Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να παραδεχτώ ότι το δεν υπάρχουν ήταν απόλυτο εκ μέρους μου.

τωρα είμαστε οκ μιας και αυτό το απόλυτο ''ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ'' που έγραψες ακούστηκε πολύ άσχημα

----

Δημητρη εννοείται πως οσα λες ισχύουν ,  συμφωνώ και προσυπογράφω , υπάρχουν κ εξαιρέσεις ομως κ επίσης δεν τα παίρνουν μονο ψωναρες

------

Μανο αστα ρε φίλε είδες τι τραβάμε .. ?

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ωραίο όνομα. Το λιοντάρι δεν αφήνει καθόλου μα καθόλου τρίχα. Και τον έχω με δυο δάχτυλα μικρότερη τρίχα απο τις φωτό με τα Μαλτέζ που ανέβασες. Τα υπόλοιπα αστα.. Κουβέρτες και παπλώματα μπορω να γεμίσω αν τις μαζέψω..

Καλά εγώ έτσι κι αλλιώς σκούπιζα καθημερινώς οπότε σε αυτό δεν έχει αλλάξει κάτι. Τα παπλώματα, κουβέρτες είναι που με δυσκολεύουν εμένα. Και ο μικρός τώρα έκλεισε τον 1 χρόνο, οπότε το τρίχωμα τώρα έχει έρθει σε φουλ ανάπτυξη. Με βλέπω να σκουπίζω 2 φορές και την ημέρα από εδώ και στο εξής lol

τωρα είμαστε οκ μιας και αυτό το απόλυτο ''ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ'' που έγραψες ακούστηκε πολύ άσχημα

----

Δημητρη εννοείται πως οσα λες ισχύουν ,  συμφωνώ και προσυπογράφω , υπάρχουν κ εξαιρέσεις ομως κ επίσης δεν τα παίρνουν μονο ψωναρες

------

Όχι, βέβαια, αλλά δυστυχώς η πλειοψηφία τα παίρνει λόγω εμφάνισης και για να έχει ένα μπιμπελό σπίτι όπως εκείνοι νομίζουν :/

Δημοσ.

----

Δημητρη εννοείται πως οσα λες ισχύουν , συμφωνώ και προσυπογράφω , υπάρχουν κ εξαιρέσεις ομως κ επίσης δεν τα παίρνουν μονο ψωναρες

------

Ζήτω συγνώμη αν ακουστικά απόλυτος αλλα κατα κόρων η τουλάχιστον στον δικο μου κύκλο κάτι τέτοια άτομα τα αγοράζουν.. Γνωρίζω άτομα που έχουν δώσει και πολλα παραπανω χρηματα για να αγοράσουν toy malted toy Yorkshire δίχως να καταλαβαίνουν τι και πως και μετα την λένε και στα δικά μου τα σκυλιά μπου οπως και να εχει μετα απο μια δεκαετία έχω καταφέρει και έχω απογόνους των αρχικών πρωταθλητών ...

@ basketball fan Δυο φορες την μέρα και λιγο λες. Ευτιχως εμενα πάνε και κρεβάτια τους η έξω και αράζουν δεν έρχονται σε καναπέδες κρεβάτια κλπ. Μονο το μικρο το τέρας πηγαίνει όπου του καπνίσει ..

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ζήτω συγνώμη αν ακουστικά απόλυτος αλλα κατα κόρων η τουλάχιστον στον δικο μου κύκλο κάτι τέτοια άτομα τα αγοράζουν.. Γνωρίζω άτομα που έχουν δώσει και πολλα παραπανω χρηματα για να αγοράσουν toy malted toy Yorkshire δίχως να καταλαβαίνουν τι και πως και μετα την λένε και στα δικά μου τα σκυλιά μπου οπως και να εχει μετα απο μια δεκαετία έχω καταφέρει και έχω απογόνους των αρχικών πρωταθλητών ...

Εγώ πια έχω σταματήσει να μιλάω σε γνωστούς/φίλους. Μόνο οι γονείς μου που σκέφτονται να αποκτήσουν σκύλο σε 1-2 χρόνια από τώρα, μου έχουν ζητήσει τη βοήθεια μου. Με όσους πρόκειται να αποκτήσουν σκύλο και είναι κολλημένοι δεν λέω τίποτα, εκτός από το πάρτε από φιλοζωική τουλάχιστον να σώσετε και μια ψυχή. Δυστυχώς, ενδιαφερόμαστε περισσότερο για την επόμενη κάρτα γραφικών που θα αγοράσουμε, παρά για ένα σύντροφο ζωής όπως είναι ο σκύλος και αυτό εμένα προσωπικά με λυπεί.

Δημοσ.

Καλυτερα να παίρνει ο κόσμος κάρτες γραφικών παρα σκυλιά και να τα εχει μαντρωμένα παραμελημένα κλπ κλπ...ειναι τεράστια ευθύνη ο σκύλος.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλυτερα να παίρνει ο κόσμος κάρτες γραφικών παρα σκυλιά και να τα εχει μαντρωμένα παραμελημένα κλπ κλπ...ειναι τεράστια ευθύνη ο σκύλος.

Μακάρι, αλλά εγώ αναφέρομαι σε αυτούς που παίρνουν σκύλο και δεν το ψάχνουν καθόλου, αλλά για τη κάρτα ξημεροβραδιάζονται στο διαδίκτυο.

Δημοσ.

τωρα που λετε για σκυλο ειδα ενα σκυλο χτες στο τεραβαιμπ ενα καυκασιο λευκο σαν προβατο πρεπει να ταν 80 κιλα ανετα μιλαμε για τερας

Επισκέπτης
Δημοσ.

τωρα που λετε για σκυλο ειδα ενα σκυλο χτες στο τεραβαιμπ ενα καυκασιο λευκο σαν προβατο πρεπει να ταν 80 κιλα ανετα μιλαμε για τερας

Τόσο είναι 50-90 κg. Επισήμως, έχουν μόνο ελάχιστο βάρος , οπότε υπάρχουν και μεγαλύτεροι.

Δημοσ.

Μακάρι, αλλά εγώ αναφέρομαι σε αυτούς που παίρνουν σκύλο και δεν το ψάχνουν καθόλου, αλλά για τη κάρτα ξημεροβραδιάζονται στο διαδίκτυο.

Πολλα άτομα απο τον περίγυρο μου αλλα και απο συζητήσεις που ακούω δεν ολοκληρώνουν καν τον κύκλο, εμβολίων και τα βγάζουν αέρα πατέρα... Εχει ξεφύγει η κατάσταση..

@manzah ένας γείτονας εχει 2 ημίαιμα κάτι σε Αγίου Βερνάρδου με κάτι αλλο και τα μεταφέρει με αγροτικό... Άσε.. Αρκούδες.

Δημοσ.

Ρε νομιζα οτι ηταν κανα προβατο που το σκασε οπως πηγε να μπει με τον κοσμο και πηγαινανε και το χαιδευανε κτλ ειναι του ιδιοκτητη και ειναι πολυ κοινωνικο α καλα λεω να φαει κανα σκαλωμα αυτο να μας κανει κοματια

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πολλα άτομα απο τον περίγυρο μου αλλα και απο συζητήσεις που ακούω δεν ολοκληρώνουν καν τον κύκλο, εμβολίων και τα βγάζουν αέρα πατέρα... Εχει ξεφύγει η κατάσταση..

@manzah ένας γείτονας εχει 2 ημίαιμα κάτι σε Αγίου Βερνάρδου με κάτι αλλο και τα μεταφέρει με αγροτικό... Άσε.. Αρκούδες.

Άλλοι που τα παίρνουν 20-30 ημερών, άλλοι τα έχουν στα μπαλκόνια, γενικώς υπάρχει μεγάλη έλλειψη παιδείας στο θέμα αυτό.

Ρε νομιζα οτι ηταν κανα προβατο που το σκασε οπως πηγε να μπει με τον κοσμο και πηγαινανε και το χαιδευανε κτλ ειναι του ιδιοκτητη και ειναι πολυ κοινωνικο α καλα λεω να φαει κανα σκαλωμα αυτο να μας κανει κοματια

Είναι πάντως πολύ όμορφα σκυλιά, ιδιαίτερα και όχι για τον οποιοδήποτε.

Δημοσ.

Η δικιά μου θα του γάβγιζε και θα του πουλούσε τσαμπουκά ,  δεν παίρνει χαμπάρι :-)

Δημοσ.

Συναγερμός και κάμερες πιο φθηνά θα σου έρθουν από έναν σκύλο, αν ο μόνος λόγος αγοράς του είναι η φύλαξη

Αυτο. Μπηκαν και κανανε το σπιτι καλοκαιρινο πριν μηνες κ εχω 3 σκυλια αμολημενα στην αυλη. Χωρια που και το πιο δυνατο σκυλι μπιρει να σκοτωθει με μια σφαιρα. Βαλε συναγερμο και με ειδοποιηση προς ιδιοκτητες και αστυνομια.

• Like 2
Δημοσ.

Αφού είχε τσοπανόσκυλο, γιατί δεν παίρνεις πάλι; Τι σε χάλασε;

Δεν αντικαταστάτε η παρουσία του.

Αλλά λέω να αλλάξω και ράτσα να δω κατι άλλο.

Μάλλον rottweiler φίλου. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...