Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρα παιχνιδι ειναι, puzzle game απο τα ωραια, λιγο παιδικο concept αλλα who cares. Περναει ωραια η ωρα σου στο wc

• Like 7
Δημοσ.

τι ωραια να εχεις τοσες επιλογες! αλλες χωρες εχουν μονο τα παιχνιδια που παιρνουν το οκ απτην κεντρικη εξουσια και κουτσουρεμενο ιντερνετ!

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα παιχνιδι ειναι, puzzle game απο τα ωραια, λιγο παιδικο concept αλλα who cares. Περναει ωραια η ωρα σου στο wc

Χέσε μέσα, που λένε!

Τα περισσότερα παιχνίδια για κινητά, έχουν αυτή την χρήση από ενήλικες άντρες!!! (οι γυναίκες παίζουν στο μετρο και τον προαστιακό!)

• Like 1
Δημοσ.

Χέσε μέσα, που λένε!

Τα περισσότερα παιχνίδια για κινητά, έχουν αυτή την χρήση από ενήλικες άντρες!!! (οι γυναίκες παίζουν στο μετρο και τον προαστιακό!)

Λογικό.

Οι γυναίκες παίζουν αλλα πράγματα οταν είναι στο μπάνιο, αλλα όχι μονες ;)

Δημοσ.

Εσείς που κράζετε αντιλαμβάνομαι ότι είστε purists σε όλα τα πράγματα στη ζωή σας. Το αυτοκίνητό σας είναι Caterham και όχι SUV γαϊδούρι, δεν τρώτε junk food και από ταινίες βλέπετε μόνο σινεφίλ. Έτσι δεν είναι;

To Angry birds είναι το δημοφιλέστερο game στα κινητά, για να έγινε αυτό σημαίνει ότι το ήθελαν πολλοί. Ασχέτως αν είναι μίλια φωτός μακριά από οποιαδήποτε gaming console. 

• Like 3
Δημοσ.

O καρκινος των κινητων. 10 λεπτα το επαιξα και επαθα αναγουλα μονο και μονο με τον ηχο.

Πιο ηλιθιο παιχνιδι δεν εχω δει που να εχει κερδισει τοσο κοσμο. 

Συναγωνιζεται επαξια με το Candy Crash Saga για το πιο βλαμενο big hit ολων των εποχων στα κινητα.

Παω να ξερασω.

Απορώ γιατί σας αρέσει.

Μπράβο γιατί άλλωστε τα παιχνίδια ή αρέσουν σε όλους η σε κανέναν! 

όπως το φαγητό...δεν μπορώ να καταλάβω ποιοί ανώμαλοι διαστροφικοί πίθηκοι τρώνε καρπούζι με φέτα! ΚΑΝΕΙΣ δεν πρέπει να το τρώει επειδή το λέω εγώ!! Άντε τώρα πήραμε και θάρρος και μας αρέσουν τα εξαγριωμένα πουλιά!

• Like 5
Δημοσ.

Φιλε σεβαστη η αποψη σου, αλλα στο mobile-Tablet gaming βγαινουν παιχνιδαρες με 2,3 και 5 ευρω, Και πλεον παιζουν εκατομμυρια ατομα. Οκ υπαρχει και πολυ σαβουρα αλλα αυτο υπαρχει σε ολες τις πλατφορμες. Οι μισοι που ξερω που ειχαν καποτε πσπ και βιτα και τετοια ( ειχα και γω παλια) τα πουλησαν και πηραν tablet και οι αλλοι μισοι μετανιωσαν την ωρα που τα πηραν. Ανεβαινει συνεχως το mobile-Tablet gaming γι αυτο και βλεπεις οτι και η Nintendo στρεφεται προς τα εκει. Μονο στο fallout στο ios να φανταστεις παιζουν 70 εκ παικτες.

Δεν αναφέρομαι σε αυτά π.χ. ports από κονσόλες σε HD ή online mmos όπως το Order of Chaos - Pocket Legends στα τύπου Angry Birds Flappy Bird αναφέρομαι :) 

μάγκες το gaming εκτός απο παιδιά δεν ευδοκιμεί πουθενά έξω.....όλος ο κόσμος παίζει στο σαλόνι του στο ps/xbox και στο pc όταν αράζει,όταν περιμένει στο λεωφορείο η στο μετρό ε θα κάτσει να περάσει λίγο η ώρα του με το κινητό του και ας είναι και των 100 ευρώ που εμένα με 90 ευρώ διπύρηνο παίζει πάρα πολλά παιχνίδια.

