Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι στη Πειραιως πληρωσα 5€ για τους κωδικους, αλλά για ποιο μηχανακι κλειδαριθμων λες; Ουτε η πειραιως ουτε η eurobank εχει μηχανακι για κλειδαριθμους, μονο η εθνικη.

Επειδη εσυ δε το πηρες δε σημαινει κι οτι δεν εχει.

Οπως ειπα εχει, και κοστιζει καποια ευρω το χρονο.

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ειναι σιγουρα δωρεαν? Γιατι στο χαρτι που δωσανε στη μανα μου γραφει καπου

"Λογαριασμος στον οποιο επιθυμω να γινει η χρεωση της υπηρεσιας για την αποστολη i-code με γραπτα μηνυματα SMS: xxxxxxxxxxxxx

1000%.

Αυτό είναι για όταν θα βάλουν χρέωση.

• Like 1
Δημοσ.

Η Εθνική έχει το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more που δίνει πόντους όταν χρησιμοποιείς κάρτα. Το θέμα είναι οτι για να έχεις την ελάχιστη έκπτωση πρέπει να μαζέψεις 2000 πόντους.

Οι ποντοι που παιρνεις απο τη χρηση καρτας ειναι ψιλα. Τους πολλους ποντους τους παιρνεις απο τη συνεργασια σου με την Εθνικη.

Δημοσ.

1000%.

Αυτό είναι για όταν θα βάλουν χρέωση.

Ευχαριστω για τη διευκρινηση. Μπορω να κανω αιτηση για token (αν ξαναφερουν) ή το σταματησαν για να εχουν μονο τα sms?

Δημοσ.

Ευχαριστω για τη διευκρινηση. Μπορω να κανω αιτηση για token (αν ξαναφερουν) ή το σταματησαν για να εχουν μονο τα sms?

Δεν θα ξαναφέρουν, θα αντικατασταθεί αρχικά απο sms και μετά απο app στο κινητό. Ότι έχει ξεμείνει έχουν πει θα το δίνουν μόνο σε ειδικές περιπτώσεις π.χ. γερόντια.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστα,εχει μηχανακι κλειδαριθμων για επιπλέον ασφαλεια,δεν στο δινουν εξαρχής,μονο αν το ζητήσεις.Κατα την αποψη μου είναι περιττο(καθως υπαρχουν τα extra pin που σου στελνουν με μηνυμα στο κινητο)

Κατά την γνωμη μου το καλυτερο είναι της Πειραιως.Αρκετα ευχρηστο-κατανοητο γραφικο περιβαλον,με ειδικα tutorial στο youtube για ολες τις συνναλαγες και πανω απ όλα ασφαλες καθως σου δινεται η δυνατοτητα να εξαιρέσεις για ασφαλεια τους λογαριασμούς σου και να τους επαναφέρεις(με Extra pin κωδικο στο κινητο σου) οποτε θελεις.

Επισης εξαιρετικη η επιλογή ΄Λεφτα στο λεπτο' η οποια τωρα δυστυχως με τα Capital control δεν λειτουργει προσωρινα.

Eπιησης ναι μπορεις να κανεις αναληψη με προπληρωμενη από ατμ αλλα σου κραταει προμηθεια 2 ευρω.Στην αρχη που εφαρμοστηκαν τα cc  για τρεις μερες μπορουσα και σηκωνα κανονικα από τα ατμ,αλλα μετα  αφαιρεσαν αυτην την δυνατοτητα.Μολις τελειωσουν τα cc λενε θα την ξαναεπαναφερουν.

Δημοσ.

Σωστα,εχει μηχανακι κλειδαριθμων για επιπλέον ασφαλεια,δεν στο δινουν εξαρχής,μονο αν το ζητήσεις.Κατα την αποψη μου είναι περιττο(καθως υπαρχουν τα extra pin που σου στελνουν με μηνυμα στο κινητο)

Για μενα που δεν εχω κινητο δεν ειναι περιττο, ειναι απαραιτητο. Δεν το πηρα ομως λογω του κοστους.

για μενα η εθνικη τρωει ακυρο μονο και μονο για τη γενητρια κωδικων που χρειαζεσαι! Δηλαδη εγω θα παω ταξιδι και θα πρεπει να κουβαλαω και αυτο μαζι μου για την περιπτωση που το χρειαστω οσο ειμαι εξω!? ουτε καν!

Μπορεις να το βαλεις στο μπρελοκ με τα κλειδια σου.

Κανεις τραπεζικες δοσοληψιες ενω εισαι εξω?

Δημοσ.

Κατά την γνωμη μου το καλυτερο είναι της Πειραιως.Αρκετα ευχρηστο-κατανοητο γραφικο περιβαλον,με ειδικα tutorial στο youtube για ολες τις συνναλαγες και πανω απ όλα ασφαλες καθως σου δινεται η δυνατοτητα να εξαιρέσεις για ασφαλεια τους λογαριασμούς σου και να τους επαναφέρεις(με Extra pin κωδικο στο κινητο σου) οποτε θελεις.

Επισης εξαιρετικη η επιλογή ΄Λεφτα στο λεπτο' η οποια τωρα δυστυχως με τα Capital control δεν λειτουργει προσωρινα.

Για μενα που δεν εχω κινητο δεν ειναι περιττο, ειναι απαραιτητο. Δεν το πηρα ομως λογω του κοστους.

Και για αριθμο επικοινωνιας ποιον δηλωσες;

Αν κανεις λαθος 3 φορες στο ebanking που σου στελνουν τον κωδικο;

Δημοσ.

Και για αριθμο επικοινωνιας ποιον δηλωσες;

Αν κανεις λαθος 3 φορες στο ebanking που σου στελνουν τον κωδικο;

Ειναι υποχρεωτικο να δηλωσεις αριθμο επικοινωνιας.

Αφου δεν εχεις δικο σου δινεις της μανας σου, δε θα κολησουμε εκει.

Αν κανεις 3 φορες λαθος δε σου στελνουν κωδικο, τους παιρνεις εσυ τηλεφωνο και σε περνανε απο ιερα εξεταση μεχρι να σου επανενεργοποιησουν το λογ/σμο :)

Δημοσ.

Ειναι υποχρεωτικο να δηλωσεις αριθμο επικοινωνιας.

Αφου δεν εχεις δικο σου δινεις της μανας σου, δε θα κολησουμε εκει.

Αν κανεις 3 φορες λαθος δε σου στελνουν κωδικο, τους παιρνεις εσυ τηλεφωνο και σε περνανε απο ιερα εξεταση μεχρι να σου επανενεργοποιησουν το λογ/σμο :)

Της μανας σου με δηλωμενο αριθμο και χαρτη απο τον παροχο στο ονομα της, και το δεχονται; :huh:

Εγω που εχω δηλωμενο αριθμο κινητου, απλα μου στελνουν ενα 8ψηφιο αριθμο, μετα παιρνω τηλ. και απλα λεω οτι το θυμαμαι τον κωδικο αλλά τον μπερδευω, πληκτρολογω τον 8ψηφιο αριθμο και ξεκλειδωνει :-)

Και μεχρι στιγμης εχω κανει λαθος 2 επι 3φορες.

Δημοσ.

Της μανας σου με δηλωμενο αριθμο και χαρτη απο τον παροχο στο ονομα της, και το δεχονται; :huh:

Εγω που εχω δηλωμενο αριθμο κινητου, απλα μου στελνουν ενα 8ψηφιο αριθμο, μετα παιρνω τηλ. και απλα λεω οτι το θυμαμαι τον κωδικο αλλά τον μπερδευω, πληκτρολογω τον 8ψηφιο αριθμο και ξεκλειδωνει :-)

Και μεχρι στιγμης εχω κανει λαθος 2 επι 3φορες.

Tης μανας σου, της αδελφης σου, της γκομενας σου, δεν εχει σημασια. Γιατι να μην το δεχτουν?

Δηλαδη οποιος δεν εχει κινητo δε του βγαζουν web banking?

Εγω οταν εκανα λαθος τους πηρα τηλ. στο 4ψηφιο που εχουν. Αν παρεις απ το κινητο η χρεωση ειναι υψηλη.

Δημοσ.

Tης μανας σου, της αδελφης σου, της γκομενας σου, δεν εχει σημασια. Γιατι να μην το δεχτουν?

Δηλαδη οποιος δεν εχει κινητo δε του βγαζουν web banking?

Εγω οταν εκανα λαθος τους πηρα τηλ. στο 4ψηφιο που εχουν. Αν παρεις απ το κινητο η χρεωση ειναι υψηλη.

Γιατί πολύ απλά δεν είναι στο όνομα σου. Δεν είπα ότι εξαιτίας αυτού δε θα σου βγάλει. Δε ξέρω αλλά δε θεωρώ πως είναι το ίδιο με το να δηλώνεις τόπο κατοικίας με αποδεικτικό από λογαριασμό ΔΕΗ πχ στο όνομα της μάνας σου.

Και τις 2 φορές πήρα στο 210389888 όπου είχε ηχογραφημενη εξυπηρέτηση και χρεώνει κανονικά.

Δημοσ.

Οι ποντοι που παιρνεις απο τη χρηση καρτας ειναι ψιλα. Τους πολλους ποντους τους παιρνεις απο τη συνεργασια σου με την Εθνικη.

καλησπέρα

όταν λες από την συνεργασία σου με την Εθνική; εννοείς τις συναλλαγές που κάνεις μαζί της;

εμένα ο λογαριασμός μου εκεί είναι η μισθοδοσία μου. θα παίρνω πόντους κάθε φορά που μπαίνουν χρήματα από τον εργοδότη μου;

σόρρυ αν είναι χαζές ερωτήσεις

Δημοσ.

Γιατί πολύ απλά δεν είναι στο όνομα σου. Δεν είπα ότι εξαιτίας αυτού δε θα σου βγάλει. Δε ξέρω αλλά δε θεωρώ πως είναι το ίδιο με το να δηλώνεις τόπο κατοικίας με αποδεικτικό από λογαριασμό ΔΕΗ πχ στο όνομα της μάνας σου.

Και τις 2 φορές πήρα στο 210389888 όπου είχε ηχογραφημενη εξυπηρέτηση και χρεώνει κανονικά.

Δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι στο ονομα σου. Αυτοι ενα τηλεφωνο θελουν για να επικοινωνησουν μαζι σου σε περιπτωση που χρειαστει. Δωσε το τηλεφωνο του περιπτερα σου κι αυτος θα σε φωναξει να κατεβεις :)

Αν παρεις στον 4ψηφιο τους απο το κινητο  η χρεωση ειναι υψηλη, ριξε μια ματια στο τιμοκαταλογο του παροχου σου για το ακριβες ποσο.

Δημοσ.

καλησπέρα

όταν λες από την συνεργασία σου με την Εθνική; εννοείς τις συναλλαγές που κάνεις μαζί της;

εμένα ο λογαριασμός μου εκεί είναι η μισθοδοσία μου. θα παίρνω πόντους κάθε φορά που μπαίνουν χρήματα από τον εργοδότη μου;

σόρρυ αν είναι χαζές ερωτήσεις

Όχι.

Πήγαινε εδώ και πάτα σε κάθε κατηγορία να δεις. https://www.nbg.gr/go4more/#/home

Έχει και προσφορά απ'οτι βλέπω δώρο 500 πόντους αν βάλεις το app  στο κινητό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...