Προς το περιεχόμενο

Westworld (HBO)


vsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και επειδή το προέβλεψα έβαλα πρώτα το TWD για να μείνει το καλό για το τέλος.

ετσι, εννοειται αυτο, αφου δεν μας πηρε ο υπνος στο 1ο φυγαμε δυνατα για το καλο το πιατο

γιατι το ορεκτικο βγηκε μλκια:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απίστευτη σειρά μέχρι στιγμής, αρκεί βέβαια να μην φάει την κατρακύλα που έφαγαν άλλες όσο περνούσαν οι σεζον.

Μιλάμε για HBO που βγάζει κυρίως αριστουργηματα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Ο Arnold πέθανε πριν ανοίξει το πάρκο και πιθανότατα πριν γίνει γνωστός ο Ford. Επίσης έχουν περάσει 35 χρόνια. Μπορείς να το παρομοιάσεις με την περίπτωση του Steve Wozniak που ήταν συνεργάτης του Steve Jobs. Παρότι ζωντανός ακόμη (σε αντίθεση με τον Arnold στο WW) λίγοι ξέρουν γι αυτόν και την δουλειά του και ακόμη πιο λίγοι θα τον αναγνώριζαν σε σύγκριση με τον Steve Jobs.

 

Εντάξει εξακολουθεί να είναι κάπως παράξενο που ούτε ένας δεν τον αναγνώρισε όλα αυτά τα χρόνια για να είμαι ειλικρινής. Αλλά ο Bernard συναναστρέφεται με πολύ συγκεκριμένα άτομα εντός της εταιρίας και αν έτυχε κάποια φορά να συμβεί κάτι τέτοιο θα μπορούσε απλά ο Ford να το έχει διαγράψει από την μνήμη του.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Ο Arnold πέθανε πριν ανοίξει το πάρκο και πριν πιθανότατα γίνει γνωστός ο Ford. Επίσης έχουν περάσει 35 χρόνια. Μπορείς να το παρομοιάσεις με την περίπτωση του Steve Wozniak που ήταν συνεργάτης του Steve Jobs. Παρότι ζωντανός ακόμη (σε αντίθεση με τον Arnold στο WW) λίγοι ξέρουν γι αυτόν και την δουλειά του και ακόμη πιο λίγοι θα τον αναγνώριζαν.

 

ναι αλλά και πάλι δεν μου κολλάει

 

Ναι αλλά δεν μιλάμε για επισκέπτες του πάρκου.Μιλάμε για ΔΣ και προσωπικό του πάρκου.Δηλαδή κανένας μα κανένας δεν ξέρει τον δεύτερο δημιουργό του πάρκου? Μου φάνηκε λίγο περίεργο. Φάντοζομαι σίγουρα οι συνεργάτες του Jobs ξέραν τον Wosniak.

 

Δεν θέλω να φανώ ότι έχω τάσεις γκρίνιας.Η σειρά μου αρέσει πάρα πολύ. Απλά θέλω να καταλάβω κάποια πράγματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Το ΔΣ δεν είναι το ίδιο. Το προσωπικό δεν είναι το ίδιο επίσης. Εκτός αυτού δεν έρχονται πολλά άτομα σε επαφή με τον Bernard όπως είπα.

 

όμως

 

Μπορεί να μην είναι το ίδιο και είναι λογικό (35 χρόνια είναι αυτά) αλλά και πάλι είναι περίεργο που κανείς δεν γνωρίζει φατσικά τον συνεργάτη του Φορντ.Μόνο και μόνο οι τεχνικοί ποτέ δεν έψαξαν από επαγγελματική περιέργια. Απλά ίσως να το εξηγήσουν στο επόμενο.

 

Επίσης το στόρι της

 

Maeve με τους δύο τεχνικούς κουτσαίνει. Ελπίζω και αυτό θα το εξηγήσουν

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

Iδιος ειναι σε μορφη με τον αρνολντ και εχει το ιδιο τραγικο στορυ με τον χαμο του γιου του αρνολντ 

 

Τωρα πολυ το ψαχνεις, προφανως και εξηγειτε μεχρι ενος σημειου οτι απο τοτε εχει αλλαξει ολο το προσωπικό(ο ιδιος ο Φορντ σε τετ α τετ με την Ντολορες της ειχε πει οτι απο τοτε,μονο εγω κ εσυ εχουμε μεινει,αρα απο ανθρωπους μονο ο Φορντ)οπως κ οτι ο Φορντ δε θα ρισκαρε να εχει καποιον  στην εταιρεια που να γνωριζε τον Αρνολντ πριν φτιαξει τον Μπερναντ.

Αλλα ακομα κ αν γνωριζει καποιος σημαντικος πχ ο ΜiB που ειναι στο ΔΣ δεν νομιζω οτι επιρρεαζει αυτο καπου

Ηθελε ο Φορντ εναν host βοηθο του που να ειναι ιδιος φατσικα με τον φιλο του τον Αρνλοντ.

Ή δεν το ξερει κανενας ή το ξερουν πολλοι λιγοι.Ασημαντη λεπτομερεια.

Τωρα ναι ισχυει,το στορυ της Μειβ με τους τεχνικους μπαζει λιγο,αλλα δεν νομιζω να μην το εξηγησουν μεχρι κ το τελος της σεζον

Ακομα κ αν δεν το εξηγησουν,θα ειναι μια μικρη ατελεια που μπροστα σε οτι μας εχει δειξει μεχρι στιγμης η σειρα,μπορω να το "καταπιω" .

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Ο Ford, στο 2ο επ. αν δεν κάνω λάθος, όταν μίλησε για 1η φορά στον Bernard για τον Arnold, στην ερώτηση "τι απέγινε;" του απάντησε "πέθανε εδώ στο πάρκο. φυσικά οι συνεργάτες μου(?) εξαφάνισαν με χαρά κάθε ίχνος του απ' το σύστημα". Ποιους συνεργάτες εννοούσε;

 

Απ' την άλλη, ο Logan είχε πει στον William πως είχε βάλει τους δικηγόρους να ψάξουν το παρελθόν του Arnold, αλλά δεν βρήκαν απολύτως τίποτα, πέρα απ' το ότι έχει βγει προς τα έξω ότι αυτοκτόνησε. Τώρα όποιος μπορεί να τα συνδέσει με κάποιο τρόπο αυτά, ίσως μπορέσει να βγάλει ένα συμπέρασμα, γιατί κανείς απ' το προσωπικό ή το συμβούλιο δεν συνδέει τον Bernard με τον Arnold.

 

Εγώ θα επιμείνω, ειδικά όσον αφορά τους εργαζόμενους, στην αρχική μου θεωρία πως είναι κι αυτοί ρομπότ, κάτι που εξηγεί και το γιατί δεν κλείνουν την Maeve, ή ότι μπόρεσε και μαχαίρωσε τον χασάπη και ο άλλος τον έκλεισε με σχετική ευκολία, κάτι που όπως ξέρουμε δεν μπορεί να γίνει από Host προς άνθρωπο (ακόμη κι αν έχουν αλλαχτεί τα χαρακτηριστικά της Maeve, έχει αναφερθεί πως χρειάζεται μήνες για να αλλάξει ριζικά ο κώδικας ενός Host.)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...