Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας για το συγκεκριμένο laptop.

Λίγα λόγια για το ιστορικό του.

Ελαφριά χρήση από τότε που το πήρα, υπάρχει desktop και έτσι δεν το χρησιμοποιώ για βαριές εργασίες.

Το έχω μπορώ να πω σε καλή κατάσταση, παρ'όλα αυτά μου παρουσίασε πρόβλημα στην κάρτα γραφικών το χειμώνα που μας πέρασε.

Το πήγα κάπου το έκαναν reballing, και από τότε το δουλεύω με windows starter χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Εδώ και λίγες μέρες εκει που σερφάρω ή κάνω κάποια άλλη εργασία, χωρίς να ζορίζεται ιδιαίτερα, παγώνει.

Δεν κινείται το ποντίκι, δεν δουλευει κανένα πλήκτρο και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πατάω το κουμπί που ανοίγει για να σταματήσει. Αν δεν πατήσω το κουμπί, έτσι ΄΄παγωμένο΄΄ που είναι μετά από λίγη ώρα ανεβάζει στροφές υπερθερμένεται και κλείνει μόνο του.

Περιμένω λίγη ώρα,το ξανανοίγω και ξεκινούν κανονικά τα windows.

Η θερμοκρασία με το cpuid είναι στα 70 με 80. Εκεί κυμαίνεται συνήθως.

Από σκόνες δεν πιστεύω να έχει γιατί το χειμώνα το καθαρίσαμε. Και όταν το ανοίξαμε τότε πάλι δεν είχε πολλές. Οι ώρες που το δουλευω είναι λίγες, και ο χώρος που το έχω καθαρός.

Πιστευετε ότι αυτό το πάγωμα οφείλεται στην  υπερθερμανση, ή εχει να κάνει με την κάρτα γραφικών?

Ευχαριστώ πολύ και όποια γνώμη είναι καλοδεχούμενη, γιατί δεν σκοπεύω να το πάω πάλι σε μάστορα.

Θα το παλέψω μόνος μου.

Δημοσ.

Λογικά ναι οφείλεται στις μεγάλες θερμοκρασίες ή στην κάρτα γραφικών και το reballing ειναι λύση η οποία δεν κρατάει για πολύ.

Αυτο που μπορείς να κάνεις μόνος σου ειναι να το ανοίξεις να αλλάξεις πάστες και να καθαρίσεις το ανεμιστηράκι απο σκόνες κτλπ τώρα αν συνεχίζει το πρόβλημα πρέπει να πάει παλι σε τεχνικό αλλα μην περιμένεις και πολλά απο την στιγμή που η κάρτα έχει πρόβλημα

Δημοσ.

Έχω αλλάξει τον χειμώνα πάστες και το καθαρίσαμε γενικά από μέσα.

Μάλλον θα περιμένω να δω πως πάει.

Δημοσ.

Το οτι το καθαρισες τον χειμωνα δεν σημαινει οτι δεν ξαναγεμισε σκονες κ.α. η ψυκτρα.Ειδικα αφου εκανες και reballing καθαρισε το για να μην επιβαρυνεις την καρτα.

Δημοσ.

Κοίτα λογικά ειναι απο το reballing που οπως σου ειπε ειναι προσωρινή λύση αμα σου ξανα χαλάσει καλύτερα να μην μπείς καν στον κόπο να το επισκευάσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...