operater Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Καλημερα παιδες , εχω την εξης ερωτηση : Εχω 2 υπολογιστες ανεξαρτητους και θελω να συνδεσω το μονιτορ του ενος και με τον αλλο που μου παρεχει 2 συνδεση με οθονη. Δεν θελω να συνδεω και να ξεσυνδεω καλωδια , υπαρχει τετοιο HUB ???? Βοηθεια κανεις ???
dimitris__ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Ναι, είναι πολύ κοινή και φτηνή συσκευή. Μπορείς να τη ζητήσεις σαν switch για monitor-keyboard -mouse από οποιοδήποτε κατάστημα πληροφορικής.
dpolal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Βασικά θα πάρεις ένα kbd-mouse-monitor switch. Υπάρχουν διαφόρων μαρκών, ποιότητας και ξεκινάνε από 2 μέχρι 8 και βάλε συστήματα. Με αυτά βασικά έχεις ΜΟΝΟ ένα kbd-mouse-monitor και 2+ υπολογιστές και με έναν διακόπτη επιλέγεις πότε τον ένα και πότε τον άλλο. Ανάλογα με τις δυνατότητες παίζει και η τιμή. Πάντως πρόσεξε γιατί τα πολύ απλά έχουν το εξής μειονέκτημα: όταν θα θες να μπουτάρεις έναν από τους δύο υπολογιστές και ο διακόπτης «βλέπει» το άλλο θα έχεις πρόβλημα επειδή δεν θα βλέπει πληκτρολόγιο αυτός που θα ανέβει. Ta ποιό καλά switchs δημιουργούν ghost kbd-mouse και δεν έχουν αυτό το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.