δεν είναι όλοι hardcore gamers στον δρόμο και στα παγκάκια για να καίγονται και εκεί,εγώ θα παίξω κανα gran turismo χαλαρά,κανένα shooter στο pc και αυτό όταν πάω βόλτα πάω βόλτα δεν βγάζω την μαεστρία μου στο gaming,συμφωνώ ότι η εμπειρία gaming δεν είναι επάξια των psp αλλά όπως είπα δεν είναι όλοι hardcore gamers.

και στο σπίτι απλά ειναι άχρηστο ένα psp γιατί οι περισσότεροι θα έχουν ένα xbox, ένα ps η ένα pc για να παίξουν και δεν θα βγάλουν τα μάτια τους με το gadgetάκι.

Τι λες βρε φίλε που δεν ευδοκιμεί έξω; Καταρχήν εγώ στο λεωφορείο ποτέ θα έπαιζε video game προτιμώ να διαβάσω ή να ακούσω μουσική. Μία φορά το έκανα στο PSP για 5 λεπτά (FF VII PS One). Κοίταξε το να έχεις PSP δεν σε κάνει αυτόματα hardcore gamer. Εξάλλου τι σημαίνει hardcore - αυτός που ακολουθεί πιστά ένα gaming franchise ή εκείνος που παρατάει τα πάντα για να παίζει video games; Το τελευταίο πχ είναι ψυχολογικό πρόβλημα. Ίσως δεν το αναφέρω καλά. 

Εσείς που κράζετε αντιλαμβάνομαι ότι είστε purists σε όλα τα πράγματα στη ζωή σας. Το αυτοκίνητό σας είναι Caterham και όχι SUV γαϊδούρι, δεν τρώτε junk food και από ταινίες βλέπετε μόνο σινεφίλ. Έτσι δεν είναι;

To Angry birds είναι το δημοφιλέστερο game στα κινητά, για να έγινε αυτό σημαίνει ότι το ήθελαν πολλοί. Ασχέτως αν είναι μίλια φωτός μακριά από οποιαδήποτε gaming console. 

Εγώ ναι δεν βλέπω μάπες ταινίες πρόσφατα είδα το A Little Chaos και το προτείνω σε όλους. Αν και μικρός ηλικακά σχετικά (22) έχω σιχαθεί τη σαπίλα και το σκουπίδι. Όχι το είναι το δημοφιλέστερο παιχνίδι δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για την ποιότητά του. Αν σήμαινε δεν θα  υπήρχαν τα γνωστά Gems ανά καιρούς σε κάθε κονσόλα. Το HAZE πχ ένα από τους κλώνους - killers του HALO το 2008 αποδείχθηκε ίσως η μεγαλύτερη μάπα παιχνιδιού στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας ασχέτος αν το είχε στα χέρια της μια από τις καλύτερες εταιρίεας παραγωγής και σχεδιασμού βιντεοπαιχνιδιών η Radical Games. Επίσης το ότι το Jurassic Park θα κάνει εισπράξεις χιλιαπλάσιες από τα κέρδη μαζεμένων ταινιών του BBC φυσικά δεν το καταστεί πιο ποιοτικό από αυτές τις ταινίες! :) 

Δημοσ.

Εγω πάντως με τις τοσες πολλες εκδοσεις που έχουν βγάλει έχω μπερδευτεί..έπαιξα το 1ο το βαρεθηκα και μεχρι εκεί..θα δοκιμάσω και το καινούριο αν κ δεν περιμένω πολλά πράγματα

Δημοσ.

Τι λες βρε φίλε που δεν ευδοκιμεί έξω; Καταρχήν εγώ στο λεωφορείο ποτέ θα έπαιζε video game προτιμώ να διαβάσω ή να ακούσω μουσική. Μία φορά το έκανα στο PSP για 5 λεπτά (FF VII PS One). Κοίταξε το να έχεις PSP δεν σε κάνει αυτόματα hardcore gamer. Εξάλλου τι σημαίνει hardcore - αυτός που ακολουθεί πιστά ένα gaming franchise ή εκείνος που παρατάει τα πάντα για να παίζει video games; Το τελευταίο πχ είναι ψυχολογικό πρόβλημα. Ίσως δεν το αναφέρω καλά. 

Εγώ ναι δεν βλέπω μάπες ταινίες πρόσφατα είδα το A Little Chaos και το προτείνω σε όλους. Αν και μικρός ηλικακά σχετικά (22) έχω σιχαθεί τη σαπίλα και το σκουπίδι. Όχι το είναι το δημοφιλέστερο παιχνίδι δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για την ποιότητά του. Αν σήμαινε δεν θα  υπήρχαν τα γνωστά Gems ανά καιρούς σε κάθε κονσόλα. Το HAZE πχ ένα από τους κλώνους - killers του HALO το 2008 αποδείχθηκε ίσως η μεγαλύτερη μάπα παιχνιδιού στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας ασχέτος αν το είχε στα χέρια της μια από τις καλύτερες εταιρίεας παραγωγής και σχεδιασμού βιντεοπαιχνιδιών η Radical Games. Επίσης το ότι το Jurassic Park θα κάνει εισπράξεις χιλιαπλάσιες από τα κέρδη μαζεμένων ταινιών του BBC φυσικά δεν το καταστεί πιο ποιοτικό από αυτές τις ταινίες! :)

δεν ευδοκιμεί είμαι φοιτητής 22 χρονών και δεν έχω δει psp στα χέρια κανενός 4 χρόνια τώρα,και μιλάμε για νέες ηλικίες σχετικά.

παλιά που ο ανταγωνισμός ήταν τα java των sony ericsson και των nokia και η nitendo ευδοκιμούσε το psp αλλά τώρα όχι.

γενικά έξω δεν ευδοκιμεί το gaming,στο σπίτι ναι αλλά στην βόλτα η στον δρόμο δεν δίνεις λεφτά + να κουβαλάς την κουμούτσα μαζί.

hardcore gamer εννοώ αυτόν που παίρνει τρελά στα σοβαρά τα παιχνίδια με αποτέλεσμα να μην καταδέχεται να παίξει με περιορισμούς παιχνίδια και πάει να πληρώνει κονσόλες για έξω.

συνομήλικε πρέπει να καταλάβεις κάτι,δεν αρέσουν σε όλους όλα και σε όλους τα ίδια,το ότι εσένα σε αφήνουν αδιάφορο τα candy crash και τα angry birds μαζί σου ούτε εγώ τα πάω ιδιαίτερα αλλά σε πολύ κόσμο αρέσουν και έχουν δικαίωμα να τα παίζουν,

και αν εξαιρέσεις τους 5-10 μεγάλους συνφορουμίτες εδώ μέσα που ασχολούνται με Pc και παίζουν και κανα game όλοι οι άλλοι σαν την μάνα μου κλπ λένε τι παιχνίδια παίζεις εκεί? πρέπει να πατάς 50 διαφορετικά κουμπια και όλα γρήγορα να γίνονται και να σκοτώνεις κλπ και σου λέει αυτό πατάω 2 κλικ και νάτο το δούλεψα εύκολα και έπαιξα,σαν να δίνεις σε 5χρονο να οδηγήσει ελικόπτερο τους φαίνεται όταν τους παρουσιάζεις ένα "σύνθετο" παιχνίδι σαν το call of duty.

και εσένα άμα σου δώσουν ένα s3 να το πας κομμάτια θα γουστάρεις τέρμα και αν το δώσεις σε έναν πιλότο της F1 θα του φανεί χελώνα.

Δημοσ.

Μη βριζετε την καλυτερη κονσολα χειρος (PSP) που εχει βγει ποτε, γιατι θα σας δαγκωσω.

Μιλαμε για 100αδες χιλιαδες παιχνιδια τρεχουν στο σκατουλακι. Παιχνιδια με αρχη, μεση και τελος. Η δυναμη του ειναι το emulation, η αληθεια ειναι.

Αν δεν το ειχατε ποτε, να τσακιστειτε να πατε να το παρετε.

Οσοι το ειχατε.... Φτου και ντροπη σας που το πουλησατε. Ειναι ανεκτιμητης αξιας και δε μετριεται σε χρηματα.

Ναι. Τοσο καλο ειναι. Δεν υπερβαλω.

• Like 2
Δημοσ.

Μη βριζετε την καλυτερη κονσολα χειρος (PSP) που εχει βγει ποτε, γιατι θα σας δαγκωσω.

Μιλαμε για 100αδες χιλιαδες παιχνιδια τρεχουν στο σκατουλακι. Παιχνιδια με αρχη, μεση και τελος. Η δυναμη του ειναι το emulation, η αληθεια ειναι.

Αν δεν το ειχατε ποτε, να τσακιστειτε να πατε να το παρετε.

Οσοι το ειχατε.... Φτου και ντροπη σας που το πουλησατε. Ειναι ανεκτιμητης αξιας και δε μετριεται σε χρηματα.

Ναι. Τοσο καλο ειναι. Δεν υπερβαλω.

Δεν με ψήνει. Όσες φορές και να παίξω στου κολλητού μου απλά δεν μπορώ να χαρώ το γκειμ.

Ψήνομαι να πάρω ένα Ds για κανα ποκεμον και μαριο. Γενικά για χαλαρό gaming και το One για πιο σοβαρό και multiplayer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...