fotodv7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Ο Γλυκανισος αν και δηλώνει μεζεδοπωλειο φαίνεται καλή γκουρμεδια. Επίσης μου άρεσε και το canteen. Ελπίζω να κινούνται μέσα στο μπατζετ μου
Donalhioy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 το γλυκανισος θυμιζει παραδοσιακο ταβερνακι σε νησι.. το canteen μετριο..... αλλα ακριβο υπηρχε ενα αρκετα καλο στα καστρα αλλα δεν μπορω να το βρω.. θα το γραψω με την πρωτη ευκαιρια
Donalhioy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Φίλε, χαμόδρακα έχεις πάει; λέει τπτ; θεωρειται απο τα καλυτερα "αν οχι το καλυτερο" με 60 ευρο capital control θελεις 1 εβδομαδα να βγαζεις για να πας... "πριν 2-3 χρονια ειχα παει " αλλα εμενα δεν μου αρεσουν τα πολυ γκουρμενιλικια οποτε δεν..
athlios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Φίλε, χαμόδρακα έχεις πάει; λέει τπτ; ...ειπε ο ανθρωπος που πηγε για να φαει μπριτζολα μυριζοντας Θερμαϊκο.... Κατατά, donalhioy, εχει ριξει πολυ τιμες & ποιοτητα σε συγκριση με το παλιο ονομα που ειχε. ** Επισης πολυ δυνατο, αλλα μαλλον ξεφευγει λιγο απο το 60αρι : https://www.facebook.com/duckprivatecheffing
livewire Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Φίλε, χαμόδρακα έχεις πάει; λέει τπτ; Καλό value for money σε θαλασσινά τα Ωκεανίς και Γλυκάνισος, αμφότερα εντός του budget με λίγη προσοχή. Σε πιο μοντέρνα κουζίνα με λίγο απ'όλα, θα σκεφτόμουνα κάποιο μπαλκόνι στη Λεωφ. Νίκης, όπως το Αγιολί ή το Garson's, όπου η θέα και η ατμόσφαιρα θα εκτιμηθούν περισσότερο και το φαγητό, όντας λίγο υπερτιμημένο, θα ξεχαστεί γρήγορα.
whodatinsomniaK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Πες της να μαγειρεψει κείθε που μου θέλει και γκλαμουριές... Κι όχι τίποτα εύκολο Ε! Αρχίσαμε που αρχίσαμε τις μπιπ. 2
Donalhioy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Πες της να μαγειρεψει κείθε που μου θέλει και γκλαμουριές... Κι όχι τίποτα εύκολο Ε! Αρχίσαμε που αρχίσαμε τις μπιπ. δεν ειναι και κακη ιδεα να μαγειρεψει καποιος κατι για επετειο.. ισα ισα.. και ασχετα με τον χαβαλε και τα εκτος budget εστιατορια "π.χ το garcon ειναι νομιζω το πιο ακριβο στην θεσσαλονικη" επεσαν μερικες καλες ιδεες στο τραπεζι
Cernic Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 επίσης φίλε μου μια πολύ καλή επιλογή με θέα θάλασσα ειναι και το kitchen bar που με 60 ευρω σε πέρνει και για μπουκαλάκι κρασί.
fotodv7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Είδα το Οριζοντες στο Ηλέκτρα Palace. Εντάξει ότι και να λέμε είναι λίγο. Γνωρίζει κανείς τι παίζει από τιμές; Δεν έχω σκοπό να πλενω πιάτα όλο το βράδυ για να ξεχρεωσω
γροσερισοπ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Φίλε, χαμόδρακα έχεις πάει; λέει τπτ; μάπα μονο όνομα. φικια και μεταξωτές κορδέλες που λέμε όπως οι περισσότερες γύρω ψαροταβέρνες στη ν.κρινη, overpriced χωρίς λόγο (βάλε Μιάμι και ρέστα.) τράβα εδώ Ατλαντίς, http://www.tavernoxoros.gr/#p=t1832 άριστες τιμές και κανει και τσαχπινιές δεν έχω φύγει ποτέ απογωητευμένος. τύπου στείρα φρικασέ και τέτοια. έχει διαφορα ανα βδομάδες δικα του αλλα και τα all time classics. μετά αν έχεις καλά φράγκα αλλά τα αξίζουν για μένα γιατί ο ψήστης είναι μεγάλο τσακάλι πας μαύρη θάλασσα, http://www.tavernoxoros.gr/#p=t11766 ζόρικη εμπειριά αλλά θέλει το μπαγίοκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα