Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Πριν λίγες μερες το τροφοδοτικό μου έδωσε τέλος και τωρα πρέπει να επιλέξω κάποιο καινούριο. το παλιό μου ήταν 380watt noname και κράτησε περίπου 10 χρόνια.(κομπλε την εβγαλα)

τώρα λόγο οικονομίας είμαι ανάμεσα στα

CORSAIR VS450

και το

CORSAIR CX430

οι κριτικές που είδα σε γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα είναι πολύ καλές και για τα 2 η διαφορά τους ειναι στα ~10 ευρώ (ακριβώτερο το cx430) αξίζει να τα δώσω?

αν εχετε να προτείνετε κάποιο ακόμα αναμένω απάντηση σας. ευχαριστώ

Δημοσ.

Δες λες για τι σύστημα προορίζεται και μέχρι πόσα δίνεις.

Cpu: AMD Athlon 64 X2 4200+

Gpu: GeForce 9600 GT 512MB GV-NX96T512H (rev. 3.0)

Mobo: MSI K9N Neo (MS-7260)

HDD: 2 x WD 200GB SATA

RAM: 4 x 1GB DDR2

Και δίνω όσο το δυνατών λιγότερα..... :D

Δημοσ.

Δαγκωτο το vs απο μενα, μια χαρα θα σε βολεψει, ειναι και 80+ ;)

Για φτηνο ειναι πολυ ποιοτικο. Εγω εχω τρια και κανενα σεν εχει κανει κιχ...

Δημοσ.

Γεια σας. Πριν λίγες μερες το τροφοδοτικό μου έδωσε τέλος και τωρα πρέπει να επιλέξω κάποιο καινούριο. το παλιό μου ήταν 380watt noname και κράτησε περίπου 10 χρόνια.(κομπλε την εβγαλα)

τώρα λόγο οικονομίας είμαι ανάμεσα στα

CORSAIR VS450

και το

CORSAIR CX430

οι κριτικές που είδα σε γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα είναι πολύ καλές και για τα 2 η διαφορά τους ειναι στα ~10 ευρώ (ακριβώτερο το cx430) αξίζει να τα δώσω?

αν εχετε να προτείνετε κάποιο ακόμα αναμένω απάντηση σας. ευχαριστώ

Εγω θα σου πω να παρεις το vs corsair ειναι πολυ καλο, αν θες μεινε μακρια απο το cx σκανε οι πυκνωτες, διαβασα 2 κριτικες και μια απο το πλαισιο 3 οποτε δεν ειναι τυχαιο, απο την αλλη το evga που λεει το παιδι πιο πανω καλο πρεπει να ειναι, αν κρινουμε οτι και οι καρτες γραφικων ειναι γερες και κρατανε. Εγω σου λεω ενα απο τα 2 παρε το evga ή το corsair VS

Δημοσ.

Εγω θα σου πω να παρεις το vs corsair ειναι πολυ καλο, αν θες μεινε μακρια απο το cx σκανε οι πυκνωτες, διαβασα 2 κριτικες και μια απο το πλαισιο 3 οποτε δεν ειναι τυχαιο, απο την αλλη το evga που λεει το παιδι πιο πανω καλο πρεπει να ειναι, αν κρινουμε οτι και οι καρτες γραφικων ειναι γερες και κρατανε. Εγω σου λεω ενα απο τα 2 παρε το evga ή το corsair VS

Πανο τα VS ειναι κατωτερης ποιοτητας απο τα CX οπως ανεφερει η ιδια η Corsair στο site της. :)

Δημοσ.

Ναι αλλα εγω βλεπω το αντιθετο ομως και αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι τα cx οχι ολα δεν βγαινουν καλα, εχουνε προβλημα με τους πυκνωτες τους

Δημοσ.

Ναι αλλα εγω βλεπω το αντιθετο ομως και αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι τα cx οχι ολα δεν βγαινουν καλα, εχουνε προβλημα με τους πυκνωτες τους

Ναι εχουν βγαλει πολλα προβληματα τα φτηνοτερα μοντελα της Corsair γενικα.Ισως περισσοτερο τα CX,παντως καλη η προταση του Mill.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...