Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Gilmaru είπε

Δε νομίζω ότι θα είχες αυτήν την αίσθηση, ίσα ίσα που αν τελείωνε η σειρά εκεί ενδεχομένως πολλοί να ήταν ευχαριστημένοι. Αντιθέτως τώρα, αν δεν θυμάσαι πολύ πολύ καλά την υπόλοιπη πρώτη σεζόν, υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβεις την τύφλα σου από το φινάλε.

λες ε; μηπως να το ξανααρχισω απ το 1;

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, star12 είπε

λες ε; μηπως να το ξανααρχισω απ το 1;

Ε τώρα εφόσον είναι ένα επεισόδιο δες το, και το πολύ πολύ αν δεν βγάζεις άκρη ξαναβλέπεις την σεζόν ολόκληρη. :P

Δημοσ.

οκ το δα σημερα τελικα.πωπω τι ανατροπαρα ηταν αυτη.ευτηχως που αντεξα 1 μιση χρονο και δε σας διαβασα σε αυτο το θρεντ.Παμε δυνατα για 2 season και μαζι με το νεο avengers    ωραια θα κυλισει η βδομαδα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Άρχισε χθες.

Ευχαριστώ, προστέθηκε από τον θείο.σε 4κ δεν τα βγάζουν ε; όλη την σεζόν μόνο στο τέλος;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Ευχαριστώ, προστέθηκε από τον θείο.σε 4κ δεν τα βγάζουν ε; όλη την σεζόν μόνο στο τέλος;

Δεν έχω ιδέα. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Αν και ο Hopkins σκοτώθηκε όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο φινάλε της πρώτης σαιζόν  (εκτός και αν δημιούργησε ομοίωμα ανδροιδες και τον δούμε να εμφανίζεται και πάλι στα μέσα της σαιζόν )

Ποιος θα είναι ο ηθοποιός που θα σηκώσει το βάρος τις δεύτερης σαιζόν ο Ed Harrys;  χμμ!!!!

Κακά τα ψέματα αν δεν έπαιζε ο Hopkins στην πρώτη σαιζόν εγώ προσωπικά δεν νομίζω να την τελείωνα. 

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.

Αρκετα καλο 1ο επεισοδιο για εμενα. Μου αρεσε που εδειξε τι γινεται σε ολα τα μετωπα, και το οτι το δειχνει σε 2 περιοδους, το τωρα και το αμεσως μετα το party

Δημοσ.

Τη θεωρώ από τις πιο αξιόλογες σειρές που απέμειναν  .

Το έχω ήδη και εγώ το 1ο επεισόδιο έριξα μία γενική ματιά και νομίζω ότι θα είναι ισάξιο της 1ης σεζόν.Θα περιμένω να μαζέψω 3-4 πριν κάτσω να τα δω.:D

• Super Moderators
Δημοσ.

Γράφω αυτό εδώ και θα ξαναμπώ στο τόπικ όταν ολοκληρωθεί και αυτός ο κύκλος, γιατί δεν σας εμπιστεύομαι πλέον ως προς τα spoilers.

Άρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο σας αφήνω και φροντίστε να είστε καλά παιδιά! :P 

Δημοσ.

Καλή θεωρώ την πρεμιέρα. Δεν ξέρω αν θα έχουμε κάτι αντάξιο με τα γεγονότα της πρώτης σεζόν αλλά σαν ξεκίνημα ήταν ωραίο. Απ'οτι φαίνεται η σεζόν θα παίξει με την συνταγή παρελθόν-παρόν. Θα δείξει πως θα πάει αυτό.

Υ.Γ. Dropαρα το twd για να ξαναδώ τελικά την σκατοφατσα του Simon :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...