Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο οσο θυμαμαι νομιζω δε μπορεις να εκδοσεις μονος σου πιστοποιητικο (ουτε και να ανανεωσεις). Πρεπει να παρεις τηλεφωνο για να ανοιξουν την προσβαση.

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απο οσο θυμαμαι νομιζω δε μπορεις να εκδοσεις μονος σου πιστοποιητικο (ουτε και να ανανεωσεις). Πρεπει να παρεις τηλεφωνο για να ανοιξουν την προσβαση.

Δικιο εχει .Δικο μου  λαθος αλλα ειναι πολυ απλο:

Για την έκδοση ψηφιακού πιστοποιητικού παρακαλούμε καλέστε το Europhone Banking στο 210-9555000 ή και 801 111 1144 από σταθερό τηλέφωνο (24ώρες το 24ωρο).

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

sorry που ξεθαβω το θεμα αλλα θα ηθελα να μαθω για το web banking της Eurobank (μεχρι στιγμης εχω Πειραιως και Εθνικης)

Τι προμηθεια εχει για πληρωμες ΔΕΗ, ΟΤΕ και ΕΥΔΑΠ ?

Mπορει καποιος να αναβασει φωτο απο το interface του web banking της Eurobank ?

Δημοσ.

Στην Εθνική το αλλάξανε απο την Παρασκευή και σταματήσανε να δίνουνε μηχανημα για κωδικούς. Τώρα στoυς στέλνουν με sms. Προς το παρόν είναι δωρεάν. Αργότερα θα βγάλουν app στο smartphone και μπορεί να βάλουν χρέωση στο sms.

Η Εθνική έχει το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more που δίνει πόντους όταν χρησιμοποιείς κάρτα. Το θέμα είναι οτι για να έχεις την ελάχιστη έκπτωση πρέπει να μαζέψεις 2000 πόντους.

Με αυτό το go4more αν κάνω αγορά από lidl η γαλαξία θα με δώσει πόντους η θέλει κάποια συγκεκριμένα?

Δημοσ.

sorry που ξεθαβω το θεμα αλλα θα ηθελα να μαθω για το web banking της Eurobank (μεχρι στιγμης εχω Πειραιως και Εθνικης)

ΔΕΗ 0,30€   COSMOTE δωρεάν ΕΥΔΑΠ 0,30€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αυτό το go4more αν κάνω αγορά από lidl η γαλαξία θα με δώσει πόντους η θέλει κάποια συγκεκριμένα?

Θα σου δωσει (πενταροδεκαρες).

Επεξ/σία από iordanis77
Δημοσ.

Πηγα πειραιως και δεν αφηνουν να ανοιξεις καταθετικο λογαριασμο λογω cc.

Συναντησα ομως 2 ατομα που ενας ανοιξε Πειραιως και ο αλλος στην alphabank.

Μηπως επειδη εχουν μαγαζιά αυτοι οι 2; Αν και οπως μου ειπαν δεν ειπαν τιποτα γι αυτο στις τραπεζες...

Τι γινεται;;;

Δημοσ.

Ναι, όλες οι αγορές με κάρτα δίνουν.

Δημοσ.

Ναι. Η εξαργύρωση γίνεται σε συγκεκριμένα καταστήματα.

Τα εχεις μπερδεψει μαλλον. Χτες εγω ψωνισα 50€ απο Βασιλοπουλο, και χρησιμοποιησα καρτα. Πηρα ποντους στο go4more?

Δημοσ.

Τα εχεις μπερδεψει μαλλον. Χτες εγω ψωνισα 50€ απο Βασιλοπουλο, και χρησιμοποιησα καρτα. Πηρα ποντους στο go4more?

Πήρες.

Εγώ καλά τα λέω, εσυ τα έχεις μπερδέψει. Πήγαινε στο go4more να δεις, λέει πότε παίρνεις πόντους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρες.

Εγώ καλά τα λέω, εσυ τα έχεις μπερδέψει. Πήγαινε στο go4more να δεις, λέει πότε παίρνεις πόντους.

Εγω ξερω πότε παιρνω ποντους γιατι ασχολουμαι με αυτο το θεμα. Εσυ μαλλον οχι :)

Φυσικα και ΔΕΝ πηρα ποντους, γιατι οπως λεω παραπανω ποντους παιρνεις μονο απο Καρφουρ και Σκλαβενιτη.

ΕDIT. Εννοουσα οτι εκει εξαργυρωνεις ποντους :D

Επεξ/σία από iordanis77
Δημοσ.

0.3 ή τιποτα αν εχεις 3κ αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

Εγω ξερω πότε παιρνω ποντους γιατι ασχολουμαι με αυτο το θεμα. Εσυ μαλλον οχι :)

Φυσικα και ΔΕΝ πηρα ποντους, γιατι οπως λεω παραπανω ποντους παιρνεις μονο απο Καρφουρ και Σκλαβενιτη.

Το ξέρω, φαίνεται οτι ασχολείσαι...

post-202580-0-17484900-1454007389_thumb.png

https://www.nbg.gr/go4more/#/home

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...