Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις δικαιωμα να συλαβεις τον αλλο ακομα και ως πολιτης αν δεις ας πουμε κλοπη η ξυλοδαρμο(τον ακινητοποιεις μεχιρ να ερθει η αστυνομια) το αν ειχες δικιο η οχι θα αποδειχτει στα δικαστηρια.

Οπότε το συμπέρασμα είναι πως έχει τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις που έχει και ένας πολίτης και τίποτα παραπάνω.

Τον σεβασμό δια οφθαλμού και την επιβολής δια παρουσίας εξακολουθώ να τις παίρνω στο χαβαλέ. Αλλά ντάξει πες πως εγώ είμαι ανώμαλος, ότι βολεύει τον καθένα.

Δημοσ.

Και ας πουμε ότι εισαι κτηνος σαν τον ανηλικο και δουλευεις σεκιουριτι σε μια εταιρία που βγάζει τα κερατα της και εσυ παιρνεις τρεις και εξήντα (360) για ποιο λόγο να ασχοληθεις να κυνηγήσεις και να πλακωθείς στα μπουνίδια με κλεφτη; Δουλειά του σεκιουριτι ειναι απλώς να ελέγχει το χώρο.

• Like 1
Δημοσ.

γιαυτό αν είσαι κτήνος δεν πας εκεί , πας κάπου που θα πάρεις περισσότερα και θα είσαι και ποιο χρήσιμος 
και η γιαγιά μου μπορεί να ελέγχει τον χώρο , η καλύτερη της να κοιτάζει ποιος περνάει και τι κάνει 

• Like 4
Δημοσ.

Και ας πουμε ότι εισαι κτηνος σαν τον ανηλικο

Οφτοπικ: Σε αυτό το σημείο να διευκρινίσουμε πως ο ανήλικος δεν είναι κτήνος. Είναι ενας ευχάριστος τύπος στο 1.80 και 75 κιλά που ξέρει να μαγειρεύει. Κορίτσια στείλτε προτάσεις inbox. Ευχαριστώ.

(ευχαριστώ και τον chrisxxx για την ευκαιρία που μου δωσε με τη πάσα πάρε βάλε να ξεδιπλώσω την αφεντιά μου μπας και στραβωθεί καμια τσούπρα. Εγω απο τη μερία μου σαν γνήσιος Σαλπιγγίδης εκμεταλλεύομαι την ευκαιρία και στέλνω τη μπάλα στα περιστέρια.) 

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε το συμπέρασμα είναι πως έχει τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις που έχει και ένας πολίτης και τίποτα παραπάνω.

Τον σεβασμό δια οφθαλμού και την επιβολής δια παρουσίας εξακολουθώ να τις παίρνω στο χαβαλέ. Αλλά ντάξει πες πως εγώ είμαι ανώμαλος, ότι βολεύει τον καθένα.

Δεν ειναι μονο οι μυς ειναι η συνολικη παρουσια μπορεις να το παιρνεις οσο στον χαβαλε θες εγω παρακαλαγα να με παρει καποιος στον χαβαλε οταν δουλευα για να βγαλω τα νευρα μου.Επιβολη δεν υπαρχει ετσι και αλλοιως λαθος λεξη χρησιμοποιεις απλα σε υπολογιζει ο αλλος που θελει να κανει μαλακια η επιβολη ερχετε με δυο τρεις λεξεις και τον τροπο που τις εκφερεις.Αμα ειναι εκπαιδευμενος ο αλλος οκ απλα θα τις παιξετε

Δημοσ.

Η δουλεια του φυλακα δεν ειναι  να δερνει κοσμο.

Ισχυει απλα υπαρχουν ατομα που πανε γυρευοντας και ειναι πολλα.

Δημοσ.

εγω παρακαλαγα να με παρει καποιος στον χαβαλε οταν δουλευα για να βγαλω τα νευρα μου.

Η μικρή μου εμπειρία, έχει δείξει πως είναι προτιμότερο να παίρνεις στα σοβαρά αυτόν που είναι ήρεμος ή απλά δεν τον νοιάζει η εξωτερική σου παρουσία (βάρος, ύψος, μύες). Πάρα καποιον που απλά θα βρει αφορμή να βγάλει τα νεύρα του. Η δευτερη περίπτωση δείχνει ερασιτεχνισμό.

Η δουλειά του, ας πουμε φύλακα, δεν είναι να βρίσκει προφάσεις να ξεθυμάνει, αλλα να ηρεμεί καταστάσεις ή να είναι ανοιχτομάτης όπως είπα και πιο πριν. Ολα τα άλλα, επιβολή, τρόμος, παρουσία, να βγάλω τα νευρα μου, είναι παπατζιλίκια και ανήκουν στη σφαίρα του χουλιγκανισμού.   

Αυτα απο μένα. Δεν λέω πως έχω το αλάθητο, απλά ειναι η δική μου οπτική γωνια. 

Δημοσ.

Αλλα σου λεω αλλα μου λες αλλα παραθετεις.Και εγω ηρεμος ημουν μην σου πω αδιαφορος λογω χρηματων.Σου λεω απλα οτι αν μου το γυριζε στο προσωπικο το γυρναγα και εγω γιατι με επαιρνε αφου δεν καιγομουν και να χασω την δουλεια.Στην θεωρια καλα τα λες κατσε εσυ ομως 8 ωρες κατω απο τον ηλιο με 42 βαθμους και να σου πουλαγε πνευμα κανεις και θα σου λεγα που θα πηγαινε η επαγγελματικοτητα.

Δημοσ.

Ζω εξωτερικό. Εχω κάνει απίστευτες πατάτες μπροστά σε αστυνομικούς (πχ περναω φαναρι πεζων με κοκκινο). Η εγω δει το ακραίο να πηγαίνει αυτοκίνητο σε πεζοδρομο που απαγορευονται αυτοκινητα πανω σε γραμμες του τραμ. Εγινε μια απλη υποδειξη και δεν δόθηκε κλήση. Αλλα στα ματια μου το εκτιμησα πολυ περισσοτερο απο τον καθε τυπο που εχει αχτι και οταν σε σταματάει για απλό έλεγχο και ψάχνει αφορμή για να σε γράψει. Όταν το καταλάβουμε αυτό..

• Like 1
Δημοσ.

@manzah Επαγγελματίας είσαι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Ειδικά όταν είσαι εκπαιδευμένος όπου επιβάλλεται να δίνεις τοπο στην οργή. Αλλά ντάξει ότι θέλει κάνει ο καθένας. Δεν τη ξέρω αυτή τη δουλειά από μέσα (σεκιουριτας). Δεν την έχω κάνει ποτε, δεν θέλω να τη κάνω ποτέ.

Δημοσ.

Εχεις δικαιωμα να συλαβεις τον αλλο ακομα και ως πολιτης αν δεις ας πουμε κλοπη η ξυλοδαρμο(τον ακινητοποιεις μεχιρ να ερθει η αστυνομια) το αν ειχες δικιο η οχι θα αποδειχτει στα δικαστηρια.Το ειχα κανει για μερικους μηνες και μολις ειδα τι λεφτα δινουν και τι ωραρια εχουν εφυγα πετοντας.Η αληθεια ειναι οτι οπου γινοταν φασαρια και γραφανε στα τετοια τους τους σεκιουριταδες αν ημουν στον ιδιο χωρο μολις πηγαινα εγω αλλαζανε τα πραγματα δυστυχως ο κοσμος θελει μπαμπουλα.Καλα κανεις και γελας βασικα τα ατομα που βαζουν εμπνεουν μηδεν σεβασμο και δεν μπορεις να τα παρεις και στα σοβαρα σε παιρνει γραμμη ο πολιτης και σε πιανει και στο ψιλο αν εισαι χαζουλης.Απο την αλλη ειναι ανθρωποι που χρειαζονται πραγματικα τα λεφτα και μερικοι εχουν και οικογενεια.Επισης δεν τους μαθαινουν ουτε τα βασικα για διαχειριση κοσμου κτλ.

Ναι ο καθε πολιτης εχει δικαιωμα να συλαβει καποιον που διεπραξε αυτοφωρο κακουργημα/πλημμέλημα και να τον παραδωσει στις αρμοδιες αρχες.Αλλα δεν εχει δικαιωμα να ασκησει βια επισης το 99% τετοιων περιστατικων οι πολιτες δεν εχουν δει το παραμικρο απο το αδικημα απλα ακουν καποιον να φωναζει "πιαστε τον κτλπ." και για να συλαβεις καποιον θα πρεπει μετα να αποδειξεις οτι τον ειδες να διαπρατει το αδικημα.Το οτι αυτου του ιδους τα περιστατικα δεν περνουν διαστασεις βασιζονται στο γεγονος οτι ο δραστης/θυτης δεν εχει τις αναλογες γνωσεις και την οικονομικη δυνατοτητα να ξεκινησει εναν δικαστικο αγωνα εναντιον αυτου που τον συνελαβε.

Και τι εννοοω δεν υπαρχει περιπτωση να συλαβεις αντρα χωρις να τον χτυπησεις γιατι κατα 99% αυτος θα αντιδρασει πραγμα που σε κανει υπολογο για σωματικες βλαβες και διαφορα αλλα.Με τι γυναικες συνηθως ειναι πιο ευκολα λογω μυικης δυναμης και του οτι δεν αντιδρανε τοσο εντονα.Επειδη μου εχει τυχη παρομοια περιπτωση σε δικαστηριο σαν μαρτυρας σεκιουριτας και 2 πολιτες καταδικαστηκαν σε 1χρονο φυλακιση γιατι ο τυπος ειχε τσακαλι δικηγορο και καταφερε να αποδειξει οτι παρολο που ειχε βαλει σε σχολικη τσαντα διαφορα ρουχα ποτε δεν βγηκε απο το χωρο του καταστηματος χωρις να τα πληρωσει (αρα δεν υπαρχει κλοπη) αλλα τον πηρε χαμπαρι ο σεκιουριτας την ωρα που τα εβαζε στην τσαντα φωναξε κλεφτης λογομαχησαν και αλλοι 2 εξυπνοι πελατες τον εκαναν ασηκωτο.

Για αυτο εαν δεν ξερεται τελεια τον π.κ. καλυτερα φωναξτε απλα την αστυνομια και μη μπλεκεται 

Δημοσ.

fixed.

Η απάντηση είναι απλή: Μπαίνουν ως "ο γνωστός του γνωστού ενός φίλου" και συνήθως είναι άνθρωποι που θα πάνε γιατί δε βρίσκουν κάπου αλλού και με εξευτελιστικό μισθό.

Τώρα γιατί οι εταιρίες δεν ενδιαφέρονται ώστε να 'χουν υψηλής ποιότητας προσωπικό?

Προφανώς επειδή είναι ασόβαρες και επιπροσθέτως βγάζουν και περισσότερα πληρώνοντας "ανειδίκευτους" και "ανεκπαίδευτους" τρεις και εξήντα. Επίσης είναι σαν "καρτέλ" ένα πράγμα, όλοι έχουν ότι να 'ναι προσωπικό οπότε σ' όποιον και να πας πάλι ο,τι να 'ναι θα βρεις οπότε...

Wtf ?

Εω δουλέψει.

Ο μισθός είναι αρκετά καλός σε σχέση με πολλές άλλες δουλειές.

Δεν πας με μέσο.... Έχει αγγελίες.

Η δουλειά αυτή δεν θέλει ντουκια, η δουλειά του σεκιουριτα είναι να κάνει την κάμερα.

Πρωσοπικα άντεξα 2 μέρες, είναι απίστευτα βαρετή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...