Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογιστής μου είπε πως αργούν πολύ οι επιστροφές και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή

Λογιστής μου είπε πως αργούν πολύ οι επιστροφές και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή

Με ιδια ημερομηνια υποβολης και σχεδον ιδιο ποσο επιστροφη της κορη μου μπηκαν εδω και μερες αλλα οχι και του γιου μου...Θα μαθω την Τριτη.

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500023033

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του φορολογικού κόμβου Taxheaven ξεκίνησε ήδη η διαδικασία της πίστωσης στους λογαριασμούς των δικαιούχων της επιστροφής φόρου για όσες δηλώσεις είχαν υποβληθεί μέχρι την 20η Ιουνίου 2015 και το πόσο που θα πιστωθεί είναι περίπου 30 εκατ. ευρώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εμενα ακομα να μου βαλουν τα λεφτα παντως..και πηγα και στην εφορια και εδωσα το iban

Δεν το ειχες βαλει στην δηλωση ?? Δεν γινεται να μην το εβαλες...Και του γιου μου απο τον Μαιο η δηλωση κι ακομα...

Δημοσ.

Για όσους πήγαν στην εφορία και τους τα έδωσαν εκεί: Σε ποιο τμήμα πήγατε; Λέω να πάω τη Δευτέρα αλλά δεν έχω ιδεά που πρέπει να απευθυνθώ γιατί η μόνη φορά που έχω ξαναπάει στην εφορία ήταν όταν έβγαλα ΑΦΜ στο τμήμα μητρώου.

Δημοσ.

Για όσους πήγαν στην εφορία και τους τα έδωσαν εκεί: Σε ποιο τμήμα πήγατε; Λέω να πάω τη Δευτέρα αλλά δεν έχω ιδεά που πρέπει να απευθυνθώ γιατί η μόνη φορά που έχω ξαναπάει στην εφορία ήταν όταν έβγαλα ΑΦΜ στο τμήμα μητρώου.

Στο τμημα εσοδων θα πας.

Δημοσ.

Λοιπόν πήγα σήμερα. Επειδή δεν είχα κάνει φορολογικές δηλώσεις τα προηγούμενα χρόνια, με έβαλαν να συμπληρώσω γύρω στις 10 υπεύθυνες δηλώσεις ότι ήμουν προστατευόμενο μέλος παλιότερα και στη συνέχεια μου είπε ότι σε 5-7 ημέρες θα μπουν στο λογαριασμό μου. Δεν μου τα έδωσαν στο χέρι, ίσως επειδή ήταν αρκετά χρήματα.

Να ξέρετε ότι χρειάζεται να έχετε μαζί σας εκκαθαριστικό, λογαριασμό τράπεζας (IBAN) και κατά προτίμηση φωτοτυπία του λογαριασμού.

Δημοσ.

θα δώσουν επιστροφές άμεσα;

πέρυσι που η μάνα μου ήταν να πάρει ένα μικρό ποσό επιστροφής δε το δώσανε αλλά της το αφαίρεσαν από τον ΕΝΦΙΑ.

φέτος είναι να πάρω εγώ, έκανα τη δήλωση 25/8.

θα τα βάλουνε ή θα τα αφαιρέσουν από τον φετινό ΕΝΦΙΑ;

βασικά ότι και να γίνει το ίδιο είναι αλλά λέμε τώρα

Δημοσ.

θα δώσουν επιστροφές άμεσα;

πέρυσι που η μάνα μου ήταν να πάρει ένα μικρό ποσό επιστροφής δε το δώσανε αλλά της το αφαίρεσαν από τον ΕΝΦΙΑ.

φέτος είναι να πάρω εγώ, έκανα τη δήλωση 25/8.

θα τα βάλουνε ή θα τα αφαιρέσουν από τον φετινό ΕΝΦΙΑ;

βασικά ότι και να γίνει το ίδιο είναι αλλά λέμε τώρα

Όταν υπαρχει βεβαιωμενη οφειλή εστω και αν δεν είναι ληξιπροθεσμη δεν δινουν την επιστροφη αλλα την συμψιφιζουν. Αν δεν τα παρεις μεχρι 30/9 θα συμψιφιστουν με τον ΕΝΦΙΑ που θα βγει 1/10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...