Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οντως στο taxis σε ποιο σημειο φαινεται η επιστροφη;

Απλα στο taxis δεν φαινεται !!! Μονο από το εκκαθαριστικο αν δικαιουσαι μπορεις να δεις αλλα το ποτε θα τα παρεις ή αν τα πηρες δεν μπορεις

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν έχω πάρει ακόμα. Την έκανα τη δήλωση τον Μάιο.

Α, και έχω πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ κανονικά.

Αν  δεν εχεις εξοφλησει ολες τις δοσεις μην περιμενεις...Αν τις εχεις να πας στην εφορια.

Δημοσ.

Αν δεν εχεις ΕΝΦΙΑ ουτε οφειλες πρεπει να πας Εφορια να κανεις καποιες δηλωσεις για να διασταυρωσουν οτι δεν εχεις οφειλες...

Δημοσ.

Αν δεν εχεις ΕΝΦΙΑ ουτε οφειλες πρεπει να πας Εφορια να κανεις καποιες δηλωσεις για να διασταυρωσουν οτι δεν εχεις οφειλες...

Αυτό από ότι ξερω ισχυει για οσους δεν εχουν κανει φορολογικες δηλωσεις τα περασμένα χρονια .Αν εχουν κανει φαινεται αν χρωστανε ή όχι .

Δημοσ.

Αν  δεν εχεις εξοφλησει ολες τις δοσεις μην περιμενεις...Αν τις εχεις να πας στην εφορια.

Δεν το πιασα αυτό. Δηλαδή η επιστροφή των 100 ευρώ που περιμένω θα μου δωθεί όταν πληρώσω και τις 5 δόσεις του ΕΝΦΙΑ δηλαδή κατά τον Ιανουάριο? Καλά κατάλαβα?

Υποτίθεται πως θα έπρεπε να μου είχε δοθεί εδώ και κάτι μήνες.

Γενικά πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια ή θα μπούνε αυτόματα στον λογαριασμό?

Δημοσ.

Δεν το πιασα αυτό. Δηλαδή η επιστροφή των 100 ευρώ που περιμένω θα μου δωθεί όταν πληρώσω και τις 5 δόσεις του ΕΝΦΙΑ δηλαδή κατά τον Ιανουάριο? Καλά κατάλαβα?

Υποτίθεται πως θα έπρεπε να μου είχε δοθεί εδώ και κάτι μήνες.

Γενικά πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια ή θα μπούνε αυτόματα στον λογαριασμό?

Από ότι ξερω δυστυχως ετσι είναι αλλα δεν ξερω αν μετα θα μπουν αυτόματα .Εγω θα πηγαινα στην εφορια αφου ειχα εξοφλησει .

Δημοσ.

Από ότι ξερω δυστυχως ετσι είναι αλλα δεν ξερω αν μετα θα μπουν αυτόματα .Εγω θα πηγαινα στην εφορια αφου ειχα εξοφλησει .

Απορώ πάντως τι σχέση έχει το ένα με το άλλο.

Είναι τραγικοί οι τύποι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...