Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι δυσλεκτικος και θελω να βγαλω χαρτι πιστοποιησης...υπαρχει καποιος που εχει κανει ολη την διαδικασια να μου πει τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

ο γιατρός που σου είπε οτι εχεις δυσλεξία θα σε στείλει σε καταλληλο κεντρο/επιτροπή ωστε να περάσεις και να σου δώσουν το χαρτί.

Δημοσ.

[σε νοσοκομειο με ραντεβου] θα στο σφραγισουν κιολας ανανεωνεται καθε χρονο

και μετα για καθε μηνιαια αποδειξη θα πας στο ΙΚΑ για να σου βαζουν τα χρηματα

εκει ζητανε βιβλιαριο τραπεζης,βιβλιαριο ικα,,αμκα,αιτηση,αποδειξη πληρωμης υπηρεσιων,πτυχιο λογο/εργαθεραπευτη

• Like 1
Δημοσ.

[σε νοσοκομειο με ραντεβου] θα στο σφραγισουν κιολας ανανεωνεται καθε χρονο

και μετα για καθε μηνιαια αποδειξη θα πας στο ΙΚΑ για να σου βαζουν τα χρηματα

εκει ζητανε βιβλιαριο τραπεζης,βιβλιαριο ικα,,αμκα,αιτηση,αποδειξη πληρωμης υπηρεσιων,πτυχιο λογο/εργαθεραπευτη

Παίρνεις επίδομα αν έχεις δυσλεξία;

Δημοσ.

Παίρνεις επίδομα αν έχεις δυσλεξία;

οχι αλλα εχεις πιο χαλαρη αντιμετοπιση στις εξετασεις του σχολειου και στις πανελληνιες.

Δημοσ.

οχι αλλα εχεις πιο χαλαρη αντιμετοπιση στις εξετασεις του σχολειου και στις πανελληνιες.

Βέβαια γιατι ο καθε πικραμένος Ελληναρας εβγαζε χαρτι δυσλεξίας χωρίς να εχει πραγματικά, τα πράγματα εχουν γινει λιγο πιο αυστηρα στις εξετάσεις! 

Ηξερα περιπτωση που μπαίνει μεσα για εξεταση, και του λεει ο καθηγητης γραψε μου το ονομα σου στο χαρτι. Και πηγε ο ηλιθιος και το έγραψε κανονικα!!!!

Δημοσ.

Ειμαι δυσλεκτικος και θελω να βγαλω χαρτι πιστοποιησης...υπαρχει καποιος που εχει κανει ολη την διαδικασια να μου πει τι πρεπει να κανω?

Ούτε ένα λάθος δεν βλέπω.Μήπως τρολάρεις;

Δημοσ.

Βέβαια γιατι ο καθε πικραμένος Ελληναρας εβγαζε χαρτι δυσλεξίας χωρίς να εχει πραγματικά, τα πράγματα εχουν γινει λιγο πιο αυστηρα στις εξετάσεις! 

Ηξερα περιπτωση που μπαίνει μεσα για εξεταση, και του λεει ο καθηγητης γραψε μου το ονομα σου στο χαρτι. Και πηγε ο ηλιθιος και το έγραψε κανονικα!!!!

καλα ναι αυτο ισχυει επεσε μεγαλη εκμεταλλευση , εγω ειμαι απο τους λιγους δυσλεκτικους που ενω ειχα προβλημα δεν πηρα βεβαιωση γιατι μεχρι μια ηλικια ολοι οι καθηγητες ελεγαν οτι απλα ειμαι κακος μαθητης, οταν βρεθηκε ενας σωστος ανθρωπος να καταλαβει το προβλημα που εχω δυστηχως ηταν αργα.

Δημοσ.

καλα ναι αυτο ισχυει επεσε μεγαλη εκμεταλλευση , εγω ειμαι απο τους λιγους δυσλεκτικους που ενω ειχα προβλημα δεν πηρα βεβαιωση γιατι μεχρι μια ηλικια ολοι οι καθηγητες ελεγαν οτι απλα ειμαι κακος μαθητης, οταν βρεθηκε ενας σωστος ανθρωπος να καταλαβει το προβλημα που εχω δυστηχως ηταν αργα.

Welcome to Ελλαδισταν....

Δημοσ.

Welcome to Ελλαδισταν....

δεν ξερω τωρα τι γινεται αλλα το βρισκω τραγικο να εχεις προβλημα και να σου λενε δεν παιρνεις βεβαιωση γιατι πας Α λυκειου και νομος λεει μεχρι 3 γυμνασιου.

να μην πω οτι στα χρονια τα δικα μου (γεννηθεις το 83) δεν υπηρχε καθολου ενημερωση για τετοια θεματα και δυστηχως τοτε δεν ειχαμε ιντερνετ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...