Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμφιβαλω αν μπορει να εξυπηρετηθει για αιτηση καρτας περαν των γερων.
ΟΙ τραπεζες ειναι κλειστες για ολες αυτες τις υπηρεσιες , γιαυτο και λεγονται κλειστες.

Λεφτα δεν σηκωνεις με το βιβλιαριο, δεν διαβασες τι εχομεν? καπιταλ κοντρολζ.
Πηγαινε στο ποδηλαταδικο και ρωτα να ησυχασεις.
Για ολες τις υπολοιπες τραπεζικες διαδικασιες που ρωτας εδω, ρωτα τες στο παραπανω τηλ που ανεφερε ο συμφορουμιτης.

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

thanks a lot :3

καλά κ αμα δεν κάτσει το ποδήλατο παίρνω κανα μηχανάκι χωρίς δίπλωμα 

πλάαακα κάνω :D

Δημοσ.

Αυτη ειναι η παλια, τωρα εχει βγαλει την MasterCard που θα αντικατασταθει σε βαθος χρονου

σε ολους τους πελατες με αυτην που εχεις τωρα.

Οσοι κανουν νεους λογαρισμους, τους δινουν την καινουρια afaik.

ΜasterCard και VISA περναει παντου, εχει και contactless πανω μιλαμε θα εισαι βασιλιας, καθαρος Ευρωπαιος (sic).

Oι maestro περνανε στα supermarkets , στα αλλα καταστηματα δεν εχω ιδεα πραγματικα.

Οσες φορες κοιταω το αυτοκολλητο με το ποιες καρτες περνανε στα καταστηματα που μπαινω η Maestro απουσιαζει.

Κανε ενα τηλ εκει που θα πας να παρεις/δεις το ποδηλατο και ρωτα.

Εγω προσωπικα δεν την χρησιμοποιω ποτε την maestro για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Eαν μου διαφευγει κατι, διορθωστε με.

Δεν σου διαφεύγει τίποτα. Και στην Αγγλία το ίδιο έγινε. Εν μία νυκτή η Maestro εξαφανίστηκε και σχεδόν όλες οι χρεωστηκές είναι Visa η Mastercard Debit. Μόνο μικρές τράπεζες και το Post Office βγάζουν Maestro πλέον.

Δημοσ.

Αυτη ειναι η παλια, τωρα εχει βγαλει την MasterCard που θα αντικατασταθει σε βαθος χρονου

σε ολους τους πελατες με αυτην που εχεις τωρα.

Οσοι κανουν νεους λογαρισμους, τους δινουν την καινουρια afaik.

ΜasterCard και VISA περναει παντου, εχει και contactless πανω μιλαμε θα εισαι βασιλιας, καθαρος Ευρωπαιος (sic).

Oι maestro περνανε στα supermarkets , στα αλλα καταστηματα δεν εχω ιδεα πραγματικα.

Οσες φορες κοιταω το αυτοκολλητο με το ποιες καρτες περνανε στα καταστηματα που μπαινω η Maestro απουσιαζει.

Κανε ενα τηλ εκει που θα πας να παρεις/δεις το ποδηλατο και ρωτα.

Εγω προσωπικα δεν την χρησιμοποιω ποτε την maestro για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Eαν μου διαφευγει κατι, διορθωστε με.

εχω μαεστρο μπορω να ζητησω να μου βγαλουν την νεα βιζα ?

Δημοσ.

Χρεωστικη MasterCard Debit ειναι, οχι visa.
Εαν σου ληγει στο αμεσο μελλον, θα σου ερθει στο σπιτι η νεα.
Σε καθε αλλη περιπτωση δεν γνωριζω.
Και εγω την ιδια απορια εχω γιατι θελω να την αντικαταστησω αλλα φανταζομαι γινεται.
Παρε και εσυ ενα τηλ να σου πουνε, εαν σου πουν μα μου θα πεις την εχασα οποτε και θα αλλαχτει με την νεα.
Υποψιν θελει βδομαδα και βαλε να ερθει σπιτι.

Welcome to the future.

Βαλε και ενα ibank και δεν ξαναβλεπεις τις μουτσουνες των βαρεμενων στα γκισε για πληρωμες παγιων.

• Like 1
Δημοσ.

εχω μαεστρο μπορω να ζητησω να μου βγαλουν την νεα βιζα ?

Ναι, εγώ το έκανα μέσω internet banking. Όταν ενεργοποιήσεις την καινούρια ακυρώνεται αυτόματα η παλιά.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω χρεωστική της Alpha Bank συνδεδεμένη με Paypal αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για να αγοράσω κάτι απο καταστημα.Μονο για αγορές απο Ebay κλπ.Παντα αγόραζα με μετρητά.

Όταν δίνεις την κάρτα να περαστεί πως γνωρίζεις το ποσό που χρέωσε,σου δίνει απόδειξη?

Θυμάμαι πριν καιρό που άλλαξε ή κάρτα μου με 1 άλλη λόγω ημερομηνίας λήξης, ρώτησα στην τράπεζα ποια είναι ή διαφορά της καινούριας κάρτας.Είπαν ότι για να γίνει αγορά με την καινούρια απαιτείται το Pin ενώ με την παλιά αν την εχανες μπορουσε ο αλλος που την βρήκε να αγοράσει οτιδήποτε μέχρι να την ακυρώσεις.Ίσχυε αυτο με τις παλιές κάρτες?

Δημοσ.

με την maestro έχουμε αγοράσει από διάφορα μαγαζιά

σε κάποια δεν πέρασε και νομίζαμε ότι έχουν πρόβλημα τα μηχανάκια

τελικά είναι θέμα κάρτας έτσι όπως το λέτε

μάθαμε κάτι και σήμερα  :-D

Δημοσ.

Ναι, εγώ το έκανα μέσω internet banking. Όταν ενεργοποιήσεις την καινούρια ακυρώνεται αυτόματα η παλιά.

ποσες μερες κανει να ερθει ?

Δημοσ.

Έχω χρεωστική της Alpha Bank συνδεδεμένη με Paypal αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για να αγοράσω κάτι απο καταστημα.Μονο για αγορές απο Ebay κλπ.Παντα αγόραζα με μετρητά.

Όταν δίνεις την κάρτα να περαστεί πως γνωρίζεις το ποσό που χρέωσε,σου δίνει απόδειξη?

Θυμάμαι πριν καιρό που άλλαξε ή κάρτα μου με 1 άλλη λόγω ημερομηνίας λήξης, ρώτησα στην τράπεζα ποια είναι ή διαφορά της καινούριας κάρτας.Είπαν ότι για να γίνει αγορά με την καινούρια απαιτείται το Pin ενώ με την παλιά αν την εχανες μπορουσε ο αλλος που την βρήκε να αγοράσει οτιδήποτε μέχρι να την ακυρώσεις.Ίσχυε αυτο με τις παλιές κάρτες?

Δεν ξερω τι καρτα ειχες πριν αλλα πανε χρονια που εχουν μπει τα Pin στις χρεωστικες.

Παντα ζηταει Pin και παντα σου δινεται αποδειξη απο το POS, aka μηχανακι που βαζει την καρτα μεσα.

Το ενα παει σ'αυτους και το αλλο στο δινει με την καρτα πισω.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι καρτα ειχες πριν αλλα πανε χρονια που εχουν μπει τα Pin στις χρεωστικες.

Παντα ζηταει Pin και παντα σου δινεται αποδειξη απο το POS, aka μηχανακι που βαζει την καρτα μεσα.

Το ενα παει σ'αυτους και το αλλο στο δινει με την καρτα πισω.

Αν έχεις contactless όπως της Εθνικής, μέχρι 25 ευρώ δεν ζητάει pin.

Δημοσ.

Αν έχεις contactless όπως της Εθνικής, μέχρι 25 ευρώ δεν ζητάει pin.

Δεν το ανεφερα γιατι θα οργιασουν με την ιδεα οτι δεν δινεις pin.

Και στης alpha το ιδιο ειναι.

Oπου υπαρχει συμβατο POS, χρησιμοποιω contactless και χαιρομαι solo.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...