NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Κι ομως στην Πειραιως δεν γινεται να τα χρεωθεις ολα εσυ . Για αλλες Τραπεζες δεν ξερω . Δηλαδή να βάλω και print screen??????
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δηλαδή να βάλω και print screen?????? Σου εστειλα pm . Μια διευκρινηση . Σε χωρα που δεν εχει ευρω μπορεις να επιλεγξεις να χρεωθεις ολα τα εξοδα ή οχι με web banking Πειραιως.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εχω κι εγω απο Πειραιως και ετσι ειναι αλλα αν συνεχισεις και βαλεις λογαριασμο που θα παει εκτος Πειραιως η μονη επιλογη που σου αφηνει ειναι να χρεωθεις τα δικα σου εξοδα .Δοκιμασε το και θα δεις οτι εχω δικιο Προσαπαω να το αποδειξω με απεικονηση οθονης αλλα το συστημα της Πειραιως εχει πεσει τωρα Εφτιαξε το συστημα .Μολις επιλεξεις νομισμα ευρω μονο μια επιλογη υπαρχει
Levitin Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μπορεις να ζητησεις και online κωδικους και τους παιρνεις αμμεσως αλλα δεν μπορεις με αυτους να κανεις πληρωμες και μεταφορες . Εβγαλε ο γιος μου πριν 2-3 μερες να βλεπει την μισθοδοσια του . Σε ευχαριστώ! Δούλεψε 1
Drop_Dead Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Προσεχε γιατι αν πας απο Eurobank e-banking αλλα νομιζω και απο αλλες τραπεζες να κανεις μεταφορα σε αλλη τραπεζα με απλη μορφη λογαριασμου οι χρεωσεις ειναι τρελλες...10-15 ευρω ανα συναλλαγη Τι εννοείς απλή μορφή λογαριασμού;
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Τι εννοείς απλή μορφή λογαριασμού; Σε μορφη που δεν ξεκιναει με GR........και αλλα 25 ψηφια που ειναι η διεθνης μορφη τραπεζικων λογαριασμων Σε ευχαριστώ! Δούλεψε Απλα να ξερεις οτι εχεις περιορισμενες δυνατοτητες .Πρεπει να πας σε κατάστημα για να σου δωσουν κωδικούς και για phone banking για να εχεις πληρη προσβαση. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2015 από Γιάννης Platano
iordanis77 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Παιδια, λεει μεσα οτι αν προκειται για μεταφορα χρηματων σε χωρες της ευρωπαικης ζωνης, ειναι υποχρεωτικη η χρεωση του παραληπτη, ασχετως τι επιλογες υπαρχουν στα μενου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα