zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Στην alpha δεν ζητάνε ταυτότητα, προχθές πήγα. Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και αφμ ζητάνε να γράψεις πάνω στην απόδειξη 1
Apoll Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 μορώ να κάνω κατάθεση σε ένα λογαριασμό (θέλω να στείλω ένα ποσό για προκαταβολή ενοικιαζόμενου δωματίου) με το δίπλωμα οδήγησης????? ψαχνω να βρώ την ταυτότητα αλλά μάταια και επείγομαι Άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό αν δεν έχεις, και πλήρωνε ηλεκτρονικά. 300ευρώ ρευστό που το βρήκες σήμερον;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό αν δεν έχεις, και πλήρωνε ηλεκτρονικά. 300ευρώ ρευστό που το βρήκες σήμερον;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Στήνεσαι μια βδομαδούλα στο ΑΤΜ της γειτονιάς
Oneos33 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Να κάνω και εγώ με την σειρά μου μια μικρή ερώτηση στα γρήγορα μην ανοίγω και θρεντ, από Δευτέρα που ανοίγουν οι τράπεζες μπορώ να βγάλω νέα χρεωστική;(Μάλλον ναι υποθέτω)
AntiCambeR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό αν δεν έχεις, και πλήρωνε ηλεκτρονικά. 300ευρώ ρευστό που το βρήκες σήμερον;;;;;;;;;;;;;;;;;;; 300€ έχει και ή κουτσή Μαρία με ή χωρίς τατουάζ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα