πεντελη. Αν πας σε Κεδδυ θα το παρεις σε ενα χρονο.
hliastsek Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 οχι αλλα εχεις πιο χαλαρη αντιμετοπιση στις εξετασεις του σχολειου και στις πανελληνιες. Βέβαια γιατι ο καθε πικραμένος Ελληναρας εβγαζε χαρτι δυσλεξίας χωρίς να εχει πραγματικά, τα πράγματα εχουν γινει λιγο πιο αυστηρα στις εξετάσεις! Ηξερα περιπτωση που μπαίνει μεσα για εξεταση, και του λεει ο καθηγητης γραψε μου το ονομα σου στο χαρτι. Και πηγε ο ηλιθιος και το έγραψε κανονικα!!!!
techm Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Ειμαι δυσλεκτικος και θελω να βγαλω χαρτι πιστοποιησης...υπαρχει καποιος που εχει κανει ολη την διαδικασια να μου πει τι πρεπει να κανω? Ούτε ένα λάθος δεν βλέπω.Μήπως τρολάρεις;
Anorymous Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Βέβαια γιατι ο καθε πικραμένος Ελληναρας εβγαζε χαρτι δυσλεξίας χωρίς να εχει πραγματικά, τα πράγματα εχουν γινει λιγο πιο αυστηρα στις εξετάσεις! Ηξερα περιπτωση που μπαίνει μεσα για εξεταση, και του λεει ο καθηγητης γραψε μου το ονομα σου στο χαρτι. Και πηγε ο ηλιθιος και το έγραψε κανονικα!!!! καλα ναι αυτο ισχυει επεσε μεγαλη εκμεταλλευση , εγω ειμαι απο τους λιγους δυσλεκτικους που ενω ειχα προβλημα δεν πηρα βεβαιωση γιατι μεχρι μια ηλικια ολοι οι καθηγητες ελεγαν οτι απλα ειμαι κακος μαθητης, οταν βρεθηκε ενας σωστος ανθρωπος να καταλαβει το προβλημα που εχω δυστηχως ηταν αργα.
hliastsek Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 καλα ναι αυτο ισχυει επεσε μεγαλη εκμεταλλευση , εγω ειμαι απο τους λιγους δυσλεκτικους που ενω ειχα προβλημα δεν πηρα βεβαιωση γιατι μεχρι μια ηλικια ολοι οι καθηγητες ελεγαν οτι απλα ειμαι κακος μαθητης, οταν βρεθηκε ενας σωστος ανθρωπος να καταλαβει το προβλημα που εχω δυστηχως ηταν αργα. Welcome to Ελλαδισταν....
Anorymous Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Welcome to Ελλαδισταν.... δεν ξερω τωρα τι γινεται αλλα το βρισκω τραγικο να εχεις προβλημα και να σου λενε δεν παιρνεις βεβαιωση γιατι πας Α λυκειου και νομος λεει μεχρι 3 γυμνασιου. να μην πω οτι στα χρονια τα δικα μου (γεννηθεις το 83) δεν υπηρχε καθολου ενημερωση για τετοια θεματα και δυστηχως τοτε δεν ειχαμε ιντερνετ. 1
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 http://www.dyslexia-goneis.gr/view_site.asp?mcid=16&cid=34&ns=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα