Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπήκε σήμερα στο λογαρισμό μου η επιστροφή.

Χωρίς να πας απτην εφορία;

Είχες κάνει κανονικά δηλώσεις τα προηγούμενα χρόνια;

Πότε έκανες τη δήλωση;

Δημοσ.

Εγώ περίμενα να στείλουν χαρτί να πάω από εκεί. Και την προηγούμενη φορά που είχα δώσει iBan μου είχαν στείλει χαρτί. Πω μπορεί να ενημερωθεί κάποιος επίσημα;

Δημοσ.

Από το taxis, φαίνεται αν τα έχουν βάλει;

Οχι .

Εγώ περίμενα να στείλουν χαρτί να πάω από εκεί. Και την προηγούμενη φορά που είχα δώσει iBan μου είχαν στείλει χαρτί. Πω μπορεί να ενημερωθεί κάποιος επίσημα;

Μονο με ...επισκεψη στην εφορια .

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα δηλωση αρχες ιουνιου και ειχα παει και στην εφορια για να μαθω ποτε θα παρω τα λεφτα και μου ειπαν οτι δεν ηξεραν.3 μερες πριν της εκλογες μου μπηκαν τα λεφτα στο λογαριασμομου και οχι μονο σε εμενα αλλα σε ολη την οικογενεια μου.

Δημοσ.

Και εγώ ακόμη τίποτε. Έκανα δήλωση τέλη Μαίου και πήγα στην εφορία και ρώτησα αρχές Αυγούστου και μου είπαν να περιμένω και ότι δε χρειάζεται να κάνω τίποτα.

Δημοσ.

εγω χαμπαρι δεν εχω απο αυτα, τα εδωσα σε λογιστη, αλλα ανυσηχω.  οσα και να παρω λεφτα ειναι γιατι να τα χασω στο κατω κατω δεν τα εκλεψα 

Δημοσ.

εγω χαμπαρι δεν εχω απο αυτα, τα εδωσα σε λογιστη, αλλα ανυσηχω.  οσα και να παρω λεφτα ειναι γιατι να τα χασω στο κατω κατω δεν τα εκλεψα 

Δεν τα χανεις εκτος και προκυψει χρεος απο ΕΝΦΙΑ οποτε θα συμψηφηστουν .

Δημοσ.

Δεν τα χανεις εκτος και προκυψει χρεος απο ΕΝΦΙΑ οποτε θα συμψηφηστουν .

δεν καταλαβαινω απο οικονομικα, δεν ειμαι οικονομολος ουτε παρακολουθω τα τεκταινομενα 

Δημοσ.

Χωρίς να πας απτην εφορία;

Είχες κάνει κανονικά δηλώσεις τα προηγούμενα χρόνια;

Πότε έκανες τη δήλωση;

Είχα πάει στην εφορία τη Δευτέρα και υπέγραψα υπεύθυνες δηλώσεις ότι δεν είχα κάνει Ε1 τα προηγούμενα χρόνια και μου είπαν σε 5-7 μέρες θα έμπαιναν.

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω απο οικονομικα, δεν ειμαι οικονομολος ουτε παρακολουθω τα τεκταινομενα 

Μαλλον ουτε τα φορολογικα παρακλουθεις .Αν εχεις δικο σου σπιτι θα πληρωσεις ΕΝΦΙΑ απο τον Οκτωβριο οποτε απο το ποσο που ειναι  να παρεις θα συμψιφιστει με οτι τυχον κανει να δωσεις .

Δημοσ.

Μαλλον ουτε τα φορολογικα παρακλουθεις .Αν εχεις δικο σου σπιτι θα πληρωσεις ΕΝΦΙΑ απο τον Οκτωβριο οποτε απο το ποσο που ειναι  να παρεις θα συμψιφιστει με οτι τυχον κανει να δωσεις .

Αχ ποσο θα θελα μια μπριτζολα.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...