redmanftw Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 κανουν οτι μπορουν για να μην τα παρεις απλα πραγματα
JOHNYS22031990 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 κανουν οτι μπορουν για να μην τα παρεις απλα πραγματα ναι το ξερω γιατι στην δηλωση ε1 αν δν βαλεισ ιβαν δεν σαφηνει να κανεισ αιτηση
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 ναι το ξερω γιατι στην δηλωση ε1 αν δν βαλεισ ιβαν δεν σαφηνει να κανεισ αιτηση Και που ειναι το κακο σε αυτο ??? Δηλωση δεν σε αφηνει να κανεις και οχι αιτηση κι αυτο μονο αν το αποτελεσμα ειναι πιστωτικο (παιρνεις πισω).
Anorymous Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 παιδια σημερα πηγα στην εφορια και πηρα τα λεφτα απο το ταμειο μετα απο 50 μερες που περιμενα, τα λεφτα δεν εμπαιναν γιατι επρεπε να κανω υπεθυνη δηλωση γιατι το 10,11,12 δεν ειχα εισοδημα ουτε ακινητο-αυτοκινητο και δεν εκανα φορολογικη. Για αυτο πηγαίνετε και εσεις μια βολτίτσα αν ειναι μικρο το ποσο θα το παρετε αμεσως 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 παιδια σημερα πηγα στην εφορια και πηρα τα λεφτα απο το ταμειο μετα απο 50 μερες που περιμενα, τα λεφτα δεν εμπαιναν γιατι επρεπε να κανω υπεθυνη δηλωση γιατι το 10,11,12 δεν ειχα εισοδημα ουτε ακινητο-αυτοκινητο και δεν εκανα φορολογικη. Για αυτο πηγαίνετε και εσεις μια βολτίτσα αν ειναι μικρο το ποσο θα το παρετε αμεσως Για αυτό επιμενω ότι οποιος είναι πανω από 18 ετων να κανει εστω μηδενικες δηλωσεις.
eidikos33 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Για αυτό επιμενω ότι οποιος είναι πανω από 18 ετων να κανει εστω μηδενικες δηλωσεις. γιατι τωρα τι θα παθει? δεν θα του δωσουν την επιστροφη?
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 γιατι τωρα τι θα παθει? δεν θα του δωσουν την επιστροφη? Αν διαβασες και καταλαβα καλα αν ειχε κανει δηλωση μηδενικη τα τελευταια χρονια δεν θα ειχε ταλαπωρειθει να παρει τα λεφτα πισω ο Anorymus. Αυτο και μονο ειπα.
Anorymous Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Αν διαβασες και καταλαβα καλα αν ειχε κανει δηλωση μηδενικη τα τελευταια χρονια δεν θα ειχε ταλαπωρειθει να παρει τα λεφτα πισω ο Anorymus. Αυτο και μονο ειπα. Ένα δίκιο το έχεις απλά δεν με είχε ενημερώσει κάνεις επίσης ήμουν φοιτητής και δεν έκανα φορολογική τότε μετά έγινε υποχρεωτικό. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ένα δίκιο το έχεις απλά δεν με είχε ενημερώσει κάνεις επίσης ήμουν φοιτητής και δεν έκανα φορολογική τότε μετά έγινε υποχρεωτικό. Ετσι ειναι φιλε μου .Για ατομα που δεν εχουν εισοδημα (ισως υπαρχει καποιο οριο που παλι δεν χρειαζεται αλλα δεν ειμαι σιγουρος) δεν ειναι υποχρωτικη η φορολογικη δηλωση και λογικο αφου ησουν φοιτητης να μην σε απασχολουν..τετοια !!! Εχω κανει κι εγω φοιτητης πριν πολλες δεκαετιες και ξερω την νοοτροπια αλλα εχω και παιδια καπου στην ηλικια σου που τωρα τα περιμενουν ολα απο μενα !!! Απλα το γραφω εδω για να το δου πιθανονο καποιοι και να μην αποφευγουν ποτε την φορολογικη δηλωση εστω και αν ειναι να πληρωσουν . 1
Anorymous Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ετσι ειναι φιλε μου .Για ατομα που δεν εχουν εισοδημα (ισως υπαρχει καποιο οριο που παλι δεν χρειαζεται αλλα δεν ειμαι σιγουρος) δεν ειναι υποχρωτικη η φορολογικη δηλωση και λογικο αφου ησουν φοιτητης να μην σε απασχολουν..τετοια !!! Εχω κανει κι εγω φοιτητης πριν πολλες δεκαετιες και ξερω την νοοτροπια αλλα εχω και παιδια καπου στην ηλικια σου που τωρα τα περιμενουν ολα απο μενα !!! Απλα το γραφω εδω για να το δου πιθανονο καποιοι και να μην αποφευγουν ποτε την φορολογικη δηλωση εστω και αν ειναι να πληρωσουν . Καλά και γενικά οι νόμοι αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο. ΑΦΜ να φανταστείς έβγαλα στα 25 λόγω πρακτικής αλλιώς ακόμα δεν θα είχα βγάλει
sargus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Εγώ πήγα εφορία και ρώτησα και μου είπαν από Σεπτέμβρη θα μπει και ότι δε χρειάζεται να κάνω εγώ τίποτα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 πηρε κανενας την επιστροφη τελικα? Εχω γραψει και πιο πριν οτα πηρε η κορη μου 75 ευρω ενω ο γιος μου ακομα περιμενει τατ 60 ευρω αν και εγιναν ιδια μερα οι δηλωσεις μεσα Μαιου .
eidikos33 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 ναι το ειχα διαβασει φιλε γιαννη το μνμ σου...ευχαριστω 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Σημερα μπηκαν στην κορη μου 75 ευρω επιστροφη .Από 22/5 ειχα κανει την δηλωση της . Επειδη του γιου μου δεν εχουν μπει ακομα εστειλα μεσω taxis απο τον λογαριασμο του ερωτημα και πηρα αμεση απαντηση μαλλον τυποποοιημενη. Φυσικα δεν χρωσταει κατι για συμψηφισμο . Θα παει την Τριτη που εχει ρεπο να δει τι θα του πουν .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα