BritGreek Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, ougxar είπε Εγω παλι συγκινηθηκα που νομιζα οτι ειδα παλια προφιλ να σχολιαζουν,αλλα οχι,ηταν thread resurrection Πω, μόλις το πρόσεξα. My bad. 1
stelios-G Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα. Όταν η σύμβαση είναι αόριστο πρέπει και από τις 2 πλευρές η εσύ παραιτηθεις η αυτός σε απολύσει να υπάρχει εγγραφος διορία 15 ημερών. Δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχεις. Μάλλον εκεί θα βρει πάτημα για να σου φάει τα δεδουλευμενα σου. Αν θες όμως για συγουρα πήγαινε σε μια επιθεώρηση εργασίας και σε 5 λεπτά θα ξέρεις
tsipakis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 πας ενα ωραιο πρωι στη δουλεια σου και σου λενε τελος απολυση το 15 μερες που το ειδες ; σε ποιον ειπαν σε 15 μερες σε σταματαμε ; ετσι και εσυ αν θες να φυγεις πας ενα πρωι και λες γεια σας 1
EvilEyes Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φίλε μου καλημέρα, μη σε αγχωνει το γεγονός της παραίτησης και ειδικά σε εταιρία security. Από πίσω σου υπάρχουν αλλά 800 άτομα διαθέσιμα οπότε η θέση σου πιθανόν να καλυφθεί αμέσως. Η πληρωμή μετά από 3 μήνες είναι πλέον τακτική των εταιρειών αυτών να σε κρατάνε δεσμευμένο για να μη φύγεις από τη δουλειά διότι οι ίδιοι τους γνωρίζουν ότι είναι μπαχαλο, με την πρόφαση ότι οι πελάτες τους τους πληρώνουν ανά τρίμηνο. Το κόλπο είναι να σε έχει πάντα μέσα 2 με 3 μηνες. Επίσης να σημειώσω ότι μετά από 3 μήνες θα σου πληρώσει μόνο τον ένα μισθό όχι ολόκληρο το τρίμηνο. Φεύγεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από EvilEyes 1
LIGHT1NG Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, Inna11t είπε Καλησπέρα λοιπόν εγώ υπέγραψα την πρόσληψη μου στης 8-1-19 σε γρήγορη μικρό γεύματα αλά μου είπε στη αρχή ό εργοδότης μου καί αλά βγείκαν στην πορεία καί εγώ δύο μέρες πρίν κλισο Μίνα ζειτισα παρετισει καί δεν Με έχει πληρώσει καί μου λέει πος πρέπει προτα νά υπογράψο τη παρετισει μου καί μετά θα Με πλιροσει έπιασα δουλειά 8-1-19 καί Σταματία 7-2-19 ένα Μίνα διλαδι εάν υπογράψο θά Πάρο αυτά πού δούλεψα πείτε μου σας παρακαλώ γιατί αύριο πρέπει νά ΠΑΟ νά υπογράψο λέει καί στη βδομάδα θά μπούνε τά λεφτά στή τράπεζα μου είπε ο εργοδότης μου για νά τά βγάλει ή λογίστρια από την μέρα πού άρχισα οστην μέρα πού σταματισα... Εάν υπογράψο θά τά πάρω? Ο Χρήστος η Παναγία το αγιο πνεύμα και οι 12 θεοί του Ολύμπου...... Προς TS. Όταν βάζεις την υπογραφή σου να σκέφτεσαι ότι πας να πάρεις δάνειο 1 εκατομμύριο αυτό ίσως σε βοηθήσει να διαβάζεις τους όρους γιατί δικαιολογία τύπου αϋπνία κλπ είναι λίγο κάπως απλά να σκέφτεσαι για το μέλλον ότι όπου και να βάλεις την υπογραφή δεν σώνεται τουλάχιστον το άλλο όπου και να το βάλεις έχεις και μερικές πιθανότητες. Όσο για τους security γενικά οι ιδιώτες που έχουν τις επιχείρισης γενικά είναι όλοι να μην πω μπορεί επί 4 μήνες να σε πληρώνουν και τον 5ο να σου λένε ότι σε πλήρωσαν και να μην έχει μπει και ευρώ μέσα (έχει συμβεί σε γνωστό ανάθεμα και αν τα έχει πάρει ακόμα) οπότε και να πας να παραιτηθείς δεν θα σου πει και τίποτα τα δεδουλευμένα τα παίρνεις αφού παραιτηθείς, στο χέρι ή μέσω τράπεζας (αν έχει λογιστή που ασχολείται με τις πληρωμές εδώ παίζει ρόλο η επιχείρηση) τώρα για να τα χάσεις τα λεφτά μπορεί να γίνει και αυτό αλλά και να μπλέξεις με δικηγόρους δικαστήρια κλπ ποιο πολλά θα χαλάσεις παρά να πάρεις τα 120.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα