koularasss Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Εχω αυτο το λαπτοπ http://www.skroutz.gr/s/339378/Acer-Aspire-5742G-484G75Mnkk-i5-480M-4GB-750GB.htmlκαι εχει ακομα τα 4 gb μνημης. Μερικες φορες χωρις να εχω κανενα προγραμμα ανοιχτο η χρηση της ραμ απο 35/40 % που ειναι κανονικα παει 75-80 με αποτελεσμα οτι και να κανω να αρχιζει να κολλαει. Αυτη η παραπανισια χρηση της ραμ που οφειλεται;;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Για αρχή κάνε έλεγχο για ιους και malware και κοίτα αν τρέχει κάτι περίεργο στις διεργασίες.
SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δες για trojans κτλπ με malwarebytes και adwcleaner
koularasss Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δες για trojans κτλπ με malwarebytes και adwcleaner Μεσα στο λαπτοπ εχω το avast,επηρεαζεται καθολου απο αυτα τα προγραμματα?
SPANK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Υποτίθεται οτι το avast ειναι ελαφρύ αλλα ναι γενικά επηρεάζεται η μνήμη ειδικά αν ειναι μικρή
koularasss Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 αλλο εννοω...Το malwarebytes ειναι και αυτο antivirus..;;; γιατι αν ειναι νομιζω δεν ειναι καλο να εχει καποιος στον υπολογιστη του δυο antivirus
David20 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 αλλο εννοω...Το malwarebytes ειναι και αυτο antivirus..;;; γιατι αν ειναι νομιζω δεν ειναι καλο να εχει καποιος στον υπολογιστη του δυο antivirus 1)Το malwarebytes δεν ειναι antivirus.Αν υπαρχει εγκατεστημενο με καποιο antivirus δενυπαρχει προβλημα. 2) Και πραγματι δυο antivirus σε εναν υπολογιστη δεν βαζουμε ΠΟΤΕ.
koularasss Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 1)Το malwarebytes δεν ειναι antivirus.Αν υπαρχει εγκατεστημενο με καποιο antivirus δενυπαρχει προβλημα. 2) Και πραγματι δυο antivirus σε εναν υπολογιστη δεν βαζουμε ΠΟΤΕ. Ευχαριστω πολυ για τη διευκρηνιση Εκανα το σκαν και με τα δυο και καθαρισα το pc. Τωρα απλα περιμενω να δω αν θα ξανακολλησει;;;
wantone Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Υποτίθεται οτι το avast ειναι ελαφρύ αλλα ναι γενικά επηρεάζεται η μνήμη ειδικά αν ειναι μικρή Εφαγα έναν ιο και το Αβαστ ουτε καταλαβε τιποτα. Αντίθετα μου καθυστερουσε το ανοιγμα των σελιδων για το σκαν που εκανε. οποτε το εβγαλα και σκαναρω που και που με malawarebytes (το οποιο καθαρισε και τον ιο που το Αβαστ κοιμηθηκε).
SPANK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Εφαγα έναν ιο και το Αβαστ ουτε καταλαβε τιποτα. Αντίθετα μου καθυστερουσε το ανοιγμα των σελιδων για το σκαν που εκανε. οποτε το εβγαλα και σκαναρω που και που με malawarebytes (το οποιο καθαρισε και τον ιο που το Αβαστ κοιμηθηκε). Έτσι κανω και εγώ τα τελευταία 2 χρόνια ειμαι με το antivirus των windows και το defender και μια στις τόσες κανω scan με malwarebytes και adwcleaner
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα