Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Angry Birds έφερε την επανάσταση στην αγορά του mobile gaming μετά την διάθεση του το 2009, και από τότε έως σήμερα η Rovio, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του έχει ανακοινώσει πολλά παιχνίδια με βάση το πρωτότυπο (off-shoots, follow-up games κ.ά).

Εκμεταλλευόμενη επίσης την τρομερή επιτυχία της σειράς παιχνιδιών για φορητές συσκευές, η Rovio πουλάει επιπλέον merchandise ενώ εργάζεται και πάνω σε μία ταινία, με τους Peter Dinklage και Maya Rudolph που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Απρίλιο.

Μετά από έξι χρόνια επιτυχιών και 3 δισεκατομμύρια downloads για την σειρά παιχνιδιών, η Rovio ανακοίνωσε ότι το Angry Birds 2 θα είναι στην διάθεση των gamers στις 30 Ιουλίου (η εταιρεία θα αποκαλύψει το παιχνίδι σε σχετική εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο, στις Ηνωμένες Πολιτείες).

Αν και η Rovio δεν ανέφερε συγκεκριμένα app stores, είναι μάλλον ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα κάνει την εμφάνιση του σε όλα τα app stores ταυτόχρονα, και στα Google Play και Amazon app store για συσκευές Android, και στο Apple App Store για συσκευές iOS καθώς και στα Windows app stores για συσκευές με λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Link.png Site: Engadget

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεχρι τωρα τα καλυτερα ηταν το Epic και το Angry birds Go. αμα ειναι φαση Epic 8α λεει ασχημα. Αμα ειναι παλι με σφεντoνα..Δεν

Δημοσ.

O καρκινος των κινητων. 10 λεπτα το επαιξα και επαθα αναγουλα μονο και μονο με τον ηχο.

Πιο ηλιθιο παιχνιδι δεν εχω δει που να εχει κερδισει τοσο κοσμο. 

Συναγωνιζεται επαξια με το Candy Crash Saga για το πιο βλαμενο big hit ολων των εποχων στα κινητα.

Παω να ξερασω.

• Like 8
Δημοσ.

Ωραία αγγλικά χρησιμοποιούν. Συγχαρητήρια στο βωμό του marketing στους αναφάλβητους ανά τον κόσμο θυσιάζεται η γλώσσα. ΟΥΣΤ. Και μάπα παιχνίδι. Αγοράστε κανά PSP - PSVita GBA Advance και παίξτε on the go. Τι Angry Birds .... Γνώμη μου χωρίς παρεξήγηση 

• Like 4
Δημοσ.

Ωραία αγγλικά χρησιμοποιούν. Συγχαρητήρια στο βωμό του marketing στους αναφάλβητους ανά τον κόσμο θυσιάζεται η γλώσσα. ΟΥΣΤ. Και μάπα παιχνίδι. Αγοράστε κανά PSP - PSVita GBA Advance και παίξτε on the go. Τι Angry Birds .... Γνώμη μου χωρίς παρεξήγηση 

Μα τι λες τωρα ? Να δωσουμε 100ευρο σε psp/3ds για να παιξουμε ανθρωπινα παιχνιδια, τι στιγμη που εχουμε σκασει 700-800 για iphones ?  

• Like 4
Δημοσ.

μάγκες το gaming εκτός απο παιδιά δεν ευδοκιμεί πουθενά έξω.....όλος ο κόσμος παίζει στο σαλόνι του στο ps/xbox και στο pc όταν αράζει,όταν περιμένει στο λεωφορείο η στο μετρό ε θα κάτσει να περάσει λίγο η ώρα του με το κινητό του και ας είναι και των 100 ευρώ που εμένα με 90 ευρώ διπύρηνο παίζει πάρα πολλά παιχνίδια.

δεν είναι όλοι hardcore gamers στον δρόμο και στα παγκάκια για να καίγονται και εκεί,εγώ θα παίξω κανα gran turismo χαλαρά,κανένα shooter στο pc και αυτό όταν πάω βόλτα πάω βόλτα δεν βγάζω την μαεστρία μου στο gaming,συμφωνώ ότι η εμπειρία gaming δεν είναι επάξια των psp αλλά όπως είπα δεν είναι όλοι hardcore gamers.

και στο σπίτι απλά ειναι άχρηστο ένα psp γιατί οι περισσότεροι θα έχουν ένα xbox, ένα ps η ένα pc για να παίξουν και δεν θα βγάλουν τα μάτια τους με το gadgetάκι.

Δημοσ.

Φιλε σεβαστη η αποψη σου, αλλα στο mobile-Tablet gaming βγαινουν παιχνιδαρες με 2,3 και 5 ευρω, Και πλεον παιζουν εκατομμυρια ατομα. Οκ υπαρχει και πολυ σαβουρα αλλα αυτο υπαρχει σε ολες τις πλατφορμες. Οι μισοι που ξερω που ειχαν καποτε πσπ και βιτα και τετοια ( ειχα και γω παλια) τα πουλησαν και πηραν tablet και οι αλλοι μισοι μετανιωσαν την ωρα που τα πηραν. Ανεβαινει συνεχως το mobile-Tablet gaming γι αυτο και βλεπεις οτι και η Nintendo στρεφεται προς τα εκει. Μονο στο fallout στο ios να φανταστεις παιζουν 70 εκ παικτες.

Δημοσ.

Φιλε μου και στο vita 3ds τα games tou 2ευρου ειναι πολυ ανωτερα απο τα γεματα διαφημίσεις και απειρα runner ,one button games των κινητών. Αλλα ναι υπαρχουν παιχνιδια σε ποιότητα κονσόλας στα κινητα μονο αμα συνδέσεις εναν μοχλο στο κινητό

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορείτε να καταλάβετε μερικοί ότι δεν είναι όλες οι ώρες για σοβαρά games και για κονσολα/pc.

Τωρα πχ κάνω τις διακοπές μου. Μόλις γυρίσω απο την παραλία στο τροχόσπιτο μου και φάω το φαΐ μου στρίβω ένα τσιγαράκι και παίζω παιχνιδακια όπως αυτό έτσι για να σκοτώσω ένα δίωρο και να ξαναπάω στην παραλία.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...