Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακουω διαφορες ιστοριες απο χρηστες που ειχαν την ατυχια λογω καποιων χειρισμων τους ή καποιας παρανοησης να παγωσουν τα paypal account τους.

Ηθελα να ξερω αν συνεβη σε κανενα εδω, για ποιο λογο, και με ποιο τροπο μπορεσε να το ξεπερασει.

Δημοσ.

Αν εννοείς πάγωμα να μη μπορείς να αγοράσεις μέσω account τις τελευταίες μέρες η paypal έχει στείλει ανακοίνωση με email στους χρήστες της ότι μετά τη κατάσταση στην Ελλάδα σταματάει την υποστήριξη μέχρι να ξεκαθαριστεί.

Δημοσ.

ΚΑτι που δεν εχω καταλαβει .Εχουν παγωσει ολες οι συναλλαγες paypal και εντος ελλαδας?Δηλαδη αν θελω να αγορασω κατι μεσω paypal απο ελληνικο καταστημα μπορω(εχω συνδεσει το paypal με ελληνικη πιστωτικη καρτα).

Γιατι ελαβα χθες ενα Mail απο ελληνικο καταστημα που λεει οτι μπορω.

Δημοσ.

Αν εννοείς πάγωμα να μη μπορείς να αγοράσεις μέσω account τις τελευταίες μέρες η paypal έχει στείλει ανακοίνωση με email στους χρήστες της ότι μετά τη κατάσταση στην Ελλάδα σταματάει την υποστήριξη μέχρι να ξεκαθαριστεί.

Οχι, δεν εννοω την επιδραση απο τα capital controls και την απαγορευση συναλλαγων με εξωτερικο.

Μιλω γενικα τι ισχυει.

ΚΑτι που δεν εχω καταλαβει .Εχουν παγωσει ολες οι συναλλαγες paypal και εντος ελλαδας?Δηλαδη αν θελω να αγορασω κατι μεσω paypal απο ελληνικο καταστημα μπορω(εχω συνδεσει το paypal με ελληνικη πιστωτικη καρτα).

Γιατι ελαβα χθες ενα Mail απο ελληνικο καταστημα που λεει οτι μπορω.

Εντος ελλαδας μπορεις. Εκτος δεν μπορεις.

Δημοσ.

Ακουω διαφορες ιστοριες απο χρηστες που ειχαν την ατυχια λογω καποιων χειρισμων τους ή καποιας παρανοησης να παγωσουν τα paypal account τους.

Ηθελα να ξερω αν συνεβη σε κανενα εδω, για ποιο λογο, και με ποιο τροπο μπορεσε να το ξεπερασει.

Ανοίγεις καινούργιο με άλλο όνομα (δεν είναι απαραίτητο), διεύθυνση/τηλ/τραπ. λογαριασμού και κάρτα.

Δημοσ.

Ανοίγεις καινούργιο με άλλο όνομα (δεν είναι απαραίτητο), διεύθυνση/τηλ/τραπ. λογαριασμού και κάρτα.

Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο, ειναι αν παγωσει το account και μεσα εχει χρημα.

Εκει δεν σηκωνεσαι απλα να φυγεις αφηνοντας ετσι απλα το  account και τα χρηματα σου.

Πρεπει να λυσεις το προβλημα.

Γι'αυτο ρωτω για οσους τους ετυχαν τετοιες περιπτωσεις.

Δημοσ.

Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο, ειναι αν παγωσει το account και μεσα εχει χρημα.

Εκει δεν σηκωνεσαι απλα να φυγεις αφηνοντας ετσι απλα το  account και τα χρηματα σου.

Πρεπει να λυσεις το προβλημα.

Γι'αυτο ρωτω για οσους τους ετυχαν τετοιες περιπτωσεις.

Αφού τα εκμεταλλευτούν για 30-180 μέρες στα επιστρέφουν (σε τραπεζικό λογαριασμό).

Δημοσ.

Αφού τα εκμεταλλευτούν για 30-180 μέρες στα επιστρέφουν (σε τραπεζικό λογαριασμό).

Σου χει τυχει αναποδια;

Ξερεις πως διεκδικεις το δικιο σου και πως επανερχεσαι σε ξεμπλοκαρισμα και κανονικη λειτουργια;

Δημοσ.

Σου χει τυχει αναποδια;

Ξερεις πως διεκδικεις το δικιο σου και πως επανερχεσαι σε ξεμπλοκαρισμα και κανονικη λειτουργια;

Από παλιό thread. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία περίπτωση να πάρεις πίσω τον λογαριασμό σου.

Μην το παιδεύεται τζάμπα, είναι θέμα τύχης με αυτή την εταιρεία.. "Πελάτης" από τότε που ξεκίνησε σχεδόν (10 χρόνια ήμουν), με συναλλαγές xxx,xxx και σε ένα πρόβλημα (υπήρξε μία συναλλαγή x,xxx που δεν έκανα) μου κλείσανε τον λογαριασμό και κρατήσανε τα χρήματα που είχε μέσα.

Δημοσ.

Αν είναι από παράνομες δραστηριότητες (συνδρομές από  sites με ταινίες και μουσική) δεν πιστεύω ότι θα τα πάρεις πίσω.

Αν δεν κάνω λάθος, για να σου μπλοκάρουν το λογαριασμό, σημαίνει ότι αντιβαίνεις τους όρους χρήσης, σωστά;

Για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα χάσεις πολλά χρήματα, φρόντισε να τα μεταφέρεις συχνά στο λογαριασμό τραπέζης που έχεις συνδεδεμένο.

Δημοσ.

Έχω 75€ μέσα, έγινε μια χαζομάρα ενώ είχα πάρει κάτι μπλούζες από το sport direct τώρα τα έχουν δεσμεύσει και δεν απαντάνε ούτε Paypal ούτε sport direct είμαι στην αναμονή, αν δεν πάρω πίσω τα λεφτά θα έχουμε φασαρίες...

Δημοσ.

Το πάγωμα του λογαριασμού δεν είναι σε όλους το ίδιο, εξαρτάται με την περίπτωση.

1) Υπάρχει πάγωμα που σε αφήνουν να κάνεις όλες τις συναλλαγές σου κανονικά εκτός από το να κλείσεις τον λογαριασμό (δήθεν πάγωμα ουσιαστικά για να σου πούνε ότι θέλουν να τους στείλεις χαρτούρα) , υπάρχει πάγωμα που δεν σε αφήνει ή να λάβεις ή να στείλεις ή περιορισμό στα ποσά, ή στα πάντα κλπ. Αν γκουγκλάρεις θα δεις ότι υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις.

2) Επίσης ακόμη και σε πάγωμα που σου κρατάνε το ποσό, γκουγκλάροντας θα δεις σε άλλους να τα χάσανε, άλλους να τα πήρανε πάλι μετά τις 30-180 μέρες κλπ. Μετάφραση: αν σου τύχει, κάνεις την προσευχή σου τι θα κάνουν ακριβώς στην περίπτωση σου.

Όπως και να 'χει όμως, στα περισσότερα παγώματα που βρέθηκε λύση, ο τρόπος ήταν ένας: όταν στο παγώνουν, υπάρχει μήνυμα που σου λέει τι σου ζητάνε για να άρουν τον όποιο περιορισμό του λογαριασμού σου έχουν επιβάλλει. Δες τι λέει το μήνυμα στον λογαριασμό σου και κάνε/στείλε αυτά που σου ζητάνε. Υπάρχουν και πολλές αναφορές που ενώ τα στείλανε, χρειάστηκε και έξτρα επικοινωνία τηλεφωνικά και υπομονή και συνεχείς επικοινωνίες μέχρι να το λύσουνε.

Συμπερασματικά, από αυτά που διαβάζω τόσα χρόνια, είναι ρουλέτα το πως εξελίσσεται η κάθε περίπτωση αλλά σε κάθε περίπτωση η οδός ως πρώτο βήμα είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες τους σε αυτά που ζητάνε και crossing fingers μετά.

• Like 1
Δημοσ.

Το θα έχουμε φασαρίες μου άρεσε.Δηλαδη θα πας απο τα γραφεία τους για τσαμπουκά?Απο τη στιγμή που το πάγωμα αφορά συναλλαγή πρώτα προσπαθησε να τα βρεις με το sportsdirect και μετά ξεκινά την προσπάθεια με το paypal

Δημοσ.

Το θα έχουμε φασαρίες μου άρεσε.Δηλαδη θα πας απο τα γραφεία τους για τσαμπουκά?Απο τη στιγμή που το πάγωμα αφορά συναλλαγή πρώτα προσπαθησε να τα βρεις με το sportsdirect και μετά ξεκινά την προσπάθεια με το paypal

Πρώτον χαίρομαι που σου άρεσε και δεύτερον όπως είπα έχω στείλει ήδη μήνυμα και ουδέν απάντηση! 

Δημοσ.

Λοιπον

Καλεσε τους στο τηλεφωνο (κληση στην ιρλανδια αν θυμαμε καλα) μιλας με αντιπροσωπο και σε εξυπηρετει πληρως.

Πες του να σε καλεσει ο ιδιος πισω εαν δεν μιλας με εξωτερικο και μην ξεχασεις το pin

Ειναι σε ολα τυπικοι ακομη και στις ημερομηνιες οχι οπως ελλαδισταν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...