leo06 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Οχι, δεν εννοω την επιδραση απο τα capital controls και την απαγορευση συναλλαγων με εξωτερικο. Μιλω γενικα τι ισχυει. Εντος ελλαδας μπορεις. Εκτος δεν μπορεις. πως μπορείς φίλε μου αφού για να πληρωθεί το ελληνικό κατάστημα θα πρέπει τα χρήματα πρώτα να πάνε στο paypal εκτός Ελλάδος και μετά στο κατάστημα?
mentoras99 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 πως μπορείς φίλε μου αφού για να πληρωθεί το ελληνικό κατάστημα θα πρέπει τα χρήματα πρώτα να πάνε στο paypal εκτός Ελλάδος και μετά στο κατάστημα? Εχεις δικιο, μπερδευτηκα. Θα θελα ομως να ξερω, σε ποιες δυσκολες/περιεργες/παραξενες περιπτωσεις, προχωρησε το paypal σε παγωμα ενος λογαριασμου. Ισως να μην εχει ιδια πειρα κανεις εδω στο φορουμ βεβαια. Αν καποιος την εχει παθει , ας πει την εμπειρια του. Γιατι στο net μπορει κανεις να διαβασει διαφορα αλλα μπορει στο κατω κατω και να ηταν οι ιδιοι οι χρηστες φταιχτες με διαφορους τροπους.
louben Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Εντος ελλαδας μπορεις. Εκτος δεν μπορεις. Δυστυχως φιλε ουτε εντος ελλαδας γινεται,Εχω συνδεσει το ΡΡ με ελληνικη πιστωτικη καρτα στην οποια εχω δωσει εντολη να τραβαει καθε φορα ολο το ποσο απο συνδεδεμενο τραπεζικο λογαριασμο(ολα στην εθνικη) Πηγα πριν απο λιγο να κανω μια αγορα με ΡΡ απο το εσωτερικο και δε μου επετραπη(μου εβγαλε μηνυμα οτι η visa εχει μπλοαρει ολες τις καρτες) Για αγορα εσωτερικου επαναλαμβανω,
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Ποιος είναι ο λογος που πάγωσε; Δεν σου έχει στείλει μήνυμα τ pp για τον τροπο απεμπλοκής
mentoras99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Υπαρχει ισως (δεν ξερω, γι'αυτο ρωτω), καποιο export ή screenshot που θα μπορουσαμε να κανουμε οταν ολα λειτουργουν ρολοι, ωστε αν ποτε δημιουργηθει προβλημα, να μπορουμε να το εχουμε ως υλικο αναφορα ειτε για εμας, είτε για να το στειλουμε στο pp helpdesk κλπ;
mentoras99 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δεν υπαρχει λοιπον κατι σαν αυτο που σκεφτηκα;
Silverage Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Για να στο παγώσουν πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος. Τί να το κάνουν το screenshot;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα