Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

όταν λες από την συνεργασία σου με την Εθνική; εννοείς τις συναλλαγές που κάνεις μαζί της;

εμένα ο λογαριασμός μου εκεί είναι η μισθοδοσία μου. θα παίρνω πόντους κάθε φορά που μπαίνουν χρήματα από τον εργοδότη μου;

σόρρυ αν είναι χαζές ερωτήσεις

Απο τις καταθεσεις σου, τις προθεσμιακες, τα ασφαλιστικα/επενδυτικα προιοντα που εχεις κλπ, περισσοτερα στη σελιδα συλλογης ποντων(λινκ).

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μπορώ να πάω να σε πειραιως για web banking ή πρεπει να περιμενω να τελειώσει η τραπεζική αργία? επίσης θέλει κανα δικαιολογητικό?

Δημοσ.

Όχι.

Tι οχι?... Θα παιρνει.

μπορώ να πάω να σε πειραιως για web banking ή πρεπει να περιμενω να τελειώσει η τραπεζική αργία? επίσης θέλει κανα δικαιολογητικό?

Εννοειται οτι θα χρειαστεις δικαιολογητικα.

Δημοσ.

Tι οχι?... Θα παιρνει.

Εγώ πάντως δεν παίρνω. Ούτε γράφει πουθενά κάτι τέτοιο. Που το είδες εσυ;

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν παίρνω. Ούτε γράφει πουθενά κάτι τέτοιο. Που το είδες εσυ;

Δινεις λινκ στο φιλο μας που δεν το εχεις διαβασει ο ιδιος?

Δε λεει οτι το μεσο μηνιαιο υπολοιπο καταθεσεων ταμιευτηριο σου δινει ποντους?

Καθε μηνα παιρνεις αυτους τους ποντους αλλα φαινεται ως τωρα δεν το ειχες προσεξει. Πατωντας στο ποσο καθε πρωτομηνια θα σου δειξει την αναλυση.

Δημοσ.

Δινεις λινκ στο φιλο μας που δεν το εχεις διαβασει ο ιδιος?

Δε λεει οτι το μεσο μηνιαιο υπολοιπο καταθεσεων ταμιευτηριο σου δινει ποντους?

Καθε μηνα παιρνεις αυτους τους ποντους αλλα φαινεται ως τωρα δεν το ειχες προσεξει. Πατωντας στο ποσο καθε πρωτομηνια θα σου δειξει την αναλυση.

Άλλο το μέσο μηνιαίο υπόλοιπο, άλλο η κατάθεση που γίνεται.

Αν τέλος του μήνα έχει μέσα 0 ευρώ δεν παίρνεις πόντους.

Δημοσ.

Άλλο το μέσο μηνιαίο υπόλοιπο, άλλο η κατάθεση που γίνεται.

Μα η καταθεση αυξανει το μεσο μηναιο υπολοιπο του λογαριασμου σου.

Δημοσ.

Πωπω βγήκα για μια βόλτα και γράψατε 3 σελίδες χαχαχ, οπότε για να τελειώνω και εγώ με το θέμα μου από ότι κατάλαβα για χρεωστική με καλό-εύκολο-χρήσιμο-όμορφο web bank πάει 1)ΠΕΙΡΑΙΩΣ 2)ΕΘΝΙΚΗ-3)ALPHA BANK (αν και έχει ωραίο Interface όπως και η εθνική) και 4)EUROBANK

Συμφωνείται ;  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Εμένα προσωπικά το interface της Πειραιώς μου φαίνεται αρχαίο αλλά αν σε βολεύει, ok.

Τι προτείνεις; άλφα ή εθνική; 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να γράψω και εγώ την άποψη μου.Της Πειραιώς το Έχω μόνο 3 μήνες και κάνω τα περισσότερα κλικ για ενημέρωση και πληρωμές. Στην περιοχή μου τα μηχανήματα δέχονται κατάθεση μόνο με φάκελο.

Της εθνικής μου φαίνεται πολύ βολικό το περιβάλλον. Με αρκετές συντομεύσεις. Στα + ότι η κατάθεση γίνεται χωρίς φάκελο. Στα - ότι θέλει να έχεις την συσκευή σου.

Της άλφα το καινούργιο περιβάλλον παρόμοιο με Της εθνικής. Στα + ότι μπορείς να επιλέξεις αντί για συσκευή να έχεις την εφαρμογή στο κινητό που Είναι πάρα πολύ βολικό.

Και κάτι άλλο που δεν έχει αναφερθεί. Εγώ χρησιμοποιώ περισσότερο της άλφα Τώρα λόγω της εφαρμογής. Αλλά είναι η μοναδική που σαν username σε περιορίζει με αποτέλεσμα η να το δουλεύεις μόνο στο σπίτι,η να έχεις στο κινητό εφαρμογή για φύλαξη κωδικών.

Στα άλλα 2 υπάρχουν περιορισμοί αλλά η φράση είναι δική σου.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός για το τελευταίο.

Δημοσ.

Λίγο που είδα στο youtube αυτό της alpha bank, καλό μου φάνηκε. Μου αρέσουν πιο πολύ τα χρώματα της απο της Εθνικης και μου φαίνεται δεν είναι τόσο φορτωμένο.

Οπότε όποιο σ'αρέσει.

Της εθνικής μου φαίνεται πολύ βολικό το περιβάλλον. Με αρκετές συντομεύσεις. Στα + ότι η κατάθεση γίνεται χωρίς φάκελο. Στα - ότι θέλει να έχεις την συσκευή σου.

Δες προηγούμενα post για τα sms και μελλοντικό app.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...