panos2171 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι και στην Ελλάδα από μια χρονολογία και πίσω θεωρούνται αντίκες και δεν έχουν τέλη κυκλοφορίας κλπ. Αυτό δεν ισχύει και για αυτά τα αυτοκίνητα; Δεν έχουν τέλη κυκλοφορίας εφόσον βγάλεις πινακίδες ιστορικού. Και πάλι όμως ο εκτελωνισμός θα γίνει βάσει κυβισμού/ρύπων, δε το γλιτώνεις δηλαδή το αγγούρι του τελωνείου. 1
Mr_Proper Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εξαρτάται πως το θέτεις. Αν είσαι καλός στην δουλειά σου, πληρώνεσαι καλά στην Βρετανία. Αυτός είναι ο πραγματικός καπιταλισμός, και όχι ο σοσσιαλιστικό-κουμουνισμός που επικρατεί στην Ελλάδα που τον έχουν βαπτίσει καπιταλισμό..... https://www.youtube.com/watch?v=vJOz_464Bvk
Apoll Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δεν έχω δάνεια αν αυτό εννοείς. Άλλωστε το 370Ζ δεν είναι και ακριβό αμάξι. £23K καινούργιο έκανε με την προσφορά και τα παρελκόμενα, αλλά βρίσκεις μεταχειρισμένα με λίγα μίλια και σε πολύ καλή κατάσταση από τα £12Κ
Mr_Proper Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δεν έχω δάνεια αν αυτό εννοείς. Άλλωστε το 370Ζ δεν είναι και ακριβό αμάξι. £23K καινούργιο έκανε με την προσφορά και τα παρελκόμενα, αλλά βρίσκεις μεταχειρισμένα με λίγα μίλια και σε πολύ καλή κατάσταση από τα £12Κ όχι εννοούσα και καλά λεφτά του μπαμπά αλλά για πλάκα σε πειράζω με τα τελευταία ποστ
Apoll Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 όχι εννοούσα και καλά λεφτά του μπαμπά αλλά για πλάκα σε πειράζω με τα τελευταία ποστ Δύσκολο σου φαίνετε κάποιος να ξεκινά με μία μικρή βαλίτσα ρούχα και 300 ευρώ, πριν 12 χρόνια, και να τα έχει καταφέρει; (χωρίς πτυχίο μάλιστα). Ανεξάρτητα αν οι γονείς του έχουν πεθάνει 12 και 15 χρόνια αντίστοιχα.
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δύσκολο σου φαίνετε κάποιος να ξεκινά με μία μικρή βαλίτσα ρούχα και 300 ευρώ, πριν 12 χρόνια, και να τα έχει καταφέρει; (χωρίς πτυχίο μάλιστα). Ανεξάρτητα αν οι γονείς του έχουν πεθάνει 12 και 15 χρόνια αντίστοιχα. Συμβαίνει αλλά δεν το λες κι εύκολο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα