Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιοδήποτε, ένα απλο sms είναι. Τα σταμάτησε τα μηχανάκια. Δίνει μόνο κατ'εξαίρεση και όσο έχουν ακόμα σε γέρους.

Το κανει αυτο και η Alfa Bank αλλα χρεωνει 8 ευρω μια φορα τον λογαριασμο αλλα νομιζω θελει smartphone και application .

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το e-banking της Εθνικής είναι μια χαρά.. πολύ λειτουργικό και εύκολο για όσους κρατάνε μούτρα στους υπολογιστές η το αντίθετο. 

Δημοσ.

Χωρις κινητο ή μηχανακι για κωδικους εχει πολυ περιορισμενες δυνατοτητες .

Ενω oι υπολοιπες e-τραπεζες χωρις κινητο ή μηχανακι εχουν απεριοστες δυνατοτητες?

• Like 1
Δημοσ.

Ενω oι υπολοιπες e-τραπεζες χωρις κινητο ή μηχανακι εχουν απεριοστες δυνατοτητες?

Για την eurobank που εχω ποτε δεν χρειαστηκα κωδικο .Μονο αν ειμαι σε υπολογιστη που δεν εχω εγκαταστησει πιστοποιητικο για καποιες συναλλαγες οπως μεταφορα σε αλλη τραπεζα  στελνει κωδικο .

Δημοσ.

Για την eurobank που εχω ποτε δεν χρειαστηκα κωδικο .

Eurobank δεν εχω.

Δηλαδη στη Eurobank μπορεις να κανεις εμβασματα ανευ εξτρα κωδικου?

Αυτο φιλε μου μπορει να ειναι ανετο, αλλα ειναι και πολυ επικινδυνο!

Δημοσ.

Eurobank δεν εχω.

Δηλαδη στη Eurobank μπορεις να κανεις πληρωμες ή εμβασματα ανευ εξτρα κωδικου?

Αυτο φιλε μου μπορει να ειναι ανετο, αλλα ειναι και πολυ επικινδυνο!

Απαντησα πιο πανω . Με Εθνικη μια φορα ΔΕΗ ηθελα να πληρωσω και ηθελε κωδικο απο το μηχανακι .

Εχω πανω απο 10 χρονια Eurobank κυριο ebanking και ποτε δεν ειχα προβλημα .

Δημοσ.

Απαντησα πιο πανω . Με Εθνικη μια φορα ΔΕΗ ηθελα να πληρωσω και ηθελε κωδικο απο το μηχανακι .

Εχω πανω απο 10 χρονια Eurobank κυριο ebanking και ποτε δεν ειχα προβλημα .

Aπαντησες πιο πανω, για ποιο θεμα ακριβως?

Η Εθνικη οχι μονο θελει μηχανακι για τετοια πληρωμη, αλλα σου κραταει και προμηθεια. Το οτι θελει μηχανακι ειναι θετικο(=δικλειδα ασφαλειας). Και ασφαλως το μηχανακι ειναι προτιμοτερο της αποστολης sms.

Το οτι δεν ειχες προβλημα δε σημαινει απαραιτητα οτι οι αλλες ειχαν.

Δημοσ.

Aπαντησες πιο πανω, για ποιο θεμα ακριβως?

Η Εθνικη οχι μονο θελει μηχανακι για τετοια πληρωμη, αλλα σου κραταει και προμηθεια. Το οτι θελει μηχανακι ειναι θετικο(=δικλειδα ασφαλειας). Και ασφαλως το μηχανακι ειναι προτιμοτερο της αποστολης sms.

Το οτι δεν ειχες προβλημα δε σημαινει απαραιτητα οτι οι αλλες ειχαν.

Ποτε δεν ειπα οτι οι αλλες τραπεζες ειχαν προβλημα αλλα το να κουβαλας ενα μηχανακι για να κανεις μια συναλλαγη οπως να πληρωσεις ενα λογαριασμο ΔΕΚΟ  το θεωρω υπερβολη . Η Eurobank αντι για αυτο σου ζηταει και εγκαθιστας μεχρι δυο πιστοποιητικα ασφαλειας για να διαχειριζεσαι το ebanking της για συναλλαγες προς αλλες τραπεζες . Αν εισαι σε δημοσιο υπολογστη σου στελνει sms στο κινητο που εχεις δηλωσει .

Δημοσ.

Με Εθνικη μια φορα ΔΕΗ ηθελα να πληρωσω και ηθελε κωδικο απο το μηχανακι .

Και με κινητό μια χαρά κάνεις την δουλειά σου και χωρίς προβλήματα. Δεν μου έχει τύχει κάποια στραβή.. το άλλο το αγοράζεις ΑΝ θες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Eurobank αντι για αυτο σου ζηταει και εγκαθιστας μεχρι δυο πιστοποιητικα ασφαλειας για να διαχειριζεσαι το ebanking της για συναλλαγες προς αλλες τραπεζες . Αν εισαι σε δημοσιο υπολογστη σου στελνει sms στο κινητο που εχεις δηλωσει .

Αυτο με τα 2 πιστοποιητικα ειναι σιγουρο? Απο ποτε ισχυει? Γιατι εγω (πριν τα cc) που ειχα ρωτησει (απο το τηλεφωνο) αν μπορω να εχω και σε αλλο υπολογιστη μου ειχαν πει οτι δε γινεται. Επισης, μπορεις να εχεις συγχρονως και πιστοποιητικο και sms? H οταν εχεις τη μια δεν μπορεις να εχεις την αλλη? πχ εισαι σε υπολογιστη που δεν εχει πιστοποιητικο και θες να κανεις μια πληρωμη.

edit

Αντιγραφω απο το site.

Εάν επιθυμείτε να υπογράφετε τις συναλλαγές σας με Κωδικό Μιας Χρήσης αντί για ψηφιακό πιστοποιητικό, συμπληρώστε το κινητό σας τηλέφωνο στο παρακάτω πεδίο.

Αυτο σημαινει οτι θα εχω και το πιστοποιητικα για οταν ειμαι σπιτι ή καταργειται και θα εχω μονο τα sms?

Επεξ/σία από VasKag
Δημοσ.

Σε eurobank μπορεις να εχεις μεχρι δυο πιστοποιητικα και τους δινεις ονομα . Εγω τα λεω Home και Office.

Ρεχει και java σε αυτα . Αν δεν τρεξει java πας με κωδικο στο κινητο .

Αυτο ισχυει εδω και πολλα χρονια !!!

Δημοσ.

Δηλαδη παιρνω τηλεφωνο στο europhone και τους λεω θελω εκδοση δευτερου πιστοποιητικου?

Για το αλλο με τα sms? Ξερεις αν μπορω να τα δουλευω παραλληλα?

• Like 1
Δημοσ.

Ποτε δεν ειπα οτι οι αλλες τραπεζες ειχαν προβλημα αλλα το να κουβαλας ενα μηχανακι για να κανεις μια συναλλαγη οπως να πληρωσεις ενα λογαριασμο ΔΕΚΟ  το θεωρω υπερβολη .

Ε, ετσι οπως το γραψες ηταν λες και οι αλλες εχουν προβλημα.

Εγω το μηχανακι δε το θεωρω υπερβολη αλλα πλεονεκτημα.

Να το κουβαλας που? Αστο σπιτι, εξω να κουβαλας μονο τα απαραιτητα.

Δημοσ.

Δηλαδη παιρνω τηλεφωνο στο europhone και τους λεω θελω εκδοση δευτερου πιστοποιητικου?

Για το αλλο με τα sms? Ξερεις αν μπορω να τα δουλευω παραλληλα?

Δεν χρειαζεται να παρεις τηλ αλλα αν παρεις απα θα σε καθοδηγησουν . Φυσικα μπορεις παραλληλα να το χρησιμοποιεις απο αλλο υπολογιστη χωρις πιστοποιητικο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...