Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμιά σχέση όμως.Κάτσε να κάνω ένα ρηπητ την ιστορία με την μάνα μου κ την αισθητικό της για να καταλάβεις σε πόσο φαμπιουλους κ υποστηρικτική οικογένεια μεγάλωσα.

Φάση 17-18 χρονών εγώ τώρα κ ήδη ήμουν out... well σε όλους : οικογένεια,φίλους,γνωστούς,κοκ.Η καρακατινάρα κ καραψωνάρα κομμώτρια/αισθητικός της μάνας μου Κηφισιά μεριά είχε μάθει από τον γιο της (συμμαθητής μου) ότι ήμουν γκέι κ σε 2-3 περιστάσεις είχε πετάξει κάτι ομοφοβικά/στερεοτυπικά σχόλια οπότε η μάδερ μου αποφάσισε να της δώσει ένα μαθηματάκι.Ακολουθεί το επικό τρολάρισμα της θεικής τοξομάδερ.

-Για δες το παντελόνι που πήρα στο γιο μου 

-Στον μικρό ε?

-Ναι,να δες τι ωραία απόχρωση

Αυτή παγώνει εντωμετάξυ όταν βλέπει το παντελόνι που βγάζει η μάνα μου από την τσάντα.

-Ροζάκι.Να βγεί σωστός γκέι ο γιόκας μου,όχι παίζουμε καλέ.

btw το έχω ακόμα ενθύμιο το παντελονάκι (γυναικείο ήταν γιατί δεν έβρισκε ροζ αντρικό λολ).Βασικά δεν ξαναπάτησε η μάνα μου στην επιχείρηση της.

Μπράβο στη μητέρα σου. Καλά της τα είπε της κατίνας.

χαχαχα καλό, εγώ είχε τύχει να παω στο φρουραρχείο στην Αθήνα για κάποια θέματα που είχα με τον στρατό και μέσα στους άνδρες εκεί ήταν ένας με ροζ παντελόνι. Μερικοί τον περάσαμε για τραβέλι και μάλλον το έβαλε για να παίξει θέατρο στους γιατρούς.

Ήξερα άτομο που και εκείνο είχε προσποιηθεί ότι ήταν transsexual, για να πάρει απαλλαγή. Και την πήρε. Προσωπικά, το θεωρώ απαράδεκτο να παίζεις θέατρο για να πάρεις απαλλαγή από τον στρατό.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...