Iris_89 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Το ξεχασα το θεμα... Εφαγα ben and jerrys cookie dough την μικρη συσκευασια και δεν τρελαθηκα Ψεύδεσαι και τρως 1
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Το ταξί έχει τη γεύση που του δίνεις! Εύχομαι να του άφησε καλή γεύση του φίλου γιατί καλώς ή κακώς το ταξί έχει τη γεύση που του δίνει ο ταξιτζής!!!!! 2
Anorymous Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Εύχομαι να του άφησε καλή γεύση του φίλου γιατί καλώς ή κακώς το ταξί έχει τη γεύση που του δίνει ο ταξιτζής!!!!! ειδικα στην θεσσαλονικη δεν εχει και την καλύτερη γευση
XronisR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Εχω κολλησει με αυτο το παγωτο Στα 6.5 ευρω με το sticker -2€ ειναι αριστο για τα δικα μου γουστα 1
j0hnn1e Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Τα Tesco πολλές φορές βγάζουν τα ben & jerry προσφορά στις 2.5 λίρες... Επίσης ΠΡΈΠΕΙ να πάρεις το δικό τους (tesco) vanilla μαγαδασκάρης (κάνει περίπου 3.5 λίρες σε μπεζ συσκευασία)... Δεν έχεις ξαναφάει τέτοια βανίλια 1000% αλλά πρόσεχε γιατί εμένα μου φάνηκε βαρύ σαν παγωτό. Μετά βίας το χτύπησα μόνος μου (έτρωγα ένα ben & jerry εύκολα ανά ημέρα)... Εδώ είσαι http://www.tesco.com/groceries/product/details/?id=271939684 Thanks for the info. Μπήκε στη λίστα. Θα γίνω παχυσαρκος εδώ 1
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 ειδικα στην θεσσαλονικη δεν εχει και την καλύτερη γευση Άσε με να μαντέψω, Αθηνέζος 1
Anorymous Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Άσε με να μαντέψω, Αθηνέζος καλα μαντεψες παντως δεν χω αδικο οι ταριφες στο σαλονικα δεν παλευονται χαχα
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 καλα μαντεψες παντως δεν χω αδικο οι ταριφες στο σαλονικα δεν παλευονται χαχα Tι να σε πω, δυο-τρεις φορές που πήρα σαλόνικα ταξί με έκαναν καλή εντύπωση.. Τρώω παγωτό-σοκολατακια κρι κρι άνετα κατρβςζω 10 κουτιά Σε αυτά με το σιρόπι θα ήθελα περισσότερο σιρόπι. Που 'ναι το καραμελέ της Δέλτα;.. Παλιές καλές εποχές
Anorymous Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Tι να σε πω, δυο-τρεις φορές που πήρα σαλόνικα ταξί με έκαναν καλή εντύπωση.. Σε αυτά με το σιρόπι θα ήθελα περισσότερο σιρόπι. Που 'ναι το καραμελέ της Δέλτα;.. Παλιές καλές εποχές επαιρνα τακτικα απο τον ΟΣΕ στην σαλονικη να με πανε στα κτελ, πλην ελαχιστων οι πιο πολυ δεν παλευοντουσαν. πω το μου θημισες καραμελε και οκ τα αγαπημενα μου φθηνα παγωτα της δελτα τοτε. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Ήταν δύναμη, ξεχνιέται το άτιμο..; το σιροπάκι του όλα τα λεφτά..
tehAllantin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 αφιερωμένο εξαιρετικά στην αγαπητή νένυα. και ήταν οργαζμός! το έφαγα σε 10 λεπτα, 3 τέτοια έτρωγα. 3
j0hnn1e Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 ^ Δυνατό, αλλα στα τοπ μου μέχρι τώρα ειναι το Peanut buttercup και half baked cookie
tehAllantin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ηταν πολύ δυνατό, αλλα το τοπ για μένα είναι το ταπεινό μεν αλλά εξαιρετικό γευστικά (για μενα ) δε strawberry cheescake!Το half baked cookie δεν με ξετρέλανε, το peanut buttercup δεν το πέτυχα πουθενα μεχρι στιγμής αλλά αν το πετύχω το συμβουλεύω να πάει τοίχο τοίχο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είχα δοκιμάσει φυστικοβούτυρο, οπότε δοκίμασα αυτό το BnJ πέρσυ... Damn, 2 κουταλιές και stop, δεν μου άρεσε τελικά...
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό έφαγα χθες και για τα γούστα μου είναι πάρα πολύ ωραίο! Μπράβο στην ΕΒΓΑ! Σειρά έχει το κανταΐφι! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα