geopap85 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ποια πιστεύεται από τις Εθνική, Πειραιώς και Άλφα (αυτές υπάρχουν στην πόλη μου) βγάζει την καλύτερη χρεωστική για χρήση με το PayPal?
mech35 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Γενικά προτιμάται η Πειραιώς ,έχει και πιο απλό web banking
Mr_Proper Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 η εθνική δεν βγάζει χρεωστικές καταρχήν (δεν ξέρω τι έγινε τώρα τον τελευταίο καιρό και αν άλλαξε κάτι)Η Πειραιώς έχει πιο userfriently προγράμματα για onlinebanking και βγάζεις κωδικούς για κάρτες (για αγορές online) κτλ γιαυτό την πρότεινα.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Τι να την κάνεις???? Αστην τα λεμε παλι σε κανενα εξάμηνο 3
Porg Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Η νέα χρεωστική της εθνικής λειτουργεί κανονικά online. Έχει και ένα μικρό bonus με τη χρήση της Πλάκα πλάκα κάπου εκεί θα ξανα παραγγείλουμε απο εξωτερικό, για τα χριστουγεννιάτικα δώρα! Πάλι καλά, στην Ανατολική Γερμανία, Αλβανία κτλ τους πυροβολούσαν για να μη φύγουν απτη χώρα
drhistory Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Απόλυτα ευχαριστημένος είμαι με τις κάρτες της Πειραιώς σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες ebanking/phonebanking Η εθνική, με τις νέες κάρτες της, επιτρέπει συναλλαγές στο διαδίκτυο, αλλά μόνο στην ελλάδα, εξαιτίας cc.
Oneos33 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Απόλυτα ευχαριστημένος είμαι με τις κάρτες της Πειραιώς σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες ebanking/phonebanking Η εθνική, με τις νέες κάρτες της, επιτρέπει συναλλαγές στο διαδίκτυο, αλλά μόνο στην ελλάδα, εξαιτίας cc. Νομίζω όλες οι κάρτες-τράπεζες Ελλάδος δεν επιτρέπουν αγορές από το εξωτερικό λόγου cc. 1
Apoll Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ποια πιστεύεται από τις Εθνική, Πειραιώς και Άλφα (αυτές υπάρχουν στην πόλη μου) βγάζει την καλύτερη χρεωστική για χρήση με το PayPal? Όσο υπάρχει το capital control ξέχνα το.
Oneos33 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Όσο υπάρχει το capital control ξέχνα το. Apoll δεν είναι ακριβώς έτσι, περιμένουμε να ανοίξουν οι τράπεζες ώστε να εκδώσει μια χρεωστική (αν και νομίζω ελάχιστα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα είναι ανοιχτά και κάνουν διάφορες δουλείες αλλά καλύτερα περίμενε να ανοίξουν όλες κανονικά) τα cc δεν θα επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό γιατί θα ανέβει το όριο αν μας δώσουν λεφτά και έπειτα θα ανοίξουν και τις αγορές μέσω Internet, έτσι τουλάχιστον άκουσα.
drhistory Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Νομίζω όλες οι κάρτες-τράπεζες Ελλάδος δεν επιτρέπουν αγορές από το εξωτερικό λόγου cc. και γω είπα κάτι διαφορετικό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα