kostasdg Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Εδω και ενα μήνα οταν μπαίνω στο internet με τον mozilla firefox ακούγεται ένας ήχος σαν φτερούγισμα κάθε 20 λεπτά περιπου, ο οπόιος είναι πολυ ενοχλητικος. Εκανα κάποιες ενέργειες για να το διορθώσω οι οποίες είναι : Απεγκατέστησα και εγκατέστησα την τελευταία εκδοση του mozilla πολλές φορές απο διάφορα site, softonic κλπ. Κατέβασα το adwcleaner,το έτρεξα kai εσβησα οτι μου πρότεινε ,όπως το YTD downloader και κάποια αρχεία της Microsoft ,και χρησιμοποιήσα το Avast για να κάνει σάρωση, αλλα δεν έγινε τίποτα. Τώρα η τελευταία μου ελπίδα είσαστε εσείς προτού κανω format το οποίο και είναι και πολύ ΒΑΡΕΤΟ. Σας Ευχαριστώ Κώστας Y.Σ: 1. Δεν φταιει ο mozilla διότι το ίδιο το παρoυσίασε καi ο internet explorer. 2. Στις άλλες δουλειές που κανω με τον Υ/Π δεν εμφανίζεται αυτός ο ήχος. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2015 από kostasdg
drhistory Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Από που βγαίνει αυτός ο ήχος; Το σαν φτερουγισμα δεν μας λέει κάτι; Από ποιο μηχανικό μέρος του υπολογιστή προκύπτει ο ήχος; ΤΟ φουρφοούρι του, το τροφοδοτικό;
kostasdg Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Από που βγαίνει αυτός ο ήχος; Το σαν φτερουγισμα δεν μας λέει κάτι; Από ποιο μηχανικό μέρος του υπολογιστή προκύπτει ο ήχος; ΤΟ φουρφοούρι του, το τροφοδοτικό; Ο ηχος βγαίνει απο τα ηχεία, και δυστυχώς βγαίνει τώρα και όταν δουλεύω τα word πχ.
drhistory Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 προσπάθησε να αλλάξεις θέση στα ηχεία και απομάκρυνε μεταλλικά αντικείμενα. Εμένα μου το κάνει όταν έχω κοντά συσκευές ραδιοκυμάτων η μεταλλικά αντικείμενα. δεν πιστεύω να εξαρτάται από τις εργασίες που τρέχεις στο pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα