Drop_Dead Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καλημέρα, θέλω να κάνω μια μεταφορά μέσω ebanking. Έχω euro bank και θέλω να μεταφέρω σε alpha bank αλλα στις επιλογές μου βγάζει alpha bank αε και alpha bank πρωην εμπορική. Μπορώ κάπως να δω σε ποια ανήκει ο λογαριασμός που θέλω να στείλω τα χρήματα; επισης μου φαίνεται παράξενο που δεν το αναγνωρίζει από του. Πρέπει κάθε φορά να ψάχνομαι που ανήκει (και απο που ηρθε )
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Όταν γραφεις το ΙΒΑΝ του δικαιουχου δεν σου βγαζει αυτόματα τα υπολοιπα στοιχεια ?
Drop_Dead Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δεν δοκίμασα με iban θα το κάνω μόλις επιστρέψω σπίτι. Πάντως με απλό αριθμό λογαριασμού δεν μου βγάζει (ίσως επειδή είναι και απο άλλη τράπεζα δε ξέρω). Μου φαίνεται περίεργο πάντως που πχ τα πρώτα 2 ψηφία ή κάτι τέτοιο δεν είναι κωδικός τράπεζας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν δοκίμασα με iban θα το κάνω μόλις επιστρέψω σπίτι. Πάντως με απλό αριθμό λογαριασμού δεν μου βγάζει (ίσως επειδή είναι και απο άλλη τράπεζα δε ξέρω). Μου φαίνεται περίεργο πάντως που πχ τα πρώτα 2 ψηφία ή κάτι τέτοιο δεν είναι κωδικός τράπεζας. Προσεχε γιατι αν πας απο Eurobank e-banking αλλα νομιζω και απο αλλες τραπεζες να κανεις μεταφορα σε αλλη τραπεζα με απλη μορφη λογαριασμου οι χρεωσεις ειναι τρελλες...10-15 ευρω ανα συναλλαγη Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2015 από Γιάννης Platano
Levitin Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Άσχετο: Να ρωτήσω, έχω ζητήσει έκδοση κωδικών Eurobank ebanking στις 10/7 και ακόμα τίποτα. Έβγαλε κανένας σας κωδικούς όταν γινόταν το "σώσε"; Φτάσανε με κούριερ σπίτι σας; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Άσχετο: Να ρωτήσω, έχω ζητήσει έκδοση κωδικών Eurobank ebanking στις 10/7 και ακόμα τίποτα. Έβγαλε κανένας σας κωδικούς όταν γινόταν το "σώσε"; Φτάσανε με κούριερ σπίτι σας; Μπορεις να ζητησεις και online κωδικους και τους παιρνεις αμμεσως αλλα δεν μπορεις με αυτους να κανεις πληρωμες και μεταφορες . Εβγαλε ο γιος μου πριν 2-3 μερες να βλεπει την μισθοδοσια του . 1
Porg Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Προσεχε γιατι αν πας απο Eurobank αλλα νομιζω και απο αλλες τραπεζες να κανεις μεταφορα σε αλλη τραπεζα με απλη μορφη λογαριασμου οι χρεωσεις ειναι τρελλες...10-15 ευρω ανα συναλλαγη Στο ταμείο, απο ebanking νομίζω είναι ελάχιστα... Όπως και να έχει ενημέρωσε και εμάς
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Στο ταμείο, απο ebanking νομίζω είναι ελάχιστα... Όπως και να έχει ενημέρωσε και εμάς Διορθωσα: Προσεχε γιατι αν πας απο Eurobank e-banking
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δεν δοκίμασα με iban θα το κάνω μόλις επιστρέψω σπίτι. Πάντως με απλό αριθμό λογαριασμού δεν μου βγάζει (ίσως επειδή είναι και απο άλλη τράπεζα δε ξέρω). Μου φαίνεται περίεργο πάντως που πχ τα πρώτα 2 ψηφία ή κάτι τέτοιο δεν είναι κωδικός τράπεζας. Oυτε με ΙΒΑΝ γίνετε, ουτε στην ιδια τράπεζα, ουτε στέλνοντας σε αλλη, στην ιδια μόνο τράπεζα σου βγάζει όνομα κλπ, αλλά μονο μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, Οι χρεώσεις ειναι 1 ευρω εσυ που στελνεις, 4 ευρω αυτος που παραλαμβάνει, και παντα μιλαμε για e-banking και διαφορετικες τραπεζες (εμβασμα δηλαδη)
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Oυτε με ΙΒΑΝ γίνετε, ουτε στην ιδια τράπεζα, ουτε στέλνοντας σε αλλη, στην ιδια μόνο τράπεζα σου βγάζει όνομα κλπ, αλλά μονο μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, Οι χρεώσεις ειναι 1 ευρω εσυ που στελνεις, 4 ευρω αυτος που παραλαμβάνει, και παντα μιλαμε για e-banking και διαφορετικες τραπεζες (εμβασμα δηλαδη) Στην Eurobank μεσω e-banking γινεται και σε ρωταει αν θα χρεωθεις ολα τα εξοδα εσυ ή και ο δικαιουχος . Το λεω με σιγουρια γιατι για καποιους λογους κανω μεταφορα σε Πειραιως τακτικα . Χρεωση 2,15 ευρω .
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Στην Eurobank μεσω e-banking γινεται και σε ρωταει αν θα χρεωθεις ολα τα εξοδα εσυ ή και ο δικαιουχος . Το λεω με σιγουρια γιατι για καποιους λογους κανω μεταφορα σε Πειραιως τακτικα . Χρεωση 2,15 ευρω . Σε ολες τις τραπεζες γινετε αυτο, ειπα εγω οτι δεν γινετε να τα χρεωθεις ολα εσυ
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Σε ολες τις τραπεζες γινετε αυτο, ειπα εγω οτι δεν γινετε να τα χρεωθεις ολα εσυ Απο Πειραιως σε αλλη Τραπεζα με σιγουρια δεν γινεται να χρεωθει καποιος ολα τα εξοδα ουτε ξερει ποσα θα κρατησει στον αλλον η δικη του Τραπεζα .Ειναι θεμα της αλλης Τραπεζας. Στα πιο πανω που γαρφεις μηπως ξεχασες ενα ερωτηματικο στο τελος ?
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Απο Πειραιως σε αλλη Τραπεζα με σιγουρια δεν γινεται να χρεωθει καποιος ολα τα εξοδα ουτε ξερει ποσα θα κρατησει στον αλλον η δικη του Τραπεζα .Ειναι θεμα της αλλης Τραπεζας. Στα πιο πανω που γαρφεις μηπως ξεχασες ενα ερωτηματικο στο τελος ? Αυτο όπως καταλαβαίνεις ειναι λαθος, και στις 4 σηστιμικες τράπεζες μπορεις να χρεώσεις τα εξοδα οπου θελεις ή να τα διαμοιράσεις, οι επιλογες ειναι διεθνείς και χαρακτηρίζονται ως OUR(ολα εσυ), SHA(μονο τα δικα σου εξοδα) BEN(ολα ο αποδεκτης)
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Αυτο όπως καταλαβαίνεις ειναι λαθος, και στις 4 σηστιμικες τράπεζες μπορεις να χρεώσεις τα εξοδα οπου θελεις ή να τα διαμοιράσεις, οι επιλογες ειναι διεθνείς και χαρακτηρίζονται ως OUR(ολα εσυ), SHA(μονο τα δικα σου εξοδα) BEN(ολα ο αποδεκτης) Κι ομως στην Πειραιως δεν γινεται να τα χρεωθεις ολα εσυ . Για αλλες Τραπεζες δεν ξερω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα