Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα πας να πάρεις ενα μικρο μαλτεζακι 3 κιλων

οτιδήποτε που  κινείτε  περάσει έξω από την πόρτα σου έχει σηκώσει όλη την γειτονιά στο πόδι από το γάβγισμα !

• Like 1
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

οτιδήποτε που  κινείτε  περάσει έξω από την πόρτα σου έχει σηκώσει όλη την γειτονιά στο πόδι από το γάβγισμα !

Σωστός μεν αλλά το παιδί ζήτησε σκύλο, όχι ποντίκι :P

• Like 2
Δημοσ.

Σωστός μεν αλλά το παιδί ζήτησε σκύλο, όχι ποντίκι :P

Ποντίκι ?? άμα την αμολήσω θα σου πω εγώ :-)

• Like 4
Δημοσ.

Μπορω να σου δανείζω το λιοντάρακι μου άμα θες για μια εβδομάδα να ξεπατώσει όλους τους κλέφτες να ζεις και ΕΣΥ πιο άνετα..

Διάβασα τις προηγούμενες σελίδες και η άποψη μου ειναι ότι πόλοι μπερδεύουν την λέξη εκτροφέας.. Ο εκτροφέας ο σωστός ξέρει τι σκυλιά εχει τι σκυλιά θα βγουν λέγει κάθε παράμετρο και οι πιθανές ´´ ασθένειες ´´ που θα προκύψουν θα ειναι εν τελεί οι χαρακτηριστικές της ράτσας. Όλες οι ράτσες έχουν προδιάθεση για κάποια πράγματα.

To λιοντάρι που λέω πιο πάνω ειναι ενα Yorkshire terrier Άριστο μορφολογικά και παρουσιάζει τα κλασικά ρουθούνισματα που και που λόγο στενού διαφράγματος. Φιλος έδωσε 800 ευρο για εισαγωγή Yorkshire και έφερε έναν κούκλο βέβαια αλλα 6κιλο σκύλο με προβλήματα στην επιγονατίδα .

Εκτροφείς υπαρχουν πολλών ειδών . Οι περισσότεροι τσαρλατάνοι. Για puppy mills δεν μιλαω καν. Αλλα ο κόσμος εχει γεμίσει εκτροφείς δήθεν και καλα που απλά βγάζουν γέννες για χρηματα. Ενα καθαρά εκτροφείο σωστό σκυλί ξέρεις εκ των προτέρων κάθε παράμετρο της υγείας του ξέρεις τι προδιαθέσεις μπορεί να εχει και εχει και συνεπέστερος χαρακτήρα για την ράτσα του.

Κυκλοφορούν πολλές ράτσες πχ Yorkshire mini που ενιαία ποτ ελάσματα καθαρά κακής επιλεκτικής εκτροφής για να βγουν ακόμα πιο μικρά. Το ίδιο ισχύει και για άλλες ράτσες που αναφέρθηκαν με την διαφθορά ότι ένας γερμανικός Αρίστος εκτροφικος εχει συγκεκριμένες προδιαθέσεις κλπ κλπ. Τα pug ειναι αλλο θεμα. Απο μόνα τους ειναι ακραία εκτροφή και αποτελούν λαχείο . Σκυλιά πρωταθλητών έχουν βγει με μέση σαν τελικό σίγμα .

Στο θεμα μας τωρα για φύλακα θα σου πρότεινα cane cor so . Ειναι πολυ δυνατά σκυλιά αν τους δώσεις την απαραίτητη αγάπη εκπαίδευση και προσοχή κάνουν σαν κουτάβια παίζουν τρέχουν σαν τρέλα αλλα με το που αποκτηθεί το δέσιμο δεν πλησιάζει ουτε μύγα . Έχουν τρομερό ένστικτο φύλαξης και επι του πρακτέου θα δεις να ανταποκρίνεται καλυτερα σε αυτο το κομμάτι και απο ράτσες που κατεξοχήν χρησιμοποιούνται σα φυλακές.

Τέλος για την εκπαίδευση θα έλεγα τουλάχιστον μεχρι ενα προχωρημένο στάδιο να την κανεις μόνος σου. Θα αναπτυχθούν οι δεσμοί ανάμεσα σας και αυτο εχει τεράστιο όφελος για όλους ...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν υπάρχει μικρό μαλτεζάκι. Υπάρχει το μαλτέζ που είναι  3-4 κιλά και οποιοσδήποτε σκύλος να γαβγίζει στο οτιδήποτε απλά δείχνει κτητικότητα και 0 εκπαίδευση. Επίσης, στην Ελλάδα δεν υπάρχουν καθαρόαιμα μαλτέζ. Θυμάμαι ότι υπήρχε ένας δήθεν εκτροφέας που έφερνε από καλές γραμμές, αλλά η εκτροφή του δεν ήταν καλή.

Μπορω να σου δανείζω το λιοντάρακι μου άμα θες για μια εβδομάδα να ξεπατώσει όλους τους κλέφτες να ζεις και ΕΣΥ πιο άνετα..

Διάβασα τις προηγούμενες σελίδες και η άποψη μου ειναι ότι πόλοι μπερδεύουν την λέξη εκτροφέας.. Ο εκτροφέας ο σωστός ξέρει τι σκυλιά εχει τι σκυλιά θα βγουν λέγει κάθε παράμετρο και οι πιθανές ´´ ασθένειες ´´ που θα προκύψουν θα ειναι εν τελεί οι χαρακτηριστικές της ράτσας. Όλες οι ράτσες έχουν προδιάθεση για κάποια πράγματα.

To λιοντάρι που λέω πιο πάνω ειναι ενα Yorkshire terrier Άριστο μορφολογικά και παρουσιάζει τα κλασικά ρουθούνισματα που και που λόγο στενού διαφράγματος. Φιλος έδωσε 800 ευρο για εισαγωγή Yorkshire και έφερε έναν κούκλο βέβαια αλλα 6κιλο σκύλο με προβλήματα στην επιγονατίδα .

Εκτροφείς υπαρχουν πολλών ειδών . Οι περισσότεροι τσαρλατάνοι. Για puppy mills δεν μιλαω καν. Αλλα ο κόσμος εχει γεμίσει εκτροφείς δήθεν και καλα που απλά βγάζουν γέννες για χρηματα. Ενα καθαρά εκτροφείο σωστό σκυλί ξέρεις εκ των προτέρων κάθε παράμετρο της υγείας του ξέρεις τι προδιαθέσεις μπορεί να εχει και εχει και συνεπέστερος χαρακτήρα για την ράτσα του.

Κυκλοφορούν πολλές ράτσες πχ Yorkshire mini που ενιαία ποτ ελάσματα καθαρά κακής επιλεκτικής εκτροφής για να βγουν ακόμα πιο μικρά. Το ίδιο ισχύει και για άλλες ράτσες που αναφέρθηκαν με την διαφθορά ότι ένας γερμανικός Αρίστος εκτροφικος εχει συγκεκριμένες προδιαθέσεις κλπ κλπ. Τα pug ειναι αλλο θεμα. Απο μόνα τους ειναι ακραία εκτροφή και αποτελούν λαχείο . Σκυλιά πρωταθλητών έχουν βγει με μέση σαν τελικό σίγμα .

Στο θεμα μας τωρα για φύλακα θα σου πρότεινα cane cor so . Ειναι πολυ δυνατά σκυλιά αν τους δώσεις την απαραίτητη αγάπη εκπαίδευση και προσοχή κάνουν σαν κουτάβια παίζουν τρέχουν σαν τρέλα αλλα με το που αποκτηθεί το δέσιμο δεν πλησιάζει ουτε μύγα . Έχουν τρομερό ένστικτο φύλαξης και επι του πρακτέου θα δεις να ανταποκρίνεται καλυτερα σε αυτο το κομμάτι και απο ράτσες που κατεξοχήν χρησιμοποιούνται σα φυλακές.

Τέλος για την εκπαίδευση θα έλεγα τουλάχιστον μεχρι ενα προχωρημένο στάδιο να την κανεις μόνος σου. Θα αναπτυχθούν οι δεσμοί ανάμεσα σας και αυτο εχει τεράστιο όφελος για όλους ...

Μια παρένθεση, δεν υπάρχει mini yorkshire. Ο όρος είναι καθαρά για λόγους marketing ώστε να πουλάνε πολύ μικρά σκυλιά (εκτός προτύπου βέβαια) και ασθενικά σε ψωνάρες που θέλουν σκύλο όσο το κουτάκι της κόκα κόλλα. Αυτός είναι και λόγος καταστροφής της φυλής. Τα yorkshire ως terrier δεν είναι σκυλιά του καναπέ, είναι π.χ φοβερά στο agility, αλλά δυστυχώς οι ιδιοκτήτες τους τους συμπεριφέρονται σαν μπιμπελό :/

Δημοσ.

Αυτο ακριβώς . Οπως έγραψα ειναι αποτελέσματα επιλεκτικής και κακής εκτροφής για να τα πουλανε ακριβώς στις ψωνάρες που αναφέρεις .. Η αλήθεια ειναι πως ειναι τρελοσκυλα terrier γαρ !

Στην Ελλάδα Μαλτέζ ειναι ότι ειναι άσπρο και μαλλιαρό με μικρο ύψος.. Όσο πιο μικρο τόσο πιο Μαλτέζ ειναι κιόλας ...:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει μικρό μαλτεζάκι. Υπάρχει το μαλτέζ που είναι  3-4 κιλά και οποιοσδήποτε σκύλος να γαβγίζει στο οτιδήποτε απλά δείχνει κτητικότητα και 0 εκπαίδευση. Επίσης, στην Ελλάδα δεν υπάρχουν καθαρόαιμα μαλτέζ. Θυμάμαι ότι υπήρχε ένας δήθεν εκτροφέας που έφερνε από καλές γραμμές, αλλά η εκτροφή του δεν ήταν καλή.

1.  εννοούσα μικρο σκυλάκι (μαλτεζ) οχι μικρο μαλτεζακι  - 3 κιλα είναι το δικο μου οποτε μικρο μαλτεζακι (σκυλακι) ειναι 

2. το να γαβγίζει σε οτιδήποτε υπάρχει ηταν αστείο (προφανώς και δεν έχεις ίχνος) αν ομως κάποιος παει να μπει στο στιτι σου τοτε ναι θα γαβγίσει οι καλύτεροι φύλακες είναι τα μικρά -εκπαιδευμένα- σκυλάκια

------------------------------------

και για να μην παρεξηγηθώ τα λατρεύω τα μπασταρδάκια , μπορώ να σκοτώσω άνθρωπο αν δω να πειράζει αδέσποτο

δεν υπάρχουν ημιαιμα και καθαρόαιμα είναι όλα το ίδιο , την ξερολιαση δεν μπορώ μόνο

όσο πιο μικρο τόσο πιο μαλτεζ λεει ο άλλος έλεος

Επεξ/σία από Mau-Maus
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτο ακριβώς . Οπως έγραψα ειναι αποτελέσματα επιλεκτικής και κακής εκτροφής για να τα πούλμαν ακριβώς στις ψωνάρες που αναφέρεις .. Η αλήθεια ειναι πως ειναι τρελοσκυλα terrier γαρ !

Χαχαχα, τι μου θύμισες. Έχω φίλη που έχει ένα εκτροφικό yorkshire terrier (κορίτσι) και ένα εκτροφικό miniature poodle (αγόρι) και το καήμενο το αγοράκι καθόταν ήσυχο και το τρελοκόριτσο τον κυνηγούσε συνέχεια σαν δαιμονισμένη χαχαχαχα

Συγγνώμη που τα μαλτέζ στο μυαλό μου τα έχω κάπως έτσι selectie-ato1.jpg

Δημοσ.

1. εννοούσα μικρο σκυλάκι (μαλτεζ) οχι μικρο μαλτεζακι - 3 κιλα είναι το δικο μου οποτε μικρο μαλτεζακι(σκυλακι) ειναι

2. το να γαβγίζει σε οτιδήποτε υπάρχει ηταν αστείο (προφανώς και δεν έχεις ίχνος) αν ομως κάποιος παει να μπει στο στιτι σου τοτε ναι θα γαβγίσει οι καλύτεροι φύλακες είναι τα μικρά -εκπαιδευμένα- σκυλάκια

3 . σου φαίνεται για ημιαιμο το μαλτεζ στην φώτο ? οτι να ναι

4. προκαλει ο τροπος που γραφεις , το ιδιο και του απο πανω

------------------------------------

πιο καθαρό και απο τους δυο σας είναι που νομίζετε οτι τα ξέρετε όλα

attachicon.gif1a1saaaaααααα1.jpg

και για να μην παρεξηγηθώ τα λατρεύω τα μπασταρδάκια , μπορώ να σκοτώσω άνθρωπο αν δω να πειράζει αδέσποτο

δεν υπάρχουν ημιαιμα και καθαρόαιμα είναι όλα το ίδιο , την ξερολιαση δεν μπορώ μόνο

όσο πιο μικρο τόσο πιο μαλτεζ λεει ο άλλος έλεος

Ανάθεμα και αν κατάλαβες τι έγραψα φίλε.. Προφανώς και το ´´ όσο πιο μικρο τόσο πιο Μαλτέζ ¨ το είπα Χάρης αστεϊσμού για να δείξω την έκταση που εχει πάρει η κατάσταση με τα ημίαιμο που πλασάρονται και ζητούνται ως καθαρόαιμα.

Ξερόλας προσωπικα δεν το παίζω αλλα πάνω σε τομείς που ασχολούμαι επαγγελματικά εδώ και χρόνια δεν θα με σταματήσει κάτι απο το να παραθέσω την άποψη μου. Για το σκυλάκι σου δεν είπα τιποτα προσωπικα ίσα ίσα κουκλί ειναι σε αντίθεση με εσένα που ειπες ότι ειναι πιο καθαρό και απο το δικο κι δίχως να ξέρεις καν τι σκυλιά έχω.

Όσο για το καθαρόαιμο η όχι απο φωτό νομιζω δεν το γράφεις σοβαρά. Δεν θυμάμαι κάπου να κρίνουν μορφολογικά χαρακτηρ. Απο φωτογραφιες..

Τι σε προκάλεσε πάντως στα όσα έγραψα απορώ.

@basketballfan Που να δεις τον δικο μου όταν έχω μαζί και το υπόλοιπο κοπάδι .. Τα μεγάλα τον προσέχουν γιατί ειναι μικρούλης και αυτός τα πλακώνει στο κυνηγητό αν κανενα ξεστρατίσει απο την διαδρομή που αυτός φυσικά προκαθορίζει ..

Εντάξει και ενα κουρεμένο μαλτεζακι δεν παει να πει ότι ειναι η δεν ειναι καθαρόαιμο.

Σε μακρύ τρίχα Μαλτέζ βεβαια μπορείς απο την τρίχα να βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Φυσικά υπό ίδιες συνθήκες ( χτενισματος καθαριότητας κλπ )

• Like 1
Δημοσ.

Τι σε προκάλεσε πάντως στα όσα έγραψα απορώ.

οχι ρε φίλε τίποτα , απλά  γράφει ο αλλος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  καθαρόαιμα στην ελλαδα (ο χριστός και η πανάγια δλδ έλεος )

κ συμφωνείς εσύ κ λες Στην Ελλάδα Μαλτέζ είναι ότι είναι άσπρο και μαλλιαρό με μικρο ύψος για να τα πουλάνε ακριβώς στις ψωνάρες ! ελα  ντε τι να προκαλέσει .. ?

καλή συνέχεια ..

Δημοσ.

Φίλε μου αλήθεια τωρα ? δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την διαφορα που υπάρχει μεταξύ σοβαρού και αστείου ?

Προφανώς και εκανα πλάκα.. Μιας και φαίνεσαι γνωστής αυτο περί όσο μικρότερου τόσο καλύτερο θα ξέρεις και ΕΣΥ ποσά άτομα το ασπάζονται .. Ειδικα τα τελευταία χρόνια που εχει γίνει αξεσουάρ και μόδα ο σκύλος.

ΦΥΣΙΚΑ. Και υπαρχουν Μαλτέζ καθαρόαιμα και στην Ελλάδα και παντού . Απλά εχει παραγίνει το θεμα με την δήθεν εκτροφή σε σημείο που άμα βάλεις 20 μαλτεζακι; Στην σειρά όλα θα έχουν διαφορες μεταξύ τους και μάλιστα αισθητές.

Διαφωνείς δηλαδή ότι θέλουν μικρο σκυλί και άσπρο Μαλτέζ και καλα δλδ και ακριβώς επειδή υπάρχει ζήτηση παν και βγάζουν όσο μπορούν τέτοια σκυλιά οι κομπογιαννίτες ? δεν σου εχει τύχει να δεις και το ακριβώς αντίθετο ? Μαλτέζ που ειναι διπλάσια απο το δικο σου το οποίο στα 3 κιλά ειναι πολυ σωστά στις προδιαγραφές του ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

@basketballfan Που να δεις τον δικο μου όταν έχω μαζί και το υπόλοιπο κοπάδι .. Τα μεγάλα τον προσέχουν γιατί ειναι μικρούλης και αυτός τα πλακώνει στο κυνηγητό αν κανενα ξεστρατίσει απο την διαδρομή που αυτός φυσικά προκαθορίζει ..

Εγώ αυτή τη στιγμή έχω μόνο ένα σκυλάκι (rough collie) τον floyd μου (από τους pink floyd lol) και είναι γαυγιστερό το μανάρι μου όπως όλα τα collie. Πάντως, τουλάχιστον τώρα μαδάει κι άλλος εκτός από εμένα χαχαχα. Εσείς πως τα πάτε με τις τρίχες;

οχι ρε φίλε τίποτα , απλά  γράφει ο αλλος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  καθαρόαιμα στην ελλαδα (ο χριστός και η πανάγια δλδ έλεος )

κ συμφωνείς εσύ κ λες Στην Ελλάδα Μαλτέζ είναι ότι είναι άσπρο και μαλλιαρό με μικρο ύψος για να τα πουλάνε ακριβώς στις ψωνάρες ! ελα  ντε τι να προκαλέσει .. ?

καλή συνέχεια ..

Πρέπει να παραδεχτώ ότι το δεν υπάρχουν ήταν απόλυτο εκ μέρους μου. Σίγουρα είναι λίγα όμως. Η πλειοψηφία είναι από pet shop/ γέννες φίλων κτλ.

Δημοσ.

Εγώ αυτή τη στιγμή έχω μόνο ένα σκυλάκι (rough collie) τον floyd μου (από τους pink floyd lol) και είναι γαυγιστερό το μανάρι μου όπως όλα τα collie. Πάντως, τουλάχιστον τώρα μαδάει κι άλλος εκτός από εμένα χαχαχα. Εσείς πως τα πάτε με τις τρίχες;

Πρέπει να παραδεχτώ ότι το δεν υπάρχουν ήταν απόλυτο εκ μέρους μου. Σίγουρα είναι λίγα όμως. Η πλειοψηφία είναι από pet shop/ γέννες φίλων κτλ.

Ωραίο όνομα. Το λιοντάρι δεν αφήνει καθόλου μα καθόλου τρίχα. Και τον έχω με δυο δάχτυλα μικρότερη τρίχα απο τις φωτό με τα Μαλτέζ που ανέβασες. Τα υπόλοιπα αστα.. Κουβέρτες και παπλώματα μπορω να γεμίσω αν τις μαζέψω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...