Προς το περιεχόμενο

Format σε asus Eee 901

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μιλαμε σε netbook αυτα τα 2 λειτουργικα, ναι, τρελη διαφορα (για εμενα) Προσωπικα εχω εγκαταστησει xp sp4 στο netbook και οχι απλα πεταει. Σφαιρατο και ανοιγει απιστευτα γρηγορα τα παντα. Καμια σχεση οταν του ειχα τα 7 επανω. Ηταν καπως βαρια τα 7. Το sp4 για τα xp μπορεις να το βρεις με ενα googlαρισμα. Αλλα γενικοτερα, σαν λειτουργικο τα windows 7 ειναι πιο καλο απο τα xp. Αλλα για netbook, καλυτερα τα xp με sp4 οπως σου ειπα.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν καταλαβα καλα την ερωτηση σου. Αλλα αν θες xp με sp4, θα πρεπει να κανεις format. Να βρεις δηλαδη τα xp με sp3 μεσα και μετα να κανεις εγκατασταση το sp4 μεσα απο τα windows.

Δημοσ.

Αν βρεις εκδοση των xp με ενσωματωμενο το sp3 μεσα, οχι δεν υπαρχει λογος. Αν ομως βρεις τα xp με sp2 μεσα, τοτε ναι θα πρεπει να βαλεις εσυ μετα το sp3 απο μονος σου.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω φιλαρακι για ολα! Πραγματικά με βοηθήσες πολυ! Αν χρειαστω κατι θα τ ξαναποσταρω εδω οπότε ριχνε καμία ματιά! ;)

Δημοσ.

θα ηθελα να δοκιμασω και τα windows xp να περασω. ποια να βαλω τωρα;

Προσπαθησα τα sp3 να περασω αλλα επειδη εχω τα windows 7 δεν με αφηνε. Τι μπορω να κανω τωρα; Να ψαξω για sp1 η sp2; Θα γινεται; Θα με αφησουν τα win 7;

Δημοσ.

Αποκλειεται να μην σε αφηνει. Μαλλον προσπαθεις να κανεις format μεσα απο τα windows γιαυτο και δεν σε αφηνει. Κανε boot το usb με τα xp και θα σε αφησει.

Δημοσ.

οποιοδηποτε sp και να ειναι αυτο; Δεν χρειαζεται ας πουμε μια βαση για να βαλω πανω πχ το sp3;

εχω ενα win xp sp1 και ενα win xp sp3. ποιο να επιλεξω να βαλω;

Δημοσ.

Μμμμ. Μηπως επελεξες να κανεις αναβαθμιση? Επισης, μεσα στο bios, δες μια επιλογη για τον sata controller. Καπου θα λεει "AHCI MODE". Εσυ βαλτο στο "IDE" και ξαναδοκιμασε.

ide_to_ahci_no_reinstall_01.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...