BlackDarkFlag Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ήμουν έξω στον ήλιο για 40' περίπου κατα τη 1 το μεσημέρι.. όταν γύρισα σπίτι ένιωσα λίγο ότι ζαλίζομαι αλλά έκανα κρύο ντους και συνήλθα.. επίσης να κάνω μια παρένθεση ότι έχω και μια άφθα στο στόμα και πονάω γενικά στο μισό δεξί κεφάλι.. γνάθο βασικά, γλώσσα όταν μιλάω και τρώω. Νιώθω μια ήπια αδιαθεσία, νύστα ίσως ελάχιστη και νιώθω ζεστός ενώ πυρετό δεν έχω. Παίζει να ναι κανά κρύωμα ή πιο πολύ σε ηλίαση φέρνει;
JohnConstantine Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ήμουν έξω στον ήλιο για 40' περίπου κατα τη 1 το μεσημέρι.. όταν γύρισα σπίτι ένιωσα λίγο ότι ζαλίζομαι αλλά έκανα κρύο ντους και συνήλθα.. επίσης να κάνω μια παρένθεση ότι έχω και μια άφθα στο στόμα και πονάω γενικά στο μισό δεξί κεφάλι.. γνάθο βασικά, γλώσσα όταν μιλάω και τρώω. Νιώθω μια ήπια αδιαθεσία, νύστα ίσως ελάχιστη και νιώθω ζεστός ενώ πυρετό δεν έχω. Παίζει να ναι κανά κρύωμα ή πιο πολύ σε ηλίαση φέρνει; Νοσοκομειο και ολα κομπλε Υ.Γ Δεν ειναι ρε παιδια το Ε.Κ.Α.Β εδω μεσα! 1
techm Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ήμουν έξω στον ήλιο για 40' περίπου κατα τη 1 το μεσημέρι.. όταν γύρισα σπίτι ένιωσα λίγο ότι ζαλίζομαι αλλά έκανα κρύο ντους και συνήλθα.. επίσης να κάνω μια παρένθεση ότι έχω και μια άφθα στο στόμα και πονάω γενικά στο μισό δεξί κεφάλι.. γνάθο βασικά, γλώσσα όταν μιλάω και τρώω. Νιώθω μια ήπια αδιαθεσία, νύστα ίσως ελάχιστη και νιώθω ζεστός ενώ πυρετό δεν έχω. Παίζει να ναι κανά κρύωμα ή πιο πολύ σε ηλίαση φέρνει; Όχι καλέ,πώς σου 'ρθε αυτό τώρα; Όποιος δεν έχει μυαλό....
firewalker Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ίσως είναι κάτι πολύ ποιο σοβαρό. Παρόμοια συμπτώματα έχουν και όγκοι. 2
drhistory Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Καλά να πάθετε αφού δεν έχετε ούτε ένα χιλιοστό μυαλού μερικοί. 1
Zerg13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ήμουν έξω στον ήλιο για 40' περίπου κατα τη 1 το μεσημέρι.. όταν γύρισα σπίτι ένιωσα λίγο ότι ζαλίζομαι αλλά έκανα κρύο ντους και συνήλθα.. επίσης να κάνω μια παρένθεση ότι έχω και μια άφθα στο στόμα και πονάω γενικά στο μισό δεξί κεφάλι.. γνάθο βασικά, γλώσσα όταν μιλάω και τρώω. Νιώθω μια ήπια αδιαθεσία, νύστα ίσως ελάχιστη και νιώθω ζεστός ενώ πυρετό δεν έχω. Παίζει να ναι κανά κρύωμα ή πιο πολύ σε ηλίαση φέρνει; Ηλίαση έχεις. Σε μεγαλύτερη έκθεση σε ηλικιωμένους προκαλεί και θάνατο. Λογικά αύριο θα είσαι καλά,πέσε για ύπνο νωρίς. Διάβασε στο internet για αντιμετρα. νομιζω κρυο ντους πορτοκαλάδες και νερό. Διάβασε.
manzah80 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δεν παθαινεις τιποτα μεγαλε αλλοι δουλευουν 8ωρα κατω απο την ηλιο απλα δεν εισαι μαθημενος.Νερα και ηλεκτρολυτες αν θες 2
Mr_Proper Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 έτσι είναι όταν κλείνεσαι στην σπηλιά για να παίζει wow 4 χρόνια και ξαφνικά αποφασίζεις κατακαλόκαιρο να βγείς για πρώτη φορά έξω απο το δωμάτιο και μάλιστα έξω απο το ίδιο το σπίτι αυτά παθαίνεις εγώ απόρησα πως δεν μετατράπηκες σε στάχτη όπως γίνεται με τα βαμπίρ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα