Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δημιουργήσει μια απλή αλλά χρήσιμη εφαρμογή με την οποία μπορεί αρκετά εύκολα κάποιος να δημιουργήσει τις δικές του ατάκες σε εικόνες.

Είναι πολύ γνωστό σε όσους ασχολούνται με social medias τα εικονοκείμενα που κάνουν θραύση καθώς αιχμαλωτίζουνε πολύ εύκολα τα βλέμματα μας.

Δημιουργήστε ατάκες, ρητά, γνωμικά σε εικόνες που μπορείτε να επιλέξετε από τον δικό σας υπολογιστή αν το επιθυμείτε και να τα δημοσιεύσετε απευθείας στο facebook ή να τα σώσετε στην συσκευής σας.

Ατάκες-Ρητά-Γνωμικά Σε Εικόνες Φτιαγμένα απο εσένα

Φυσικά για τους γνώστες προγραμμάτων όπως photoshop αυτό είναι πολύ εύκολο αλλά πολλοί δεν έχουν τις γνώσεις για κάτι τέτοιο. Επίσης είναι πολύ ποιο γρήγορη η διαδικασία άμεσα από τον browser .

Το project είναι πολύ απλο απο προγραμματιστική άποψη και είναι σίγουρο πως έχει πολλά bugs τα οποία θα διορθωθούν, είναι πολύ φρέσκο μόλις 3 ημερών, παρόλα αυτά είναι λειτουργικό.
Το έκανα αρχικός για προσωπική χρήση διότι με συνεπήρε η ανάγκη αυτές τις μέρες με αυτά που γινόταν να δημοσιεύσω κωμικοπολιτικά σχόλια σε εικόνες.

jQuxmtdMeMZdn.png

Αν θέλετε να βρείτε status και ατάκες για αντιγραφή και επικόλληση προκειμένου να πειραματιστήτε θα τα βρείτε στο παρακάτω λίνκ :
Ατάκες με γέλιο

• Like 3
Δημοσ.

<p>Πολυ καλη ιδεα, η υλοποιηση απο το iPhone που το κοιτάζω τώρα δεν μου τρέχει,δεν ανεβάζει φώτο αλλά ίσως είναι κ θέμα λειτουργικού. Καλή συνέχεια φίλε.</p>

Δημοσ.

Δεν το έχω δουλέψει καθόλου σε android και ios για να δω πως παίζει . Τα τεστ τα κάνω σε firefox, chrome και opera.

Αν και το template που χρησιμοποιώ βασίζετε σε bootstrap που είναι  mobile friendly. Θα κοιτάξω να το βελτιώσω μετέπειτα .

Δημοσ.

Ύστερα απο παράκληση κάποιον φίλων προστέθηκε η δυνατότητα της υπογραφής κάτω από τα κυρίως κείμενα

Λογικό ειναι γιατι κάποιοι θελουν να ανεβάζουν τις ατάκες ή τα ρητά τους και να κρατήσουν ετσι ενα άτυπο copyright

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχή τώρα που φυσάει αέρας. Κάποιοι θα πρέπει να προφυλάξετε τα μυαλά σας . 

Επεξ/σία από Manoslampakis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...