Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το φαντάστηκα οτι στα φτηνά είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα αλλά δεν περίμενα x2.

Σε ben&jerrys είναι 453-500.

• Απαντ. 226
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα παγωτά, είναι λίγο παραπάνω τα λίτρα απο τα κιλά. Οσα έχω δει δηλαδή.

Έφαγα ben&jerrys cinnamon buns. Εντάξει πολύ καστανή ζάχαρη και μπόλικη κανένα να σου θυμίσει τα γλυκίσματα, αλλά δεν τρελάθηκα.

Στο carrefur έχει 35% έκτπωση στα παγωτά. Αν την επόμενη φορά που θα πάει ισχύει θα πάρω δωδώνη που δεν έχω πάρει ποτέ.

Μου τράβηξε την προσοχή ένα καϊμάκι με βουβαλίσιο γάλα που έχει....περίπου 10€ τα 400γρ. Το δοκίμασε κανείς;

Δημοσ.

Στα παγωτά, είναι λίγο παραπάνω τα λίτρα απο τα κιλά. Οσα έχω δει δηλαδή.

Έφαγα ben&jerrys cinnamon buns. Εντάξει πολύ καστανή ζάχαρη και μπόλικη κανένα να σου θυμίσει τα γλυκίσματα, αλλά δεν τρελάθηκα.

Στο carrefur έχει 35% έκτπωση στα παγωτά. Αν την επόμενη φορά που θα πάει ισχύει θα πάρω δωδώνη που δεν έχω πάρει ποτέ.

Χτες πηγα καρφουρ και δεν ειχανε εκπτωση. Το καρφουρ εχει σχετικα φτηνα τα παγωτα της φιρμας του, τα υπολοιπα οπως και παντου ειναι ακριβα. Και σε ταραζουν στις ουσιες και ξηλωνεσαι:)

Τα παγωτα αναγραφουν βαρος και σε κιλα και σε λιτρα. Δε ξερω αν η αναλογια ειναι στανταρ ή εξαρταται απ το περιχομενο.

Δημοσ.

Χτες πηγα καρφουρ και δεν ειχανε εκπτωση. Το καρφουρ εχει σχετικα φτηνα τα παγωτα της φιρμας του, τα υπολοιπα οπως και παντου ειναι ακριβα. Και σε ταραζουν στις ουσιες και ξηλωνεσαι :)

Τα παγωτα αναγραφουν βαρος και σε κιλα και σε λιτρα. Δε ξερω αν η αναλογια ειναι στανταρ ή εξαρταται απ το περιχομενο.

Σε λίτρα λογικά αναγράφουν τον όγκο του δοχείου και σε κιλά το βάρος του παγωτού που είναι μέσα

• Like 1
Δημοσ.

Ήρθα για διακοπές στους γονείς και είχαν πάρει της Εβγα 1λ παγωτό μαστίχα χίου με τσουρέκι... Καταπληκτικό.

• Like 3
Δημοσ.

Μόνο σε ατομικό το έχω πετύχει (είναι και μικρό γμτ! :P ) Αλλά είναι νόστιμο, διαφέρει από τα κλασσικά περιπτέρου (λόγω του φύλλου που θυμίζει ζαχαροπλαστείο πιστεύω). Πες εντυπώσεις όταν το δοκιμάσεις! :)

Δεν το είχα ξεχάσει, απλά έπρεπε να αλλάξω πόλη για να πετύχω ψυγείο έβγα :P το 70% των περιπτέρων έχουν δέλτα

Το παγωτάκι όπως ήταν αναμενόμενο γάμησε(σιροπιαστό + παγωτό κλασικός συνδυασμός που σπέρνει)

Θα το προτιμούσα είτε φθηνότερο(2€ έχει) είτε πιο μεγάλο γιατί ένα δε φτάνει και μετά πιο πολύ συμφέρει να πάρω μισό κιλό σιροπιαστά και παγωτό :P

post-234524-0-10695900-1439587717_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Οκ είναι η τιμή, δυο μπουκιές παραπάνω να ήταν μόνο! :)

Δεν το είχα ξεχάσει, απλά έπρεπε να αλλάξω πόλη για να πετύχω ψυγείο έβγα :P το 70% των περιπτέρων έχουν δέλτα

Το παγωτάκι όπως ήταν αναμενόμενο γάμησε(σιροπιαστό + παγωτό κλασικός συνδυασμός που σπέρνει)
Θα το προτιμούσα είτε φθηνότερο(2€ έχει) είτε πιο μεγάλο γιατί ένα δε φτάνει και μετά πιο πολύ συμφέρει να πάρω μισό κιλό σιροπιαστά και παγωτό :P

• Like 1
Δημοσ.

Ακουγα οτι η αγγλία είναι ακριβή..

Ήρθα για να βρώ τα οικογεννειακά carte d'or 2λίρες, τα ben & jerry 4λίρες και τα haagen dazs 2,5λίρες..

Θα φύγω +10 κιλά απο εδώ

• Like 2
Δημοσ.

Πήρα από ζαχαροπλαστείο μισό κιλό παγωτό ,μιαμ μιαμ αλλά έδωσα 10 ευρώ, ήμαρτον δηλαδή

Εχει και χειροτερα, εγω πηρα ταξι γιατι βιαζομουνα, απο Καισαριανη σε Πατησια 10 ευρω επισης :mrgreen:

• Like 3
Δημοσ.

Πήρα από ζαχαροπλαστείο μισό κιλό παγωτό ,μιαμ μιαμ αλλά έδωσα 10 ευρώ, ήμαρτον δηλαδή

Tι γεύση;

Εχει και χειροτερα, εγω πηρα ταξι γιατι βιαζομουνα, απο Καισαριανη σε Πατησια 10 ευρω επισης :mrgreen:

Ti γεύση;

• Like 2
Δημοσ.

Ακουγα οτι η αγγλία είναι ακριβή..

Ήρθα για να βρώ τα οικογεννειακά carte d'or 2λίρες, τα ben & jerry 4λίρες και τα haagen dazs 2,5λίρες..

Θα φύγω +10 κιλά απο εδώ

Τα Tesco πολλές φορές βγάζουν τα ben & jerry προσφορά στις 2.5 λίρες... Επίσης ΠΡΈΠΕΙ να πάρεις το δικό τους (tesco) vanilla μαγαδασκάρης (κάνει περίπου 3.5 λίρες σε μπεζ συσκευασία)... Δεν έχεις ξαναφάει τέτοια βανίλια 1000% αλλά πρόσεχε γιατί εμένα μου φάνηκε βαρύ σαν παγωτό. Μετά βίας το χτύπησα μόνος μου (έτρωγα ένα ben & jerry εύκολα ανά ημέρα)...

Εδώ είσαι

http://www.tesco.com/groceries/product/details/?id=271939684

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...