ZELDA Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 καλησπέρα έχω μια σελίδα επαγγελματική στο facebook συνδεδεμενη και με τον προσωπικό μου λογαριασμό , έχω περίπου 600 άτομα που εχουν κανει Like και follow στην σελίδα , θέλω να κάνω το εξής να χωρίσω τους φίλους της σελίδας σε 2 group με κάποια κριτήρια που θα διαλέξω εγώ προσωπικά και μετά να προωθήσω στην μια από τις δύο ομάδες ένα μήνυμα στον τοίχο μου άλλα να το δει μόνο η μία ομάδα , υπάρχει τρόπος να το κάνω αυτό; Αν γνωρίζει κανείς και μπορεί να μου απαντήσει αυθημερόν θα με βοηθούσε αφάνταστα! Ευχαριστώ.
infin1tyGR Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μπορείς να περιορίσεις την ορατότητα της δημοσίευσης με το εικονίδιο ενός «στόχου» κάτω από το πεδίο που γράφεις τη δημοσίευση και μόνο με βάση τις εξής κατηγορίες που προσφέρει το facebook:
ZELDA Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 μόνο? χμμ αν επιλέξω περιορίστε το κοινό σας και επιλογή γλώσσα Ελληνικά η ανακοίνωση θα είναι ορατή στους Ελληνες η το αντιστροφο? ..Δηλαδή για να καταλάβω ανάλογα με το μενού του facebook που το εχει γυρισμένο ο καθένας να υποθεσω σωστά ?
infin1tyGR Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Αν επιλέξεις Ελληνικά η ανάρτηση θα είναι ορατή σε όσους χρησιμοποιούν το facebook στα Ελληνικά ή έχουν προσθέσει τα Ελληνικά ως μία από τις γλώσσες που μιλούν στις πληροφορίες του προφίλ τους. When you limit your post's audience, you can choose who can see your post based on their location or language. For example, if you limit the language of your post's audience to Spanish, only people who have Spanish set as their language on Facebook or list Spanish as one of their languages on their profile will be eligible to see your post on your Page, in News Feed and in search.https://www.facebook.com/help/352402648173466
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα