Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κανουν οτι μπορουν για να μην τα παρεις απλα πραγματα

ναι το ξερω γιατι στην δηλωση ε1 αν δν βαλεισ ιβαν δεν σαφηνει να κανεισ αιτηση

Δημοσ.

ναι το ξερω γιατι στην δηλωση ε1 αν δν βαλεισ ιβαν δεν σαφηνει να κανεισ αιτηση

Και που ειναι το κακο σε αυτο ??? Δηλωση δεν σε αφηνει να κανεις και οχι αιτηση κι αυτο μονο αν το αποτελεσμα ειναι πιστωτικο (παιρνεις πισω).

Δημοσ.

παιδια σημερα πηγα στην εφορια και πηρα τα λεφτα απο το ταμειο μετα απο 50 μερες που περιμενα, τα λεφτα δεν εμπαιναν γιατι επρεπε να κανω υπεθυνη δηλωση γιατι το 10,11,12 δεν ειχα εισοδημα ουτε ακινητο-αυτοκινητο και δεν εκανα φορολογικη.

Για αυτο πηγαίνετε και εσεις μια βολτίτσα αν ειναι μικρο το ποσο θα το παρετε αμεσως :)

• Like 1
Δημοσ.

παιδια σημερα πηγα στην εφορια και πηρα τα λεφτα απο το ταμειο μετα απο 50 μερες που περιμενα, τα λεφτα δεν εμπαιναν γιατι επρεπε να κανω υπεθυνη δηλωση γιατι το 10,11,12 δεν ειχα εισοδημα ουτε ακινητο-αυτοκινητο και δεν εκανα φορολογικη.

Για αυτο πηγαίνετε και εσεις μια βολτίτσα αν ειναι μικρο το ποσο θα το παρετε αμεσως :)

Για αυτό επιμενω ότι οποιος είναι πανω από 18 ετων να κανει εστω μηδενικες δηλωσεις.

Δημοσ.

Για αυτό επιμενω ότι οποιος είναι πανω από 18 ετων να κανει εστω μηδενικες δηλωσεις.

γιατι τωρα τι θα παθει? δεν θα του δωσουν την επιστροφη?

Δημοσ.

γιατι τωρα τι θα παθει? δεν θα του δωσουν την επιστροφη?

Αν διαβασες και καταλαβα καλα αν ειχε κανει δηλωση μηδενικη τα τελευταια χρονια δεν θα ειχε ταλαπωρειθει να παρει τα λεφτα πισω ο Anorymus. Αυτο και μονο ειπα.

Δημοσ.

Αν διαβασες και καταλαβα καλα αν ειχε κανει δηλωση μηδενικη τα τελευταια χρονια δεν θα ειχε ταλαπωρειθει να παρει τα λεφτα πισω ο Anorymus. Αυτο και μονο ειπα.

Ένα δίκιο το έχεις απλά δεν με είχε ενημερώσει κάνεις επίσης ήμουν φοιτητής και δεν έκανα φορολογική τότε μετά έγινε υποχρεωτικό.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα δίκιο το έχεις απλά δεν με είχε ενημερώσει κάνεις επίσης ήμουν φοιτητής και δεν έκανα φορολογική τότε μετά έγινε υποχρεωτικό.

Ετσι ειναι φιλε μου .Για ατομα που δεν εχουν εισοδημα (ισως υπαρχει καποιο οριο που παλι δεν χρειαζεται αλλα δεν ειμαι σιγουρος) δεν ειναι υποχρωτικη η φορολογικη δηλωση και λογικο αφου ησουν φοιτητης να μην σε απασχολουν..τετοια !!!

Εχω κανει κι εγω φοιτητης πριν πολλες δεκαετιες και ξερω την νοοτροπια αλλα εχω και παιδια καπου στην ηλικια σου που τωρα τα περιμενουν ολα απο μενα !!!

Απλα το γραφω εδω για να το δου πιθανονο καποιοι και να μην αποφευγουν ποτε την φορολογικη δηλωση  εστω και  αν ειναι να πληρωσουν .

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι ειναι φιλε μου .Για ατομα που δεν εχουν εισοδημα (ισως υπαρχει καποιο οριο που παλι δεν χρειαζεται αλλα δεν ειμαι σιγουρος) δεν ειναι υποχρωτικη η φορολογικη δηλωση και λογικο αφου ησουν φοιτητης να μην σε απασχολουν..τετοια !!!

Εχω κανει κι εγω φοιτητης πριν πολλες δεκαετιες και ξερω την νοοτροπια αλλα εχω και παιδια καπου στην ηλικια σου που τωρα τα περιμενουν ολα απο μενα !!!

Απλα το γραφω εδω για να το δου πιθανονο καποιοι και να μην αποφευγουν ποτε την φορολογικη δηλωση εστω και αν ειναι να πληρωσουν .

Καλά και γενικά οι νόμοι αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο.

ΑΦΜ να φανταστείς έβγαλα στα 25 λόγω πρακτικής αλλιώς ακόμα δεν θα είχα βγάλει :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ πήγα εφορία και ρώτησα και μου είπαν από Σεπτέμβρη θα μπει και ότι δε χρειάζεται να κάνω εγώ τίποτα.

Δημοσ.

πηρε κανενας την επιστροφη τελικα?

Εχω γραψει και πιο πριν οτα πηρε η κορη μου 75 ευρω ενω ο γιος μου ακομα περιμενει τατ 60 ευρω αν και εγιναν ιδια μερα οι δηλωσεις μεσα Μαιου .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σημερα μπηκαν στην κορη μου 75 ευρω επιστροφη .Από 22/5 ειχα κανει την δηλωση της .

Επειδη του γιου μου δεν εχουν μπει ακομα εστειλα μεσω taxis απο τον λογαριασμο του ερωτημα και πηρα αμεση απαντηση μαλλον τυποποοιημενη. Φυσικα δεν χρωσταει κατι για συμψηφισμο .

Θα παει την Τριτη που εχει ρεπο να δει τι θα του πουν .

post-40980-0-16142900-1441356528_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...